Προς το περιεχόμενο

Χαμηλη ταχύτητα σε deco x50

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από NOODLE,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα θα ήθελα τα φώτα σας. προσφατως μου εκανε δωρο για 3 μηνες ο ΟΤΕ ταχυτητα απο 200mpbs σε 500. Παρ ολα αυτά με ενα speedtest που έτρεξα βλέπω οτι κλειδώνω πάλι στα 200. Εκανα reboot ολο τον εξοπλισμο (router/deco) και πάλι τα ίδια. 
Οταν συνδεομαι στο wifi του router πιάνω τα 500, στα Deco όμως με κόβει στα 200. 
Ολα αυτά είτε σε wifi είτε σε ethernet
Ξερετε τι μπορεί να φταίει;
ΥΓ εχω τσεκάρει για speed limitation αλλα δεν βρήκα κάτι. 
Ευχαριστώ

Επεξ/σία από NOODLE
Δημοσ.

Το deco πως συνδέεται στο router. Αν συνδέεται ασύρματα νομίζω λογικό είναι το router να μοιράζει την ταχύτητα . Για να δώσει full bandwidth στο deco πρέπει να ρυθμιστεί το router και όχι το deco.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, atheatos είπε

Το deco πως συνδέεται στο router. Αν συνδέεται ασύρματα νομίζω λογικό είναι το router να μοιράζει την ταχύτητα . Για να δώσει full bandwidth στο deco πρέπει να ρυθμιστεί το router και όχι το deco.

To κύριο deco συνδέεται μέσω Ethernet 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, NOODLE είπε

To κύριο deco συνδέεται μέσω Ethernet 

Αν το κύριο deco δεν δίνει 500 όταν δουλεύει ΜΟΝΟ του  χωρίς τα άλλα deco ,τότε στο router θέλει ρύθμιση να δίνει το Ethernet το full bandwidth.

• Λύση
Δημοσ.
9 ώρες πριν, atheatos είπε

Αν το κύριο deco δεν δίνει 500 όταν δουλεύει ΜΟΝΟ του  χωρίς τα άλλα deco ,τότε στο router θέλει ρύθμιση να δίνει το Ethernet το full bandwidth.

Τελικά λάθος στην εφαρμογή των deco

Είχα ενεργοποιήσει το QoS  και από επιλογή το είχε να δουλεύει ως 200mbps.

Όλα καλα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...