Pintsie Δημοσ. 19 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις! Ειδικά τον @joannou ! Κατάλαβα πολύ καλύτερα τώρα! Έχω μιλήσει με softone (ως πρώτη επιλογή γιατί το δούλευα χρόνια), με emblem και κανά δυο άλλες και τη Δευτέρα περιμένω τηλέφωνο κι από άλλη εταιρία και βλεπουμε. Για τον @1comment που ρώτησε πώς γίνεται και με πήραν τηλ. μόνο εμένα: Δεν ξέρω με ποιους συνεργάζεσαι, αλλά εμένα με ενημέρωσαν από την εταιρεία που έχω την ταμειακή για την υποχρέωση που θα έχω από Νοέμβρη και με ενημέρωσαν επίσης για το κόστος αυτού αλλά και για το ότι το κράτος δίνει voucher για ένα μέρος του ποσού και είναι μέχρι τέλος αυγούστου οι αιτήσεις. Αλλά εγώ έχω ήδη κάνει την αίτηση για erp/πάροχο εδώ και καιρό οπότε δεν μπορώ να κάνω κι εκεί. επίσης, έκανα σεμινάριο με την Epay για αυτό το voucher. οι οποίοι κι όλας μου είπαν ότι ακόμα δεν ξέρουν πώς θα γίνει αυτό με την iris αλλά λογικά επειδή το pos μου είναι σχετικά καινούργιο, θα πάρει update και δεν θα χρειαστεί να αγοράσω νέο. Εν τω μεταξύ, αυτό με το ΑΦΜ μου έκανε τρομερή εντυπωση. Και τον ρώτησα αν σίγουρα αφορά κι εμένα που δίνω ρούχα λιανική και μου ειπε ναι! Ούτε να σκέφτομαι δεν θέλω τη μουρμούρα των πελατών. Πραγματικά! Α και μου είπαν ότι έχουν ως ημερομηνία το Νοέμβρη αλλά σίγουρα θα πάρει παράταση, οπως όλα. Αλλά δεν θέλω να το αφήσω τελευταία στιγμή σε καμία περίπτωση, για αυτό ψάχνομαι ήδη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα