NOODLE Δημοσ. Πέμπτη στις 08:57 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 08:57 πμ (επεξεργασμένο) Καλημερα θα ήθελα τα φώτα σας. προσφατως μου εκανε δωρο για 3 μηνες ο ΟΤΕ ταχυτητα απο 200mpbs σε 500. Παρ ολα αυτά με ενα speedtest που έτρεξα βλέπω οτι κλειδώνω πάλι στα 200. Εκανα reboot ολο τον εξοπλισμο (router/deco) και πάλι τα ίδια. Οταν συνδεομαι στο wifi του router πιάνω τα 500, στα Deco όμως με κόβει στα 200. Ολα αυτά είτε σε wifi είτε σε ethernet Ξερετε τι μπορεί να φταίει; ΥΓ εχω τσεκάρει για speed limitation αλλα δεν βρήκα κάτι. Ευχαριστώ Επεξ/σία Πέμπτη στις 09:41 πμ από NOODLE
atheatos Δημοσ. Πέμπτη στις 11:35 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:35 πμ Το deco πως συνδέεται στο router. Αν συνδέεται ασύρματα νομίζω λογικό είναι το router να μοιράζει την ταχύτητα . Για να δώσει full bandwidth στο deco πρέπει να ρυθμιστεί το router και όχι το deco.
NOODLE Δημοσ. Πέμπτη στις 01:47 μμ Μέλος Δημοσ. Πέμπτη στις 01:47 μμ 2 ώρες πριν, atheatos είπε Το deco πως συνδέεται στο router. Αν συνδέεται ασύρματα νομίζω λογικό είναι το router να μοιράζει την ταχύτητα . Για να δώσει full bandwidth στο deco πρέπει να ρυθμιστεί το router και όχι το deco. To κύριο deco συνδέεται μέσω Ethernet
atheatos Δημοσ. Πέμπτη στις 01:58 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 01:58 μμ 8 λεπτά πριν, NOODLE είπε To κύριο deco συνδέεται μέσω Ethernet Αν το κύριο deco δεν δίνει 500 όταν δουλεύει ΜΟΝΟ του χωρίς τα άλλα deco ,τότε στο router θέλει ρύθμιση να δίνει το Ethernet το full bandwidth.
Λύση NOODLE Δημοσ. Πέμπτη στις 11:06 μμ Μέλος Λύση Δημοσ. Πέμπτη στις 11:06 μμ 9 ώρες πριν, atheatos είπε Αν το κύριο deco δεν δίνει 500 όταν δουλεύει ΜΟΝΟ του χωρίς τα άλλα deco ,τότε στο router θέλει ρύθμιση να δίνει το Ethernet το full bandwidth. Τελικά λάθος στην εφαρμογή των deco Είχα ενεργοποιήσει το QoS και από επιλογή το είχε να δουλεύει ως 200mbps. Όλα καλα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα