nchatz Δημοσ. Τρίτη στις 05:29 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 05:29 μμ Το Cyberpunk 2077: Ultimate Edition έρχεται στα Mac στις 17 Ιουλίου, με πλήρη βελτιστοποίηση για τσιπ Apple silicon και αποκλειστικές λειτουργίες χωρικού ήχου. Οι κάτοχοι Mac θα έχουν επιτέλους την ευκαιρία να παίξουν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια RPG ανοιχτού κόσμου των τελευταίων ετών όταν το Cyberpunk 2077: Ultimate Edition κυκλοφορήσει στο Mac App Store την Πέμπτη 17 Ιουλίου. Η έκδοση αυτή θα περιλαμβάνει το βασικό παιχνίδι, όλες τις ενημερώσεις και το DLC, και θα αξιοποιεί πλήρως τις τεχνολογίες των επεξεργαστών Apple silicon και το νέο χωρικό ήχο. Μετά από μια αρχικά προβληματική κυκλοφορία, το Cyberpunk 2077 κατάφερε να πραγματοποιήσει μια εντυπωσιακή επιστροφή μέσω σημαντικών διορθώσεων σφαλμάτων, ενημερώσεων απόδοσης και του μεγάλου DLC Phantom Liberty που συνοδεύτηκε από την έκδοση 2.0. Το παιχνίδι έχει πλέον φτάσει στην έκδοση 2.3 και έχει εκπληρώσει πλήρως τις υποσχέσεις της CD Projekt Red για πλούσια αφήγηση και οπτικά εντυπωσιακό κόσμο. Η υποστήριξη για Mac ήταν κάτι που κανείς δεν προέβλεψε. Ωστόσο, η CD Projekt Red όχι μόνο φέρνει το δημοφιλές RPG στους υπολογιστές Mac, αλλά βελτιστοποιεί πλήρως την εμπειρία για το συγκεκριμένο hardware σύμφωνα με την ανακοίνωση. Το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο από την Πέμπτη 17 Ιουλίου στα Mac App Store, Steam, GOG και Epic Games Store. Οι χρήστες Mac θα έχουν στη διάθεσή τους μια προεπιλογή γραφικών "For this Mac" που θα επιλέγει αυτόματα τις καλύτερες ρυθμίσεις γραφικών για οποιονδήποτε υπολογιστή Mac με Apple Silicon, από το M1 έως την οικογένεια τσιπ M4, με την προϋπόθεση ότι διαθέτουν 16GB ή περισσότερη ενοποιημένη μνήμη. Κάτι τέτοιο σημαίνει ότι το παιχνίδι θα είναι βελτιστοποιημένο για πολλούς υπολογιστές Mac, συμπεριλαμβανομένων των νέων iMac, MacBook Air, Mac mini, MacBook Pro και Mac Studio με M3 Ultra. Ανάλογα με το Mac σας, οι gamers μπορούν να περιμένουν υποστήριξη upscaling MetalFX και AMD FSR, δημιουργία καρέ, HDR βελτιστοποιημένο για οθόνες Apple XDR και άλλα. Εκτός από την εντυπωσιακή εμφάνιση του Cyberpunk 2077: Ultimate Edition στα Mac, ο ήχος του παιχνιδιού αναμένεται να κυμαίνεται σε κορυφαία επίπεδα. Όσοι διαθέτουν AirPods μπορούν να απολαύσουν αποκλειστικό χωρικό ήχο με υποστήριξη παρακολούθησης κεφαλής για ακόμα μεγαλύτερο επίπεδο εμβύθισης. Επιπλέον, αν έχετε ήδη παίξει το Cyberpunk 2077 σε άλλη πλατφόρμα, μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν στο Mac σας και να εκμεταλλευτείτε την υποστήριξη διασταυρούμενων πλατφορμών για να μεταφέρετε το αποθηκευμένο σας παιχνίδι από οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα. Η έκδοση Cyberpunk 2077: Ultimate Edition για Mac αποτελεί μια σημαντική προσθήκη στη βιβλιοθήκη παιχνιδιών της πλατφόρμας, προσφέροντας στους χρήστες Apple την ευκαιρία να απολαύσουν ένα από τα πιο σημαντικά RPG των τελευταίων ετών με βελτιστοποιήσεις ειδικά σχεδιασμένες για το hardware τους. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
KpElessar Δημοσ. Τετάρτη στις 11:00 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:00 πμ 1440p max settings, 15 fps. 😄 2 1 1
Tlykog Δημοσ. Τετάρτη στις 11:27 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:27 πμ 8 λεπτά πριν, KpElessar είπε 1440p max settings, 15 fps. 😄 Όχι με όλα τα μοντέλα. Καταρχάς, γιατί να στοχεύσει κανείς τα 1440p σε οθόνη 13, 14 ή ακόμα και 16 ιντσών; Ποιο το όφελος οπτικά; Και γιατί "max settings"; Οι περισσότεροι gamers που δεν είναι hardware freaks ενδιαφέρονται να παίζει σωστά και όμορφα, όχι να κυνηγούν το απόλυτο. Προσωπικά έχω M3 Max (16-core CPU, 40-core GPU, 16,4 TFlops). Προφανώς και θα το τρέξω με πολύ καλές ρυθμίσεις, αλλά και πάλι δεν κολλάω στα "max". Σημασία έχει η συνολική εμπειρία. Για παράδειγμα, το Cyberpunk 2077 παίζει ήδη σε κονσόλες όπως το Switch, όπου docked πιάνει ~3 TFlops και handheld ~1,7 TFlops. Ο απλός M3 έχει 4,2 TFlops, ο απλός M2 2,9 TFlops. Άρα σε 1080p με καλές ρυθμίσεις, τα περισσότερα μοντέλα Apple Silicon θα προσφέρουν αξιοπρεπή εμπειρία, ειδικά σε οθόνες laptop. Και ας μην ξεχνάμε: ποτέ τα Macs δεν πουλήθηκαν ως gaming μηχανήματα. Το ότι βλέπουμε τίτλους σαν το Cyberpunk με native υποστήριξη, ειδικά βελτιστοποιημένους για Apple Silicon και MetalFX, είναι ήδη από μόνο του θετικό. 10
Huruduru Δημοσ. Τετάρτη στις 11:29 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:29 πμ (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, KpElessar είπε 1440p max settings, 15 fps. 😄 Το Metal FX και γενικά το SDK για τα Apple Silicon είναι πολύ καλό και άμα είναι σωστά Optimized μπορεί άνετα να παίξει, τα τσιπ είναι πολύ δυνατά. Δεν περιμένω επιδόσεις κάρτας γραφικών του 1000ρικου. Αλλά πολύ ικανοποιητικές, το RE:4 παίζει στο M4 Pro 4K 60fps και στον M4 1080p 60fps με υψηλά τα γραφικά. Σύμφωνα με το άρθρο θα το κάνει Optimize ανάλογα με το τσιπ, το οποίο είναι πολλά υποσχόμενο. Μιλάμε για 5-65W κατανάλωση σε μέγεθος παλάμης. Μακάρι περισσότερα παιχνίδια να γίνουν Optimize για τους Silicon. Επεξ/σία Τετάρτη στις 11:29 πμ από Huruduru 7
akmakas Δημοσ. Τετάρτη στις 11:29 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:29 πμ Επιτελούς!!!!!!!!!!! μετά από 5 χρόνια ο Mac ΜΠΟΡΕΙ και είναι ικανός να παίζει εκτός από πασιέντζες και 3d games 😂 1 4
cr77 Δημοσ. Τετάρτη στις 11:50 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:50 πμ 19 λεπτά πριν, akmakas είπε Επιτελούς!!!!!!!!!!! μετά από 5 χρόνια ο Mac ΜΠΟΡΕΙ και είναι ικανός να παίζει εκτός από πασιέντζες και 3d games 😂 Mac haters, πονάτε;;; 🤣🤣🤣 4
Tlykog Δημοσ. Τετάρτη στις 11:54 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:54 πμ (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, akmakas είπε Επιτελούς!!!!!!!!!!! μετά από 5 χρόνια ο Mac ΜΠΟΡΕΙ και είναι ικανός να παίζει εκτός από πασιέντζες και 3d games 😂 Ναι, ναι, μόλις χτες βγήκαν Baldur's Gate III, RE: Village, Death Stranding, Elex II… Έλειπε μόνο το Cyberpunk για να ανακαλύψουμε ότι οι Mac παίζουν και κάτι πέρα από πασιέντζα. Τα Mac ποτέ δεν πλασσαρίστηκαν σαν gaming machines, αλλά ξέρεις ότι ένα καλό μοντέλο πχ M4 max είναι πιο δυνατό από PS5 pro σσε τεχνικά χαρακτηριστικά... Επεξ/σία Τετάρτη στις 11:58 πμ από Tlykog 2
polaki Δημοσ. Τετάρτη στις 11:58 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:58 πμ 27 minutes ago, akmakas said: Επιτελούς!!!!!!!!!!! μετά από 5 χρόνια ο Mac ΜΠΟΡΕΙ και είναι ικανός να παίζει εκτός από πασιέντζες και 3d games 😂 Ιδιαίτερο ενθουσιασμό βλέπω, φαντάζομαι είχες πάρει mac ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ότι δεν μπορείς να παίξεις games και ξαφνικά ενθουσιάστηκες τώρα που μπορείς ε; 2
Tlykog Δημοσ. Τετάρτη στις 12:02 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:02 μμ 9 λεπτά πριν, cr77 είπε Mac haters, πονάτε;;; 🤣🤣🤣 Γιατί mac haters ή mac lovers; Σας πληρώνει κάποιος για να είστε ή το ένα ή το άλλο; Το θέμα είναι να πα΄ρεις το κατάλληλο μηχάνημα για την κατάλληλη εργασία. Αν πχ θέλει κάποιος να δουλεύει με μπαταρία και να κάνει απαιτητικές εργασίες πχ επεξεργασία βίντεο, έχεις να του προτείνεις καλύτερο μηχάνημα από Mac; Τώρα μπορεί να παίζει και κάποια βαρια 3D παιχνιδία (πάλι εν κινήσει και με καλά γραφικά). Αυτό είναι μπόνους. 2 1
Darthvader Δημοσ. Τετάρτη στις 06:44 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 06:44 μμ Στην παρουσίαση του patch 2.3 είπαν ότι όποιος έχει το game σε steam, gog,egs θα το πάρει δωρεάν για apple silicon. Επίσης τα ήδη υπάρχοντα saves θα αναγνωρίζονται στην apple silicon εκδοση. 2 2
Tlykog Δημοσ. Τετάρτη στις 07:46 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 07:46 μμ 1 ώρα πριν, Darthvader είπε Στην παρουσίαση του patch 2.3 είπαν ότι όποιος έχει το game σε steam, gog,egs θα το πάρει δωρεάν για apple silicon. Επίσης τα ήδη υπάρχοντα saves θα αναγνωρίζονται στην apple silicon εκδοση. Το έχω σε gog. Τέλεια.
Huruduru Δημοσ. Πέμπτη στις 10:44 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:44 πμ 14 ώρες πριν, Tlykog είπε Το έχω σε gog. Τέλεια. Εγώ Steam, είμαι περίεργος να δω την απόδοση του στον M1 με 16GB Unified Memory. Το έχουν τερματίσει με την υποστήριξη εκεί στην CD Projekt Red. Μακάρι να ήταν περισσότερα στούντιο έτσι. 2
pekou Δημοσ. Πέμπτη στις 11:13 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:13 πμ Πάντως παίδες,πρέπει ν συμφωνήσουμε οτι αυτό τ παιχνίδι,είναι πολύ πολύ καλά optimised......
Tlykog Δημοσ. Πέμπτη στις 01:33 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 01:33 μμ (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, pekou είπε Πάντως παίδες,πρέπει ν συμφωνήσουμε οτι αυτό τ παιχνίδι,είναι πολύ πολύ καλά optimised...... Απλά βιάστηκαν να το κυκλοφορήσουν. Από τότε το έχουν patchάρει και το έχουν διορθώσει τόσες πολλές φορές που πραγματικά, πλέον, είναι σχεδόν άριστο. 3 ώρες πριν, Huruduru είπε Εγώ Steam, είμαι περίεργος να δω την απόδοση του στον M1 με 16GB Unified Memory. Το έχουν τερματίσει με την υποστήριξη εκεί στην CD Projekt Red. Μακάρι να ήταν περισσότερα στούντιο έτσι. Από RAM δε νομίζω να έχεις θέμα. Από gpu, υπολογίζω κάτι σε 1080p με medium-low settings. Προφανώς κάνω μόνο μία εκτίμηση... Εϊχα για 1,5 χρόνια το Macbook air M1 16/256. Ήταν τόσο καλό που μου έμοιαζε σαν ψεύτικο. Εννοώ το πως μπορούσε κάτι τόσο μικρό και λεπτό να λειτουργεί τόσο γρήγορα, αθόρυβα και με τόσο καλή διάρκεια μπαταρίας. Ακόμα και με τα σημερινά δεδομένα, παρότι έχουν περάσει 5 έτη από την ημερομηνία κυκλοφορίας του, είναι αξιοπρεπέστατο μηχάνημα. Επεξ/σία Πέμπτη στις 01:52 μμ από Tlykog 2
Huruduru Δημοσ. Πέμπτη στις 09:46 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:46 μμ 8 ώρες πριν, Tlykog είπε Απλά βιάστηκαν να το κυκλοφορήσουν. Από τότε το έχουν patchάρει και το έχουν διορθώσει τόσες πολλές φορές που πραγματικά, πλέον, είναι σχεδόν άριστο. Από RAM δε νομίζω να έχεις θέμα. Από gpu, υπολογίζω κάτι σε 1080p με medium-low settings. Προφανώς κάνω μόνο μία εκτίμηση... Εϊχα για 1,5 χρόνια το Macbook air M1 16/256. Ήταν τόσο καλό που μου έμοιαζε σαν ψεύτικο. Εννοώ το πως μπορούσε κάτι τόσο μικρό και λεπτό να λειτουργεί τόσο γρήγορα, αθόρυβα και με τόσο καλή διάρκεια μπαταρίας. Ακόμα και με τα σημερινά δεδομένα, παρότι έχουν περάσει 5 έτη από την ημερομηνία κυκλοφορίας του, είναι αξιοπρεπέστατο μηχάνημα. Μόλις το δοκίμασα, τρέχει σταθερά σε FullHD με κλειδωμένα 30fps λες και το έπαιζα σε Switch 2. Για συσκευή του 2020 δεν τα πάει άσχημα. Κάνει άψογη δουλειά το MetalFX. Έχω σκοπό έτσι και αλλιώς να αντικαταστήσω το Mini μου με το M4 Pro Mini 24GB Memory κάποια στιγμή, οπότε θα το παίξω όταν το πάρω εκεί. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα