Γιάννης Platano Δημοσ. Πέμπτη στις 04:35 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 04:35 μμ (επεξεργασμένο) Καλησπέρα Έχω ένα τέτοιο και θέλω να κάνω επέκταση του wifi του σπιτιού Τι πρέπει να κάνω ώστε μια συσκευή να το βλέπει για να συνδέεται στο δίκτυο με αυτό και όχι το wifi του router της cosmote που είναι μακρυά; Το έχω βάλει σε μέση απόσταση από το router και τη συσκευή. Έχω 2 wifi ένα στα 2.4 και ένα στα 5 Θέλω στο 2.4 Είναι ένα πλυντήριο πιάτων που μέσω wifi δεν συνδεόταν αλλά με hot spot δύο κινητών συνδέθηκε. Θέλει κλειστά δεδομένα κινητού κατά τη σύνδεση. Αν δεν κάνω λάθος αυτό έχω από παλιά https://www.skroutz.gr/s/4343921/TP-LINK-TL-WA854RE-v1-WiFi-Extender-Single-Band-2-4GHz-300Mbps.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share Επεξ/σία Πέμπτη στις 04:57 μμ από Γιάννης Platano
Γιάννης Platano Δημοσ. Πέμπτη στις 06:33 μμ Μέλος Δημοσ. Πέμπτη στις 06:33 μμ Το βρήκε στο δίκτυο το tp link αλλά ζητάει κωδικό για σύνδεση στο wifi
mixalis95320 Δημοσ. Πέμπτη στις 09:22 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:22 μμ Έχεις σκεφτεί να βάλεις τον κωδικό του wifi μήπως?
Γιάννης Platano Δημοσ. Παρασκευή στις 08:09 πμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 08:09 πμ (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, mixalis95320 είπε Έχεις σκεφτεί να βάλεις τον κωδικό του wifi μήπως? Ναι αλλά δεν τον δέχεται Πατάω πάνω του να αλλάξω κωδικό αλλά δεν με αφήνει Επεξ/σία Παρασκευή στις 08:17 πμ από Γιάννης Platano
atheatos Δημοσ. Παρασκευή στις 04:50 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 04:50 μμ Βρες και κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για το συγκεκριμένο tp link. Αν δεν κάνω λάθος είναι αυτή: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tplink.tether&pcampaignid=web_share 1
Λύση Γιάννης Platano Δημοσ. Παρασκευή στις 06:51 μμ Μέλος Λύση Δημοσ. Παρασκευή στις 06:51 μμ 2 ώρες πριν, atheatos είπε Βρες και κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για το συγκεκριμένο tp link. Αν δεν κάνω λάθος είναι αυτή: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tplink.tether&pcampaignid=web_share Την κατέβασα Μετά;
atheatos Δημοσ. Παρασκευή στις 07:19 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 07:19 μμ 24 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Την κατέβασα Μετά; Αν την ανοίξεις λογικά θα κάνει αναζητήσει για tp link router στο δίκτυο. Βρες πως γίνεται reset το extender που έχεις ( κάποιο κουμπί πατημένο με οδοντογλυφίδα κτλ) και δοκίμασε να συνδεθείς ξανά με την εφαρμογή ώστε να το σεταρεις γιατί από ότι φαίνεται δεν είναι σεταρισμένο σωστά. Η εφαρμογή έχει οδηγίες και βοήθεια . Αν δεν τα καταφέρνεις δείξε την εφαρμογή σε κάποιον που μπορεί να την ψάξει. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. Παρασκευή στις 07:50 μμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 07:50 μμ Εντάξει τα κατάφερα Ευχαριστω πολυ
Γιάννης Platano Δημοσ. Παρασκευή στις 09:28 μμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 09:28 μμ Έχω κάνει επέκταση σε ένα από τα δύο wifi που έχω Για να το αλλάξω στο άλλο πάλι με τον ίδιο τρόπο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα