Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.

Χρησιμοποιώ το facebook στο pc μου για ανταλλαγή μηνυμάτων σε γκρουπ με φίλους.
Δεν σκοπεύω να βάλω την εφαρμογή στο κινητό μου και ούτε θέλω.
Έχει κάποιες μέρες που το facebook με ανάγκασε να ενεργοποιήσω το End-to-end encryption και να βάζω PIN κάθε φορά που κάνω login.
Σήμερα μπήκα και αντιλήφθηκα ότι μου έχουν στείλει κάποια μηνύματα τα οποία εγώ δεν τα βλέπω πουθενά.
Έκανα logout-login, έκλεισα-ξανά άνοιξα τον firefox και πάλι τπτ.
Συμβαίνει σε κανέναν κάτι παρόμοιο?
Υπάρχει τρόπος να επιστρέψω στο παλιό σύστημα που τα μηνύματα μου δεν είναι encrypted και κρατάνε αυτοί το chat history στον server τους?
Δεν βρίσκω πουθενά τις σχετικές επιλογές στα settings.

Ευχαριστώ!!!

Δημοσ.

Αν το θες μονο για μηνυματα, πηγαινε απο το messenger.com και οχι απο το facebook.com. Τα ιδια στοιχεια συνδεσης βαζεις.

Σε μενα, απο chrome, το messenger.com ζηταει μια φορα στη χαση και στη φεξη το pin, σπανια. Ουτε που θυμαμαι ποτε το ζητησε τελευταια φορα, συνηθως μπαινει απευθειας. Εχω ομως αποθηκευμενα τα στοιχεια στον chrome.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, lector είπε

Αν το θες μονο για μηνυματα, πηγαινε απο το messenger.com και οχι απο το facebook.com. Τα ιδια στοιχεια συνδεσης βαζεις.

Σε μενα, απο chrome, το messenger.com ζηταει μια φορα στη χαση και στη φεξη το pin, σπανια. Ουτε που θυμαμαι ποτε το ζητησε τελευταια φορα, συνηθως μπαινει απευθειας. Εχω ομως αποθηκευμενα τα στοιχεια στον chrome.

Προσπάθησα να μπω από messenger.com,  με προωθεί ξανά στο facebook.com και μου βγάζει το εξής μνμ:

This content isn't available right now

When this happens, it's usually because the owner only shared it with a small group of people, changed who can see it or it's been deleted.

Το PIN μου το ζητάει κάθε φορά, μάλλον επειδή έχω ρυθμίσει τον firefox να σβήνει όλα τα cookies κάθε φορά που το κλείνω.
Δημοσ.

ε, πρωτα ξεκινας με αυτο.... firefox να σβήνει όλα τα cookies κάθε φορά που το κλείνω ....δεν προκειται να καταφερεις κατι αλλο με αυτη την επιλογη.
καθε φορα θα πρεπει να βαζεις το Pin.
να επανελθεις στο προηγουμενο δεν υπαρχει περιπτωση, εφαγαν νομιζω προστιμο απο ΕΕ για την διατηρηση των chat σε δικο του χωρο.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, verylife78 είπε

ε, πρωτα ξεκινας με αυτο.... firefox να σβήνει όλα τα cookies κάθε φορά που το κλείνω ....δεν προκειται να καταφερεις κατι αλλο με αυτη την επιλογη.
καθε φορα θα πρεπει να βαζεις το Pin.
να επανελθεις στο προηγουμενο δεν υπαρχει περιπτωση, εφαγαν νομιζω προστιμο απο ΕΕ για την διατηρηση των chat σε δικο του χωρο.

Δεν με πειράζει να βάζω το PIN κάθε φορά που κάνω login.
Αφού δεν μπορώ να επιστρέψω στο παλιό σύστημα τότε I guess τ΄αφήνω όπως είναι και ελπίζω να μην ξαναγίνει αυτό που έγινε με τα μηνύματα.
Τελικά το chat history αποθηκεύεται στο pc μου ή σε server του facebook ως encrypted?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, ΡΙ ΑΠ είπε

Δεν με πειράζει να βάζω το PIN κάθε φορά που κάνω login.
Αφού δεν μπορώ να επιστρέψω στο παλιό σύστημα τότε I guess τ΄αφήνω όπως είναι και ελπίζω να μην ξαναγίνει αυτό που έγινε με τα μηνύματα.
Τελικά το chat history αποθηκεύεται στο pc μου ή σε server του facebook ως encrypted?

Και εμένα ζήτησε να φτιάξω πιν πριν κανά δύο εβδομαδες και δεν το έχει ζητήσει ξανά.Αλλά δεν διαγραφω κουκις κάθε φορά.

Επεξ/σία από Ukforthemoment
Δημοσ.

@ΡΙ ΑΠ

Άλλαξε από Firefox σε Chrome. Υποστηρίζονται Chrome & Microsoft Edge. 

Δυστυχώς ή ευτυχώς, δεν μπορούμε ν' αποφύγουμε το Ε2ΕΕ. 

1 ώρα πριν, ΡΙ ΑΠ είπε

Έχει να κάνει με την ενεργοποίηση/απενεργοποίηση της Ασφαλούς Αποθήκευσης (εκεί κουμπώνει και το PIN). Μόνο αν είναι απενεργοποιημένη, αποθηκεύονται τοπικά και όχι στους διακομιστές της Meta. Όμως, συνεπάγεται ότι δεν θα έχεις το ιστορικό συνομιλιών σου σε x,y περιπτώσεις. 

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, chvnce είπε

Δυστυχώς ή ευτυχώς, δεν μπορούμε ν' αποφύγουμε το Ε2ΕΕ. 

Έχει να κάνει με την ενεργοποίηση/απενεργοποίηση της Ασφαλούς Αποθήκευσης (εκεί κουμπώνει και το PIN). Μόνο αν είναι απενεργοποιημένη, αποθηκεύονται τοπικά και όχι στους διακομιστές της Meta. Όμως, συνεπάγεται ότι δεν θα έχεις το ιστορικό συνομιλιών σου σε x,y περιπτώσεις. 

Το secure storage είναι on, οπότε δεν μπορώ να καταλάβω τι έγινε χθες και έχασα κάμποσα μηνύματα.
Θεωρητικά εφόσον αποθηκεύονται στην Meta δεν έχει σημασία αν εγώ σβήνω cookies ή όχι, έτσι δεν είναι?

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, ΡΙ ΑΠ είπε

Το secure storage είναι on, οπότε δεν μπορώ να καταλάβω τι έγινε χθες και έχασα κάμποσα μηνύματα.
Θεωρητικά εφόσον αποθηκεύονται στην Meta δεν έχει σημασία αν εγώ σβήνω cookies ή όχι, έτσι δεν είναι?

Δεν είναι απίθανο να οφείλεται στη διαγραφή των cookies. Σταμάτα να τα διαγράφεις και δες πώς θα πάει. Plus, ίσως φταίει κι ο Firefox. 

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...