Gandalf_the_greek Δημοσ. Πέμπτη στις 07:24 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 07:24 μμ Καλησπέρα, Στη μονοκατοικία μου έχω στον 1ο όροφο μια τηλεόραση και άλλη μια στο ισόγειο. Αυτή του ισογείου εδώ και καιρό δεν έχει καθόλου σήμα, δεν πιάνει κανένα κανάλι, ούτε τα ραδιοφωνικά. Έχω καινούρια κεραία και διακλαδωτή. Έχω αλλάξει τις τηλεοράσεις μεταξύ τους και απ' ότι φαίνεται είναι ελαττωματικό το δίκτυο προς την τηλεόραση του ισογείου, καθώς όταν την συνέδεσα στην υποδοχή σήματος του 1ου ορόφου, λειτουργούσε κανονικά. Μήπως γνωρίζει κάποιος τι μπορεί να φταίει και να δώσει συμβουλές; Ευχαριστώ
villasg Δημοσ. Πέμπτη στις 08:16 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 08:16 μμ Αν δεν εξηγησεις πως γευγει απο την κεραια το καλωδιο και που ειναι ο διακλαδωτης ( και τι διακλαδωτης ειναι με ρευμα ? με ποσες εξοδους ? με ρυθμηση )δεν. μια ευκολη λυση ειναι να αλλαξεις θεση τα 2 καλωδια που φευγουν απο το διακλαδωτη να δεις εαν παραμενει το προβλημα αν παραμενει ειναι απο το διακλαδωτη μεχρι την κατω tv
NikosKallithea Δημοσ. Πέμπτη στις 08:57 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 08:57 μμ Τι να φταιει δηλαδη; το καλώδιο που πάει στο ισόγειο Κάλεσε ενα ηλεκτρολόγο να στο αλλαξει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα