sattack Δημοσ. 20 Ιουλίου Δημοσ. 20 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, TopCLR είπε Κι όμως γλιτώνεις την απεγκατάσταση οδηγών παλιού σετ και εγκατάσταση των οδηγών του νέου. Στην χειρότερη περίπτωση, την φρέσκια εγκατάσταση Windows, προγραμμάτων κλπ. (= μερικές ώρες)! Λες αν αλλάξει μητρική από ΑΜ4 σε ΑΜ5 να ζητήσουν τα windows πολλές αλλαγές σε drivers? Βασικά δεν μπορώ να σκεφτώ καμμία διαφορά! Εγω ειχα εναν ssd με win10 απο amd phenom IΙ και τον έβαλα σε laptop intel i5 3210M και δούλεψαν μια χαρά τα windows, αλλάζοντας κάτι λίγους drivers! (--- edit: εννοώ μόνα τους τα windows έκαναν αυτές τις αλλαγές! Εγώ δεν έκανα τίποτα! ---) Μια μητρική ΑΜ4 με μια ΑΜ5 δεν έχουν τέτοιες διαφορές σαν την παραπανω! Βασικα δεν έχουν καμμία! Μόνο μερικες X870 έχουν έξτρα τσιπ usb4. Αν δεν προκειται για τέτοια, μονο εναν amd ιδιο chipset driver έχουν όλες! Το πολύ θα ζητήσουν τα windows ξανά ενεργοποίηση λόγω νέας μητρικής. Αυτο ειναι τιποτα! Αυτό, και ολόιδια μητρική να βάλει κάποιος σε ενα σύστημα (επειδή πχ του κάηκε η παλιά και πήρε μια ολόιδια), πάλι θα την αναγνωρίσουν τα windows ως νέα και θα ζητήσουν νέα ενεργοποίηση. (Μου έχει τύχει σε λαπτοπ). Επεξ/σία 21 Ιουλίου από sattack
panagiotis54 Δημοσ. 20 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου αν αλλαξω μητρικη θα εκανα format ετσι και αλλιως...αν ειναι να κανω κατι ας το κανω σωστα... για αυτο θελω να αλλαξω μονο cpu δεν ξερω παντως οι διαφορες μεταξυ 3600/5600/5700X3D ειναι αρκετα μεγαλες νομιζω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα