Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα ρολόι στον πατέρα μου γιατί τελευταία  έχει επεισόδια κολπικής μαρμαρυγής. 

Γνωρίζω, δεν κάνουν θαύματα, ούτε αντικαθιστούν τις ιατρικές εξετάσεις, αλλά έτσι, για να έχουμε μια απλή βασική παρακολούθηση καθημερινά και να τον προειδοποιεί, ποιό smart watch/band προτείνετε; Σημειοτέον, ο πατέρας μου δεν έχει iphone. Στο apple watch θα πήγαινα αμέσως, αλλά χρειαζόμαστε κάτι να συνδέεται με android. 

Σας ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, δεν έχω κολπική μαρμαρυγή άλλα είχα στο παρελθόν δύο παραπληρωματικά δεμάτια και έκανα ablation, παρόλα αυτά εξακολουθώ και έχω κάποιες μικρότερες διάρκειας κρίσεις υπερκοιλιακής ταχυκαρδίας και χρησιμοποιώ πλέον Apple Watch. Πριν αγοράσω το apple watch χρησιμοποιούσα το Withings Move ECG, το είχα πάρει από amazon 130 ευρώ, το οποίο είναι εξαιρετικά ακριβές και πιστοποιημένο προϊόν για ecg της Nokia και έχει εφαρμογή που αποθηκεύει τα καρδιογραφήματα (τόσο για iPhone όσο και για android) και τα κάνεις export σε pdf πχ. Επίσης έχει μεγάλη διάρκεια μπαταρίας, με συχνά καρδιογραφήματα έβγαλε η μπαταρία περίπου έναν χρόνο.

Απλώς πρέπει να γνωρίζεις ότι δεν κάνει μόνο του καρδιογράφημα, παρακολουθεί τον σφυγμό μόνο και όποτε αισθανθείς κάτι πρέπει να χρησιμοποιήσεις το δάχτυλο του 2ου χεριού για 30 δευτερόλεπτα και να κάνει το καρδιογράφημα, αυτό ισχύει με όλα τα ρολόγια που κάνουν ecg.

Ελπίζω να βοήθησα!

Υ.Γ.: Αν ενδιαφέρεσαι το ρολόι το έχω στην αχρηστεία και μπορώ να στο δώσω με ένα μικρό ποσό, θέλει όμως λουράκι, κλασική μπαταρία  ρολογιού και έχει και μια μικρή γρατζουνιά πάνω πάνω στο καντράν. Στείλε μου pm για περισσότερα.

Επεξ/σία από kaktos77
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...