laxanoulis Δημοσ. Τρίτη στις 10:51 πμ Μέλος Δημοσ. Τρίτη στις 10:51 πμ 1 ώρα πριν, alan boy είπε Καλή φάση να κοπεί τιμολόγιο Αλλά δεν είμαι επαγγελματίας 😐 Είναι κ το βάρος του που σκέφτομαι Αυτή τη στιγμή έχω ένα poco 195 γρμ Γι αυτό και ανέφερα πριν το ότι εάν δεν υπάρχουν αποτρεπτικοί παράγοντες όπως μέγεθος/βάρος, UI κτλ κτλ τότε το κινητό έχει flagship specs. Από εκεί και πέρα είναι δική σου η επιλογή. Εάν θέλεις να κάνεις κάποιους συμβιβασμούς. 1
alan boy Δημοσ. Τρίτη στις 01:47 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 01:47 μμ 2 ώρες πριν, laxanoulis είπε Γι αυτό και ανέφερα πριν το ότι εάν δεν υπάρχουν αποτρεπτικοί παράγοντες όπως μέγεθος/βάρος, UI κτλ κτλ τότε το κινητό έχει flagship specs. Από εκεί και πέρα είναι δική σου η επιλογή. Εάν θέλεις να κάνεις κάποιους συμβιβασμούς. Εσύ φίλε πήρες απόφαση σε πιο θα κινηθείς για τη σύζυγο;
laxanoulis Δημοσ. Τρίτη στις 01:54 μμ Μέλος Δημοσ. Τρίτη στις 01:54 μμ Μόλις τώρα, alan boy είπε Εσύ φίλε πήρες απόφαση σε πιο θα κινηθείς για τη σύζυγο; S25+. Ήδη έχει αγοραστεί και αναμένουμε να μας έρθει. 2
alan boy Δημοσ. Σάββατο στις 11:14 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 11:14 πμ Στις 22/7/2025 στις 1:54 ΜΜ, laxanoulis είπε S25+. Ήδη έχει αγοραστεί και αναμένουμε να μας έρθει. Εγω σήμερα Έριξα παραγγελία στο honor magic 7 pro Χρονιά χρήστης Samsung ελπίζω να μη το μετανιώσω 😁 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα