MessengerOfGood Δημοσ. 17 Ιουλίου Δημοσ. 17 Ιουλίου Μόνο η Cosmote έχει καλό σήμα στην περιοχή του εξοχικού μου. Σε mobile router θέλω να βάλω μια data SIM για να έχω απεριόριστα data μέχρι μέσα Οκτωβρίου. Μετά δεν την χρειάζομαι. Κλίνω προς ένα COSMOTE NEO που δίνει απεριόριστα data (και ομιλία και SMS αλλά δεν τα χρειάζομαι αυτά) με κόστος 24€/μήνα Υπάρχει φτηνότερη πρόταση;
TechWeirdo Δημοσ. 17 Ιουλίου Δημοσ. 17 Ιουλίου Μπορεί κάποιος να μου δώσει κάποιο λινκ για τα καρτοκινητό, συμβόλαιο με τα προγράμματα της cosmote ; Το cosmote neo υπάρχει ακόμα;
Ukforthemoment Δημοσ. 17 Ιουλίου Δημοσ. 17 Ιουλίου 8 λεπτά πριν, TechWeirdo είπε Μπορεί κάποιος να μου δώσει κάποιο λινκ για τα καρτοκινητό, συμβόλαιο με τα προγράμματα της cosmote ; Το cosmote neo υπάρχει ακόμα; https://www.cosmote.gr/hub/ Αν θες βοήθεια να περάσεις τον ελεγχο πρόσβασης πες το.
Λύση alxandros_gr Δημοσ. 17 Ιουλίου Λύση Δημοσ. 17 Ιουλίου 1 hour ago, MessengerOfGood said: Μόνο η Cosmote έχει καλό σήμα στην περιοχή του εξοχικού μου. Σε mobile router θέλω να βάλω μια data SIM για να έχω απεριόριστα data μέχρι μέσα Οκτωβρίου. Μετά δεν την χρειάζομαι. Κλίνω προς ένα COSMOTE NEO που δίνει απεριόριστα data (και ομιλία και SMS αλλά δεν τα χρειάζομαι αυτά) με κόστος 24€/μήνα Υπάρχει φτηνότερη πρόταση; https://www.whatsup.gr/paketa/paketa-data/summer-offer-2025 Δες και το παραπάνω. Βλέπω την ίδια προσφορά σε cosmokarta μέσω του app αλλά δεν την βλέπω στο site. Ισχύει μέχρι 31/8. Ενεργοποιείς το πακέτο με τα απεριόριστα τελευταία μέρα του Ιουλίου και άλλο ένα τελευταία μέρα Αυγούστου. Με 27 ευρώ θα έχεις για 2 μήνες απεριόριστα data (μέχρι τέλος Σεπτέμβρη). Μετά σου μένει ο μισός Οκτώβρης. 1
MessengerOfGood Δημοσ. 29 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου Μήπως τα data αυτά είναι μόνο για πλοήγηση; Κάτι τέτοιο λέει στο λινκ...
gkat2829 Δημοσ. 29 Ιουλίου Δημοσ. 29 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 40 λεπτά πριν, MessengerOfGood είπε Μήπως τα data αυτά είναι μόνο για πλοήγηση; Κάτι τέτοιο λέει στο λινκ... Προσοχη Μεγαλη σε αυτο το πακετο. Επισυναπτω τι γραφει στις σημειωσεις: Ισχύει πολιτική ορθής χρήσης 300GB, μετά τα οποία η ταχύτητα πρόσβασης περιορίζεται έως τα 4Mbps, χωρίς διακοπή της υπηρεσίας. Ο περιορισμός αυτός εφαρμόζεται για λόγους ορθής διαχείρισης του δικτύου και δεν επηρεάζει την απεριόριστη πρόσβαση στα δεδομένα. Μια Λυση που μπορω να σκεφτω για εσενα μια και το COSMOTE NEO με τα 24€ τον μηνα δεν υπαρχει πια ειναι απο το WHATS UP και παλι το DATA WEEK με 7€. Δηλαδη πληρως απεριοριστα γιατι το εχω χρησιμοποιωσει δεν γραφει και για καποιον κοφτη στην σημειωσεις με 28€ τον μηνα περιπου. Ψαξτο αν θελεις. Επεξ/σία 29 Ιουλίου από gkat2829 1
d_mich Δημοσ. 29 Ιουλίου Δημοσ. 29 Ιουλίου 5 ώρες πριν, gkat2829 είπε δεν γραφει και για καποιον κοφτη στην σημειωσεις τους έστειλα μήνυμα. μου είπαν πως εντός ελλάδας δεν εφαρμόζεται κάποιο όριο.
gkat2829 Δημοσ. 29 Ιουλίου Δημοσ. 29 Ιουλίου 56 λεπτά πριν, d_mich είπε τους έστειλα μήνυμα. μου είπαν πως εντός ελλάδας δεν εφαρμόζεται κάποιο όριο. Εγω μιλαω για το WHATS UP και τα απεριοριστα DATA για 1 ΜΗΝΑ με 13,5€. Προφανως και δεν γνωριζουν τοτε στην COSMOTE διοτι το γραφει καθαρα. Επισυναπτω και παλι τις σημεισωσεις ΟΛΕΣ: Η προσφορά ισχύει για ενεργοποίηση από 2/6/2025 έως 31/8/2025. • Τα GB της προσφοράς ισχύουν για 30 ημέρες από την ενεργοποίηση της. • Το πακέτο μπορεί να ενεργοποιηθεί πολλαπλές φορές εντός του παραπάνω διαστήματος. • Τα ενσωματωμένα GΒ της προσφοράς είναι διαθέσιμα στην περιαγωγή εντός ΕΕ/ΕΟΧ και εφαρμόζεται όριο 17 GΒ στη χρήση τους. • Τα GB της προσφοράς κάνουν rollover με το ίδιο πακέτο, αλλά όχι με τα ΜΒ άλλων πακέτων. • Τα GB της προσφοράς δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τις υπηρεσίες #pare_dwse, #pare_moirase. • Προτεραιότητα στην κατανάλωση έχουν τα απεριόριστα GB. • Ισχύει πολιτική ορθής χρήσης 300GB, μετά τα οποία η ταχύτητα πρόσβασης περιορίζεται έως τα 4Mbps, χωρίς διακοπή της υπηρεσίας. Ο περιορισμός αυτός εφαρμόζεται για λόγους ορθής διαχείρισης του δικτύου και δεν επηρεάζει την απεριόριστη πρόσβαση στα δεδομένα. Γιαυτο και του εγραψα οτι να διαβασει προσεκτικα πριν πληρωσει τα 13,5€. Ειναι γεγονος οτι συμβαινει για πρωτη φορα αυτο στο WHATS UP. 1
d_mich Δημοσ. 29 Ιουλίου Δημοσ. 29 Ιουλίου 3 λεπτά πριν, gkat2829 είπε Εγω μιλαω για το WHATS UP και τα απεριοριστα DATA για 1 ΜΗΝΑ με 13,5€ εγώ ρώτησα για τα απεριόριστα για μια βδομάδα που είπες. αυτά δεν έχουν κόφτη. αυτά με τον ένα μήνα έχουν αυτό που λες κανονικότατα.
gkat2829 Δημοσ. 30 Ιουλίου Δημοσ. 30 Ιουλίου 3 ώρες πριν, d_mich είπε εγώ ρώτησα για τα απεριόριστα για μια βδομάδα που είπες. αυτά δεν έχουν κόφτη. αυτά με τον ένα μήνα έχουν αυτό που λες κανονικότατα. Sorry τα απεριόριστα για μια εβδομάδα δεν έχουν κόφτη πουθενά. Το έχω χρησιμοποιήσεις και έχω ανεβοκατεβάσει 500GB χωρίς κανένα πρόβλημα. Επίσης δεν γράφει και κάτι στις σημειώσεις. 1
MessengerOfGood Δημοσ. 8 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου On 29/07/2025 at 21:18, gkat2829 said: Εγω μιλαω για το WHATS UP και τα απεριοριστα DATA για 1 ΜΗΝΑ με 13,5€. Προφανως και δεν γνωριζουν τοτε στην COSMOTE διοτι το γραφει καθαρα. Επισυναπτω και παλι τις σημεισωσεις ΟΛΕΣ: Η προσφορά ισχύει για ενεργοποίηση από 2/6/2025 έως 31/8/2025. • Τα GB της προσφοράς ισχύουν για 30 ημέρες από την ενεργοποίηση της. • Το πακέτο μπορεί να ενεργοποιηθεί πολλαπλές φορές εντός του παραπάνω διαστήματος. • Τα ενσωματωμένα GΒ της προσφοράς είναι διαθέσιμα στην περιαγωγή εντός ΕΕ/ΕΟΧ και εφαρμόζεται όριο 17 GΒ στη χρήση τους. • Τα GB της προσφοράς κάνουν rollover με το ίδιο πακέτο, αλλά όχι με τα ΜΒ άλλων πακέτων. • Τα GB της προσφοράς δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τις υπηρεσίες #pare_dwse, #pare_moirase. • Προτεραιότητα στην κατανάλωση έχουν τα απεριόριστα GB. • Ισχύει πολιτική ορθής χρήσης 300GB, μετά τα οποία η ταχύτητα πρόσβασης περιορίζεται έως τα 4Mbps, χωρίς διακοπή της υπηρεσίας. Ο περιορισμός αυτός εφαρμόζεται για λόγους ορθής διαχείρισης του δικτύου και δεν επηρεάζει την απεριόριστη πρόσβαση στα δεδομένα. Γιαυτο και του εγραψα οτι να διαβασει προσεκτικα πριν πληρωσει τα 13,5€. Ειναι γεγονος οτι συμβαινει για πρωτη φορα αυτο στο WHATS UP. Χτές πήγα στο κατάστημα Cosmote Σαντορίνης και πήρα μια SIM WHATS UP με τα απεριοριστα DATA για 1 ΜΗΝΑ με 13,5€ (πλήρωσα 15€) Ρώτησα συγκεκριμένα και μου είπαν ότι δεν υπάρχει πολιτική ορθής χρήσης, αλλά έτσι κι αλλιώς μάλλον δεν θα ξεπεράσω τα 300 GB.
gkat2829 Δημοσ. 8 Αυγούστου Δημοσ. 8 Αυγούστου 1 λεπτό πριν, MessengerOfGood είπε Χτές πήγα στο κατάστημα Cosmote Σαντορίνης και πήρα μια SIM WHATS UP με τα απεριοριστα DATA για 1 ΜΗΝΑ με 13,5€ (πλήρωσα 15€) Ρώτησα συγκεκριμένα και μου είπαν ότι δεν υπάρχει πολιτική ορθής χρήσης, αλλά έτσι κι αλλιώς μάλλον δεν θα ξεπεράσω τα 300 GB. Καλημέρα. Έχω φίλο που τα έφτασε τα 300GB και του ήρθε SMS αμέσως μετά που τον ενημερώνει για την πτώση του συγχρονισμού. Επίσης υπάρχει σε διπλανό site κάποιος που δεν το είχε διαβάσει και την πάτησε. Έχει ανεβάσει κιόλας το συγκεκριμένο SMS που του ήρθε. Το περίεργο είναι ότι συμβαίνει μόνο στο WHATS UP. Προφανώς γνωρίζουν ότι στην Ελλάδα τις περισσότερες συνδέσεις τις έχουν τα καρτοκινητά και όχι τα συμβόλαια. Επίσης αυτό γίνεται για πρώτη φορά. Δεν έχει συμβεί ξανά τα προηγούμενα χρόνια. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα