Γιάννης Platano Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες (επεξεργασμένο) Καλησπέρα Έχω ένα τέτοιο και θέλω να κάνω επέκταση του wifi του σπιτιού Τι πρέπει να κάνω ώστε μια συσκευή να το βλέπει για να συνδέεται στο δίκτυο με αυτό και όχι το wifi του router της cosmote που είναι μακρυά; Το έχω βάλει σε μέση απόσταση από το router και τη συσκευή. Έχω 2 wifi ένα στα 2.4 και ένα στα 5 Θέλω στο 2.4 Είναι ένα πλυντήριο πιάτων που μέσω wifi δεν συνδεόταν αλλά με hot spot δύο κινητών συνδέθηκε. Θέλει κλειστά δεδομένα κινητού κατά τη σύνδεση. Αν δεν κάνω λάθος αυτό έχω από παλιά https://www.skroutz.gr/s/4343921/TP-LINK-TL-WA854RE-v1-WiFi-Extender-Single-Band-2-4GHz-300Mbps.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share Επεξ/σία πριν από 14 ώρες από Γιάννης Platano
Γιάννης Platano Δημοσ. πριν από 12 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 12 ώρες Το βρήκε στο δίκτυο το tp link αλλά ζητάει κωδικό για σύνδεση στο wifi
mixalis95320 Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες Έχεις σκεφτεί να βάλεις τον κωδικό του wifi μήπως?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα