Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μεταξύ άλλων , στις καλοκαιρινές εκπτώσεις του Πλαισίου τρέχουν μερικές ωραίες τιμούλες σε κάρτες ήχου

Creative Κάρτα Ήχου Sound BlasterX AE-5 Plus | Plaisio 79,99€ (τη βλέπω εδώ στα μεταχειρισμένα στα 85€ χρησιμοποιημένη και στα 110€ σφραγισμένη και γελάω)

Creative Κάρτα Ήχου Soundblaster X G6 | Plaisio 79,99€

Creative Κάρτα Ήχου SoundBlaster Audigy FX | Plaisio 14,99€ (με θέματα συμβατότητας σε windows 11, η δικιά μου δεν είμαι σίγουρος αν κάηκε ή αν δεν είναι συμβατή, πάντως σε windows 10 ήταν αστέρι με σύστημα ηχείων 5.1)

Creative Κάρτα Ήχου Soundblaster G1 | Plaisio 14,99€

• Like 6
  • Thanks 1
Δημοσ.

Δεν ξέρω αν ξανά επέλεγα creative για κάρτα ήχου. Πολύ κακοί στο software κομμάτι με bugs που έκανα καιρό να τα λύσουν (αφού τα εισήγαγαν σε κάποιο software update) 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ είχα πρόβλημα με τον ήχο (clipping σαν παράσιτα ανα μερικά δευτερόλεπτα) με x4 και AE-5 σε windows 11 το οποίο έφυγε χρησιμοποιώντας συγκεκριμένα παλιότερους drivers και creative app. Αυτό το γράφω για όσους ενδιαφέρονται, και δουν ότι έχουν το ίδιο πρόβλημα.

Επεξ/σία από grevoil
  • Like 3
Δημοσ.
16 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Δεν ξέρω αν ξανά επέλεγα creative για κάρτα ήχου. Πολύ κακοί στο software κομμάτι με bugs που έκανα καιρό να τα λύσουν (αφού τα εισήγαγαν σε κάποιο software update) 

ποια εταιρεία θα επέλεγες?

Δημοσ.
22 ώρες πριν, SabotazNic είπε

20 ώρες πριν, grevoil είπε

Εγώ είχα πρόβλημα με τον ήχο (clipping σαν παράσιτα ανα μερικά δευτερόλεπτα) με x4 και AE-5 σε windows 11 το οποίο έφυγε χρησιμοποιώντας συγκεκριμένα παλιότερους drivers και creative app. Αυτό το γράφω για όσους ενδιαφέρονται, και δουν ότι έχουν το ίδιο πρόβλημα.

Σήμερα παρέλαβα και εγκατέστησα την κάρτα του τίτλου, πήρε κανονικά όλα τα updates και δουλέυει απροβλημάτιστα. Έχει κανα 2 μαλακίες που αφορούν το rgb (θέλει σύνδεση molex που για το βάλω στο τροφοδοτικό έπρεπε να το ξεβιδώσω και να το βγάλω έξω για να μου δώσει χέρι) αλλά από θέμα software μια χαρά.

6 ώρες πριν, Dinoel είπε

ποια εταιρεία θα επέλεγες?

Εγώ παράπονο δεν είχα ούτε από την SoundBlaster Audigy FX, μέχρι που η creative αποφάσισε να σταματήσει να ενημερώνει drivers για windows 11. Βέβαια αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να πω αν έχει καεί κάτι ή φταίει η ασυμβατότητα με win 11. Εννοείται ότι η Sound BlasterX AE-5 Plus που πήρα τώρα (τουλάχιστον σαν day one εμπειρία) είναι πολύ καλή και με βελτίωση στον ήχο και τις επιλογές στο software σε σχέση με την audigy.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...