fastnickride Δημοσ. 15 Ιουλίου Δημοσ. 15 Ιουλίου Σε κινητό Realme Gt2 ζήτησε αναβάθμιση λειτουργικού συστήματος για ασφάλεια συστήματος! Από τότε που την έκανα μου βγάζει μαύρη οθόνη , δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω touch screen και επίσης μου πετάει το μήνυμα η "εφαρμογή πρόγραμμα εκκίνησης συστήματος διακόπτεται επανειλημμένα" !!! Μόνο επαναφορά συστήματος δεν έχω κάνει ακόμα! Επίσης το κινητό ανεβάζει θερμοκρασία πολύ εύκολα όπως επίσης πέφτει γρήγορα και η μπαταρία! Θεωρώ είναι πρόβλημα λογισμικού προφανώς! Έχει αντιμετωπίσει κανένας το συγκεκριμένο πρόβλημα? Είναι επείγον γιατί έχω μείνει χωρίς κινητό!
chvnce Δημοσ. 16 Ιουλίου Δημοσ. 16 Ιουλίου 14 ώρες πριν, fastnickride είπε Σε κινητό Realme Gt2 ζήτησε αναβάθμιση λειτουργικού συστήματος για ασφάλεια συστήματος! Από τότε που την έκανα μου βγάζει μαύρη οθόνη , δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω touch screen και επίσης μου πετάει το μήνυμα η "εφαρμογή πρόγραμμα εκκίνησης συστήματος διακόπτεται επανειλημμένα" !!! Μόνο επαναφορά συστήματος δεν έχω κάνει ακόμα! Επίσης το κινητό ανεβάζει θερμοκρασία πολύ εύκολα όπως επίσης πέφτει γρήγορα και η μπαταρία! Θεωρώ είναι πρόβλημα λογισμικού προφανώς! Έχει αντιμετωπίσει κανένας το συγκεκριμένο πρόβλημα? Είναι επείγον γιατί έχω μείνει χωρίς κινητό! 1 ώρα πριν, TERENTIOS είπε φιλε εχω το ιδιο θεμα,βρηκες ακρη Δοκιμάστε αυτό. Settings > Apps > App Management > System Launcher > Clear Data of System Launcher
Λύση fastnickride Δημοσ. 16 Ιουλίου Μέλος Λύση Δημοσ. 16 Ιουλίου Τελικά επιδιορθώθηκε με επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων! Δυστυχώς δεν έγινε τπτ όσο και αν προσπάθησα, με ότι δοκίμασα γενικώς ψάχνοντας σε sites! 7 ώρες πριν, chvnce είπε Δοκιμάστε αυτό. Settings > Apps > App Management > System Launcher > Clear Data of System Launcher Το έκανα και αυτό από την αρχή και πάλι τα ίδια έκανε.
chvnce Δημοσ. 16 Ιουλίου Δημοσ. 16 Ιουλίου 26 λεπτά πριν, fastnickride είπε Τελικά επιδιορθώθηκε με επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων! Δυστυχώς δεν έγινε τπτ όσο και αν προσπάθησα, με ότι δοκίμασα γενικώς ψάχνοντας σε sites! Το έκανα και αυτό από την αρχή και πάλι τα ίδια έκανε. Είπα μήπως γλίτωνες το factory reset, but... Τουλάχιστον, διορθώθηκε. Τέλος καλό, όλα καλά. 1
fastnickride Δημοσ. 16 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 46 λεπτά πριν, chvnce είπε Είπα μήπως γλίτωνες το factory reset, but... Τουλάχιστον, διορθώθηκε. Τέλος καλό, όλα καλά. Ναι από το λειτουργικό 14 ήταν και κρασαρε με την τελευταία αναβάθμιση! Είδα ότι είχε πολύς κόσμος το πρόβλημα! Ήθελα να το αποφύγω αλλά έτσι όπως έχουν γίνει τώρα ευτυχώς μπορείς γρήγορα να επαναφέρεις τις λειτουργίες και εφαρμογές! 1
GiannisMoi Δημοσ. 20 Ιουλίου Δημοσ. 20 Ιουλίου Εχω το ιδιο ακριβως προβλημα απο την μερα που εκανα την ενημερωση λογισμικου. Εχω πολλα αρχεια μεσα στο κινητο οποτε δεν μου ειναι πολυ ευκολο να τα μεταφερω για να κανω factory reset. Ελπιζω η εταιρεια να το φτιαξει απο μονη της εκτος αν βρηκατε κανεναν εναλλακτικο τροπο να διορθωθει
tasvar Δημοσ. 21 Ιουλίου Δημοσ. 21 Ιουλίου Στις 20/7/2025 στις 10:07 ΜΜ, GiannisMoi είπε Εχω το ιδιο ακριβως προβλημα απο την μερα που εκανα την ενημερωση λογισμικου. Εχω πολλα αρχεια μεσα στο κινητο οποτε δεν μου ειναι πολυ ευκολο να τα μεταφερω για να κανω factory reset. Ελπιζω η εταιρεια να το φτιαξει απο μονη της εκτος αν βρηκατε κανεναν εναλλακτικο τροπο να διορθωθει https://www.reddit.com/r/AndroidHelp/comments/1lwb4ky/realme_gt_2_black_screen_after_password_launcher
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα