Theresa Δημοσ. 16 Ιουλίου Δημοσ. 16 Ιουλίου Καλησπέρα σε όλους! Προσπαθώ εδώ και πολλές μέρες να αγοράσω ένα πλυντήριο άνω φόρτωσης, ενεργειακής κλάσης Α (έως 47κλβ/100κυκλους), μέχρι 8 κιλά, αλλά κανείς μα κανείς δεν γνωρίζει να μου πει κάτι που δεν υπάρχει πουθενά στα χαρακτηριστικά του. Δηλαδή, τι πίεση νερού δέχεται το μηχάνημα σε bar. Θα πρέπει να είναι από 0,1 bar έως 1 bar το πολύ μέχρι 4. Πήρα τηλέφωνο εταιρείες, αντιπροσωπείες, τεχνικούς των καταστημάτων, κανείς δεν ήξερε να μου πει. Ενδιαφέρομαι για ένα συγκεκριμένο μοντέλο της delonghi που πληρεί τις προαναφερόμενες προδιαγραφές. Σας παρακαλώ, έχω μείνει χωρίς πλυντήριο και είναι πολύ κουραστικό να πλένεις στο χέρι. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει;;;??? Γνωρίζει κάποιος από bar και πιέσεις νερού σε πλυντήρια??? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
verylife78 Δημοσ. 16 Ιουλίου Δημοσ. 16 Ιουλίου Κατσε ρε Theresa, ζητας το νερο να εχει πιεση απο 0,1 bar εως 1 bar το πολυ μεχρι 4? Δηλαδη τι θες να σταζει μεχρι να εχει φυσιολογικη πιεση? Αν εχεις τετοιο κολλημα που δεν μπορω να καταλαβω τι θες με πιεση 0,1 εως 4 μιλαμε για διαφορα 4000% βαλε εναν μειωτη πιεσης νερου ακριβως πριν την εισοδο ή ρυθμιστη πιεση ή βαλβιδα μειωσης. Μπορεις να το βρεις πολυ ευκολα σε ολα τα καταστηματα με υδραυλικα ειδη. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα