laxanoulis Δημοσ. 22 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 1 ώρα πριν, alan boy είπε Καλή φάση να κοπεί τιμολόγιο Αλλά δεν είμαι επαγγελματίας 😐 Είναι κ το βάρος του που σκέφτομαι Αυτή τη στιγμή έχω ένα poco 195 γρμ Γι αυτό και ανέφερα πριν το ότι εάν δεν υπάρχουν αποτρεπτικοί παράγοντες όπως μέγεθος/βάρος, UI κτλ κτλ τότε το κινητό έχει flagship specs. Από εκεί και πέρα είναι δική σου η επιλογή. Εάν θέλεις να κάνεις κάποιους συμβιβασμούς. 1
alan boy Δημοσ. 22 Ιουλίου Δημοσ. 22 Ιουλίου 2 ώρες πριν, laxanoulis είπε Γι αυτό και ανέφερα πριν το ότι εάν δεν υπάρχουν αποτρεπτικοί παράγοντες όπως μέγεθος/βάρος, UI κτλ κτλ τότε το κινητό έχει flagship specs. Από εκεί και πέρα είναι δική σου η επιλογή. Εάν θέλεις να κάνεις κάποιους συμβιβασμούς. Εσύ φίλε πήρες απόφαση σε πιο θα κινηθείς για τη σύζυγο;
laxanoulis Δημοσ. 22 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου Μόλις τώρα, alan boy είπε Εσύ φίλε πήρες απόφαση σε πιο θα κινηθείς για τη σύζυγο; S25+. Ήδη έχει αγοραστεί και αναμένουμε να μας έρθει. 4
alan boy Δημοσ. 26 Ιουλίου Δημοσ. 26 Ιουλίου Στις 22/7/2025 στις 1:54 ΜΜ, laxanoulis είπε S25+. Ήδη έχει αγοραστεί και αναμένουμε να μας έρθει. Εγω σήμερα Έριξα παραγγελία στο honor magic 7 pro Χρονιά χρήστης Samsung ελπίζω να μη το μετανιώσω 😁 1
MariosGatos Δημοσ. Κυριακή στις 02:25 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 02:25 μμ Στις 26/7/2025 στις 11:14 ΠΜ, alan boy είπε Εγω σήμερα Έριξα παραγγελία στο honor magic 7 pro Χρονιά χρήστης Samsung ελπίζω να μη το μετανιώσω 😁 Τελικά πως είναι το κινητό κυρίως απο θέμα κάμερας? Είμαι ανάμεσα σε Honor Magic 7 pro, OnePlus 13 και Xiaomi 15.
tsimisde Δημοσ. Κυριακή στις 04:05 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 04:05 μμ 1 ώρα πριν, MariosGatos είπε Τελικά πως είναι το κινητό κυρίως απο θέμα κάμερας? Είμαι ανάμεσα σε Honor Magic 7 pro, OnePlus 13 και Xiaomi 15. Για το Xiaomi 15 μπορώ να σου πω από προσωπική εμπειρία, σε θέμα κάμερας, το κινητό ξυρίζει κόντρα, δεν το συζητάμε, σε αυτό το κομμάτι, πραγματικά κάνει παπάδες....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα