Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

Μένω προσωρινά σε ένα σπίτι το οποίο, μετά από συνεννόηση με τον ιδιοκτήτη (με τον οποίο έχουμε άριστη σχέση), θα χρειαστεί να το αποχωρήσω άμεσα, καθώς το χρειάζεται για λόγους υγείας. Το ζήτημα είναι πως, χωρίς να γνωρίζει αυτή την εξέλιξη, η αδερφή μου προχώρησε πριν κάτι μήνες σε ανανέωση του συμβολαίου της Cosmote για την 50άρα σύνδεση που έχουμε στο σπίτι. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει εναλλακτική λύση για μεταφορά της γραμμής σε άλλη κατοικία, οπότε η μοναδική επιλογή που έχω είναι η διακοπή, η οποία όμως, όπως ενημερώθηκα, επιβαρύνεται με πρόστιμο. Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει κάποια εναλλακτική; Έχει κάποιος βρεθεί σε παρόμοια κατάσταση;

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, TikiTaka23 είπε

Καλησπέρα σε όλους,

Μένω προσωρινά σε ένα σπίτι το οποίο, μετά από συνεννόηση με τον ιδιοκτήτη (με τον οποίο έχουμε άριστη σχέση), θα χρειαστεί να το αποχωρήσω άμεσα, καθώς το χρειάζεται για λόγους υγείας. Το ζήτημα είναι πως, χωρίς να γνωρίζει αυτή την εξέλιξη, η αδερφή μου προχώρησε πριν κάτι μήνες σε ανανέωση του συμβολαίου της Cosmote για την 50άρα σύνδεση που έχουμε στο σπίτι. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει εναλλακτική λύση για μεταφορά της γραμμής σε άλλη κατοικία, οπότε η μοναδική επιλογή που έχω είναι η διακοπή, η οποία όμως, όπως ενημερώθηκα, επιβαρύνεται με πρόστιμο. Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει κάποια εναλλακτική; Έχει κάποιος βρεθεί σε παρόμοια κατάσταση;

Μονο σε περιπτωση θανατου δεν χρεωνουν προστιμο, σε οποιαδηποτε αλλη περιπτωση το χρεωνουν.

Δημοσ.

Ενας φιλος τους ειπε οτι φευγει στο εξωτερικο για λογους υγειας και του το εκοψαν χωρις προστιμο.

Δημοσ.

Πληρωνεις το προστιμο εφοσον ειναι με συμβολαιο δεσμευσης δεν γινεται αλλιως εκτος αν μεταφερεις το νουμερο εκει που θα πας. 

Δημοσ.

Ή μεταφέρεις την γραμμή εκεί που θα πας ή την μεταφέρεις στον νέο ένοικο στο όνομά του χωρίς να αλλάξει σπίτι (πιθανότατα θα την χρειάζεται)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 hours ago, TikiTaka23 said:

Καλησπέρα σε όλους,

Θα πεις τον ιδιοκτήτη να κάνει μια υπεύθυνη μέσω GOV. Θα γράφει ότι "Ενημερώνω τον τάδε με αφμ τάδε, που ενοικιάζει την οικία μου επί της οδού τάδε, ότι για λόγους υγείας εξασκώ το δικαίωμα μου για ιδιοχρησία... και ζητώ την αποχώρηση του εντός Χ μηνών".

Έπειτα θα ζητήσεις από τον πάροχο τη μη χρέωση ρήτρας για λόγους ανωτέρας βίας.

Επεξ/σία από ekrepali
  • Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...