Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είμαι εδώ και σχεδόν 20 χρόνια στην Cosmote. Για πολλά χρόνια είχα What's Up, και όσο σπούδαζα είχα τα κλασικά φοιτητικά πακέτα. Έπειτα, όταν τελείωσα από σπουδές, άλλαξα το φοιτητικό πακέτο και το έκανα ένα ωραία, φθηνό, καρτοσυμβόλαιο. Αλλά από τότε, κάθε 2 χρόνια που έκανα ανανέωση ανέβαινε η τιμή του. Τελευταία ανανέωση έκανα τέλος Μαΐου του 2024. Πάλι ανεβασμένο το ποσό, αλλά λέω μια τελευταία φορά, αφού έχω και σταθερό/ίντερνετ στο σπίτι, ας το κρατήσω μια 2ετία και βλέπουμε μετά. Έλα μου όμως που η Cosmote μου έδωσε δυνατότητα ανανέωσης προγράμματος μέσω εφαρμογής, κάνω επιβεβαίωση ανανέωσης και όταν μου στέλνει το συμβόλαιο μέσω email βλέπω ότι στον 7ο μήνα του συμβολαίου η τιμή ανεβαίνει κατά ~7€ και μετά από 1 μήνα ανεβαίνει και άλλο. Έχω φτάσει αυτή τη στιγμή, λοιπόν, να πληρώνω 32,6€/μήνα για καρτοσυμβόλαιο Cosmote. Μετά από κάποιους γρήγορους υπολογισμούς είδα πως με συμφέρει να πληρώσω το τέλος πρόωρης διακοπής και να το γυρίσω καθαρά σε What's Up και πάλι.

Δεν θέλω να φύγω από Cosmote γιατί έχει το καλύτερο σήμα, τουλάχιστον στην περιοχή που βρίσκομαι, και λόγω του ότι έχω fiber internet πάλι στην Cosmote, ίσως όταν τελειώσει το συμβόλαιο μου να δω μήπως πάω σε κάποια άλλη εταιρεία συνδυαστικά.

Έρχομαι, λοιπόν, και ρωτάω εγώ. Άσχετα με το πόσο καλό σήμα έχω και ότι θα ήθελα να παραμείνω στην Cosmote.

Αυτή τη στιγμή, ποια είναι η καλύτερη καρτοκινητή που υπάρχει, με βάση παροχών - τιμής?

Edit 18/7/2025: Εχθές πήγα και ρώτησα σε κατάστημα Γερμανός, εάν διακόψω το πρόγραμμα μου ποιο θα είναι το κόστος. Είναι ~100€ για την πρόωρη διακοπή + ο λογαριασμός που έχει εκδοθεί. Άρα συνολικά περίπου στα 135€. Εάν αναλογιστούμε πως έχω ακόμα 10 μήνες με ~33€/μήνα, αξίζει φουλ να ακυρώσω.

Επεξ/σία από laxanoulis
  • Like 1
Δημοσ.

Δες τι σου κάνει από κοσμοκαρτα, whats up και frog που είναι και τα τρια της κοσμοτε κια διάλεξε ένα.

• Like 1
Δημοσ.

cosmote καρτοτηλεφωνο εχω με 13,5 ευρω τον μηνα απεριοριστη ομιλια και μυνηματα και 2,5 γιγα ιντερνετ αν ανανεωσεις πριν ληξει οτι δεν εχεις χρησιμοποιησει προστιθετε στη νεα ανανεωση 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, xp-user είπε

cosmote καρτοτηλεφωνο εχω με 13,5 ευρω τον μηνα απεριοριστη ομιλια και μυνηματα και 2,5 γιγα ιντερνετ αν ανανεωσεις πριν ληξει οτι δεν εχεις χρησιμοποιησει προστιθετε στη νεα ανανεωση 

Ακούγεται πολύ καλό. Θα το έχω στα υπόψη μου. Ευχαριστώ για την πρόταση.

4 ώρες πριν, jpil είπε

Δες τι σου κάνει από κοσμοκαρτα, whats up και frog που είναι και τα τρια της κοσμοτε κια διάλεξε ένα.

Την Frog την είχα ξεχάσει. Και εκεί έχει απεριόριστα λεπτά χρόνου ομιλίας και data κτλ κτλ?

Δημοσ.

Κάποια στιγμή είχε την παρακάτω προσφορά, αν σου κάνει ρώτα σε καταστημα να δεις αν έχει κάτι παρόμοιο τώρα.

Απεριόριστα data και ομιλία στην Frog για ένα έτος με 144€ (μόνο σε καταστήματα)

Δημοσ.
2 ώρες πριν, jpil είπε

Κάποια στιγμή είχε την παρακάτω προσφορά, αν σου κάνει ρώτα σε καταστημα να δεις αν έχει κάτι παρόμοιο τώρα.

Απεριόριστα data και ομιλία στην Frog για ένα έτος με 144€ (μόνο σε καταστήματα)

Πολύ δεσμευτικό γιατί, όπως ανέφερα και παραπάνω, όταν τελειώσει το συμβόλαιο για το σταθερό/ίντερνετ στο σπίτι, ίσως πάω να κάνω κάτι συνδυαστικό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...