magkas73 Δημοσ. Τετάρτη στις 10:31 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:31 πμ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΣΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΟ..... ΘΕΛΩ ΚΑΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΑΔΥΝΕΣ ΦΥΣΙΚΑ..... ΓΡΑΦΩ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΟΙΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ..... KODAK ASTRO AZ 255, KODAK PIXPRO AZ 405, KODAK AZ 425 ????? 1
babisskg Δημοσ. Τετάρτη στις 06:41 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 06:41 μμ 7 ώρες πριν, magkas73 είπε ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΣΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΟ..... ΘΕΛΩ ΚΑΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΑΔΥΝΕΣ ΦΥΣΙΚΑ..... ΓΡΑΦΩ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΟΙΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ..... KODAK ASTRO AZ 255, KODAK PIXPRO AZ 405, KODAK AZ 425 ????? Καλησπέρα σας , λαμβάνοντας υπόψιν ότι θέλετε να κινηθείτε οικονομικά , άλλωστε γι' αυτό μάλλον έχετε επιλέξει τα μοντέλα που αναφέρετε , προτείνω να μην αγοράσετε κανένα από αυτά , διότι δεν πρόκειται να καλύψουν καμία από τις απαιτήσεις σας , όπως τις περιγράφετε δλδ και καλές φωτογραφικές λήψεις και νυχτερινές και ότι άλλο . Αν λέγαμε ότι , γνωρίζετε από φωτογραφικά συστήματα και κάποια έστω βασικά γύρω από την φωτογραφία , τότε σίγουρα δεν θα αναφέρατε ούτε τα συγκεκριμένα μοντέλα , αλλά ούτε και τις συγκεκριμένες απαιτήσεις . Ναι , σίγουρα θα βγάλετε φωτογραφίες με τις παραπάνω μηχανές , είναι μάλιστα πολύ πιθανόν να σας αρέσουν κιόλας , κάτι όχι κακό φυσικά . Για να μην πάμε πολύ μακριά , διότι το θέμα δεν βγαίνει σε λίγες γραμμές , προτείνω να μείνετε στην χρήση του κινητού σας ( προφανώς έχετε ) το οποίο μπορεί άνετα να καλύψει τα οικογενειακά στιγμιότυπα , σε διακοπές και όχι μόνον , κάτι που θα σας γλυτώσει και από τον κόπο και από το έξοδο . Τώρα , αν θελήσετε να πάτε πιο πέρα σε ότι αφορά την φωτογραφία , στην διάθεση σας για λεπτομέρειες , σίγουρα πάντως δεν πρόκειται να σας κοστίσει φθηνά , τηρουμένων των αναλογιών πάντα και σίγουρα δεν είναι μόνον θέμα κόστους αλλά και κάποιων έστω βασικών γνώσεων .
magkas73 Δημοσ. χθες στις 09:49 πμ Μέλος Δημοσ. χθες στις 09:49 πμ Καλημερα, σε ευχαριστω πολυ που μου εγραψες εχω φωτογραφικη μηχανη το CANON SX100 εχει παλιωσει πια αλλα δουλευει ακομη πιστευω θα παραμεινω στην ιδια μηχανη.... Για κινητο εχω το samsung Α50 βγαζει καλες φωτο αλλα δεν ειναι πολυ καταλληλες για μενα..... Παντως σε ευχαριστω πολυ...... 1
babisskg Δημοσ. χθες στις 10:02 πμ Δημοσ. χθες στις 10:02 πμ 10 λεπτά πριν, magkas73 είπε Καλημερα, σε ευχαριστω πολυ που μου εγραψες εχω φωτογραφικη μηχανη το CANON SX100 εχει παλιωσει πια αλλα δουλευει ακομη πιστευω θα παραμεινω στην ιδια μηχανη.... Για κινητο εχω το samsung Α50 βγαζει καλες φωτο αλλα δεν ειναι πολυ καταλληλες για μενα..... Παντως σε ευχαριστω πολυ...... Οι μηχανές που ανέφερες δεν είναι και πολύ καλύτερες από την sx100 , οπότε σίγουρα θα ήταν μία άστοχη αγορά . Στην περίπτωση που θες να πάς λίγο πιο πέρα , σου παραθέτω ένα review αυτής που έχεις , ώστε να δείς κάτι περισσότερο . Γνωρίζω ότι η σειρά PowerShot της Canon έχει αξιόλογα μοντέλα όπως αυτό που έχεις ήδη . https://www.imaging-resource.com/PRODS/SX100IS/SX100ISA.HTM
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα