Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αναβάθμισα από 12400f ΣΕ 14400f. 

Gigabyte b760m gaming ddr4

Διαβάζοντας όλα τα περί προβλημάτων με τα ρεύματα κλπ πως μπορώ να ξέρω ότι όλα λειτουργούν σωστά και εκμεταλλεύομαι 100% τη δύναμη του νέου επεξεργαστή? 

Για παράδειγμα πώς μπορώ να ξέρω ότι δεν είναι κλειδωμένος στα 65w?

Screenshot_20250717_133111_Photos.jpg

Σε συνδυασμό με rx7600 βλέπω μία μικρή αύξηση στα fps αλλά κυρίως πιο smooth εμπειρία στο παιχνίδι . Θερμοκρασία μαξ 80 με στοκ ψήκτρα,  

Δημοσ.
2 ώρες πριν, [email protected] είπε

Αναβάθμισα από 12400f ΣΕ 14400f. 

Gigabyte b760m gaming ddr4

Διαβάζοντας όλα τα περί προβλημάτων με τα ρεύματα κλπ πως μπορώ να ξέρω ότι όλα λειτουργούν σωστά και εκμεταλλεύομαι 100% τη δύναμη του νέου επεξεργαστή? 

Για παράδειγμα πώς μπορώ να ξέρω ότι δεν είναι κλειδωμένος στα 65w?

Screenshot_20250717_133111_Photos.jpg

Σε συνδυασμό με rx7600 βλέπω μία μικρή αύξηση στα fps αλλά κυρίως πιο smooth εμπειρία στο παιχνίδι . Θερμοκρασία μαξ 80 με στοκ ψήκτρα,  

Με στοκ ψυκτρα, και να είναι κλειδωμενος σε λιγα watt, καλα κανει.

• Like 1
Δημοσ.

Μπες στο bios  και ψάξε βρες τα  power limit. Αν είναι στο  auto λογικά είσαι κομπλέ ή δες αν έχει ρύθμιση κοντά στα ονομαστικά αναγραφόμενα από τον κατασκευαστή (148w).

Αν θες να είσαι σίγουρος ότι παίρνεις τα προβλεπόμενα, τρέχεις  benchmarks  και συγκρίνεις σκορ με αντίστοιχα συστήματα.

User benchmark, pass mark, cinebench είναι κάποια από τα βασικά. Πάντα με παρακολούθηση θερμοκρασιών γιατί με την στοκ μπορεί να τρως  throttle, όπου είναι λογικό, οπότε θα δεις και αντίστοιχη μείωση αποτελεσμάτων.

Να ξέρεις αν και που ζορίζεται το μηχάνημα σου 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...