Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κλασικό λαμογιακό ελληνισταν καρτέλ επιχειρείν. Να βγάζουν από την μύγα ξύγκι, χωρίς να προσφέρουν κάτι καινούργιο.

Σύγκριση με Λονδίνο και τη Μεγάλη Βρετανία γενικά, το 2ο μεγαλύτερο οικονομικό κέντρο του κόσμου, ΟΠΟΊΑ τράπεζα και αν έχεις και σε ΌΠΟΙΟ ΑΤΜ και να πας, 0 χρεώσεις για όλες τις συναλλαγές. Μέσα σε εμπορικά, σε πανεπιστήμια, σε corner shops, παντού. Το ίδιο και οι μεταφορές online. Μοναδική εξαίρεση ένα συγκεκριμένο καζίνο, όταν δεν πήγαινες ταμείο άλλα σε ΑΤΜ για κάποιο μαζοχιστικό λόγο. 

Επεξ/σία από apikoulas
  • Like 1
  • Thanks 1
  • Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, apikoulas είπε

Κλασικό λαμογιακό ελληνισταν καρτέλ επιχειρείν. Να βγάζουν από την μύγα ξύγκι, χωρίς να προσφέρουν κάτι καινούργιο.

Σύγκριση με Λονδίνο και τη Μεγάλη Βρετανία γενικά, το 2ο μεγαλύτερο οικονομικό κέντρο του κόσμου, ΟΠΟΊΑ τράπεζα και αν έχεις και σε ΌΠΟΙΟ ΑΤΜ και να πας, 0 χρεώσεις για όλες τις συναλλαγές. Μέσα σε εμπορικά, σε πανεπιστήμια, σε corner shops, παντού. Το ίδιο και οι μεταφορές online. Μοναδική εξαίρεση ένα συγκεκριμένο καζίνο, όταν δεν πήγαινες ταμείο άλλα σε ΑΤΜ για κάποιο μαζοχιστικό λόγο. 

Υπάρχουν και στο ΗΒ ΑΤΜ που χρεώνουν για κίνηση αλλά στο γράφουν πολύ καθαρα στην οθόνη.Αλλά είναι ελάχιστα σε σύγκριση με τα δωρεάν,τουλάχιστον απο αυτά που έχω δει εγώ.

Surcharge of £1.75 for LINK Sterling Cash Withdrawals

https://www.link.co.uk/cash-locator

απο ένα που έβαλα στην περιοχή μου.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα παρέμβει η κυβέρνηση λένε, οπότε το πιθανότερο είναι να καταργηθεί αυτή η χρέωση. Και το επακόλουθο θα είναι και η πειραιώς να ακολουθήσει το δρόμο της eurobank  με την υποχρεωτική χρέωση 0.60 ανά λογ/σμο. Επίσης λογικά θα βάλει κι ένα καπέλο στους εμπορικούς λογ/σμους που μέχρι τώρα είναι η μονη τράπεζα που δεν τους χρεώνει...

Επεξ/σία από 1comment
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, 1comment είπε

Θα παρέμβει η κυβέρνηση λένε, οπότε το πιθανότερο είναι να καταργηθεί αυτή η χρέωση. Και το επακόλουθο θα είναι και η πειραιώς να ακολουθήσει το δρόμο της eurobank  με την υποχρεωτική χρέωση 0.60 ανά λογ/σμο. Επίσης λογικά θα βάλει κι ένα καπέλο στους εμπορικούς λογ/σμους που μέχρι τώρα είναι η μονη τράπεζα που δεν τους χρεώνει...

Αν είναι σαν την παρέμβαση που έκαναν πριν χρόνια για το ΔΙΑΣ καηκαμε.Απο εκεί που δεν χρέωναν τίποτα στις ελληνικές κάρτες άρχισαν όλοι να χρεώνουν όλους.

• Confused 1
Δημοσ.
4 minutes ago, 1comment said:

Θα παρέμβει η κυβέρνηση λένε, οπότε το πιθανότερο είναι να καταργηθεί αυτή η χρέωση. 

Μισή παρέμβαση θα κάνουν...

Τον ιδιώτη δε μπορούν να τον απαγορεύσουν να έχει ATM και να παίρνει προμήθεια όσο θέλει. Eιδικα από τη στιγμή που έχει αλλάξει το logo και δεν υφίσταται παραπλάνηση.

Η Πειραιώς όμως δε γίνεται να παίρνει ταρίφα για συναλλαγή σε ξένο ΑΤΜ, και ταυτόχρονο να είναι μέτοχος στην εταιρία που ανήκουν πλέον τα ΑΤΜ.

• Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, nyne είπε

Εγω να ρωτησω κατι παρεμφερες.Στη γειτονια μου (κατω Χαλανδρι),τοποθετηθηκε ενα no name atm εξω απο το σουπερ μαρκετ κρητικος.Γραφει απο ολες τις πλευρες χωρις χρεωση για αναληψη μετρητων,ε μαντεψτε με δυο διαφορετικες καρτες(πειραιως και alpha) με χρεωσε απο 45 λεπτα μεχρι 75 λεπτα.Πως ειναι δυνατον να γραφουν ενα τετοιο ψεμα φαρδια πλατια και να μην τους σκιζουν...

Μολις ειδα οτι στο site τους γραφει οτι ενδεχεται να υπαρχουν χρεωσεις απο την τραπεζα,κατι ομως που δεν αναγραφεται πουθενα πανω στο atm...

Edit αυτα ειναι:

https://www.euronetatms.gr/euronet-atm-χωρίς-χρέωση/?allow_cookies=yes

Για δοκίμασε και μια ρεβολουτ.

Δημοσ.
16 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε

Θέλω να βρω τι θα πεις όταν θα αρχίσουν να χρεώνουν και την εφαρμογή. Βασικά και εκεί κάτι θα βρεις να το δικαιολογήσεις, είναι σίγουρο

Oταν η λογικη παει περιπατο,τετοια θα συζηταμε.

5 ώρες πριν, vamour είπε

Επειδή το παρατήρησα και εγώ αυτό και επειδή , αν και πλέον βγάζω μετρητά 1 φορά τον μήνα αλλά και πάλι μου την σπάει που με χρεώνουν έστω και αυτό το 1,5€ θα ήθελα να ρωτήσω ποια είναι πλέον η πιο οικονομική τράπεζα στις χρεώσεις της? 

Έγω μέχρι τώρα είχα για τα πάντα σαν τράπεζα την πειραιώς . Αλλά μετά από αυτό μάλλον θα πάω στην εθνική εκτός αν προτείνετε κάτι άλλο.

Εγω παντως επειδη δουλευω και τις 4 τραπεζες δεν βρισκω καμια καλυτερη/οικονομικοτερη της αλλης.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, nyne είπε

Εγω να ρωτησω κατι παρεμφερες.Στη γειτονια μου (κατω Χαλανδρι),τοποθετηθηκε ενα no name atm εξω απο το σουπερ μαρκετ κρητικος.Γραφει απο ολες τις πλευρες χωρις χρεωση για αναληψη μετρητων,ε μαντεψτε με δυο διαφορετικες καρτες(πειραιως και alpha) με χρεωσε απο 45 λεπτα μεχρι 75 λεπτα.Πως ειναι δυνατον να γραφουν ενα τετοιο ψεμα φαρδια πλατια και να μην τους σκιζουν...

Μολις ειδα οτι στο site τους γραφει οτι ενδεχεται να υπαρχουν χρεωσεις απο την τραπεζα,κατι ομως που δεν αναγραφεται πουθενα πανω στο atm...

Edit αυτα ειναι:

https://www.euronetatms.gr/euronet-atm-χωρίς-χρέωση/?allow_cookies=yes

αυτα ειναι πολυ παλιά... πιο πολυ σε τουριστες απευθύνονται. 

αν γραφει στο atm "χωρίς χρέωση" να τους κάνεις καταγγελία.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γατακια Ετσι κανουν all time high οι μετοχες τους οταν κατι usa κλαιγανε με μαυρο δάκρυ 

Οι τραπεζες επι ανακεφαλαιοποιησεων 50δις  ηταν κρατικες...ξεπουληθηκαν ξανα  κ ειναι αυτονομες..οι κυβερνησεις μονο φορο στα κερδη  μπορει να βαλουν.. 

Το μεγαλυτερο κερδος τους (77%)ομως δεν ειναι απο προμηθειες αλλα απο  χαμηλους τοκους π δινουν στο ρευστο κ υψηλο τοκισμο δανειων..

Να υπενθυμισω οτι κ στο iris ποσοστα εχουν κ οι 4 τραπεζες... Δεν ειναι δωρεαν για επιχειρησεις!

Επεξ/σία από kage
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, Dennis077 είπε

Η θα παρέμβει το κράτος ώστε να μην χρεώνει η κάθε εταιρεία που έχει τα atm ότι θέλει ή να ξαναγυρίσουμε στα ταμεία. Εξάλλου και το κράτος θέλει όλες οι πληρωμές να γίνονται μέσω τραπεζών και καλά για τη διαφάνεια. Ότι πρόβλημα προκύψει με το ATM και την κάρτα ψάξε να βρεις άκρη με τη κάθε εταιρεία και όχι με τη τράπεζα. Αν δεν παρέμβει το κράτος δε πρόκειται να γίνει τίποτα.

https://www.insider.gr/politiki/373338/kybernisi-gia-hreoseis-atm-kanena-perithorio-tha-paremboyme-kai-nomothetika-ean?utm_source=jenny&utm_medium=bolm&utm_campaign=best_of_liquidmedia

16 ώρες πριν, vasilllis είπε

Εγω παντως δεν βλεπω και τοσο κακο αυτη την εξτρα παροχη -ερωτηση υπολοιπου-να την πληρωνεις εφοσον εχει εξοδα.Σου λεει η τραπεζα,εγω εχω εφαρμογη,μπες και δες και οτι παροχη σου προσφερει το internet banking.Τωρα για τις αναληψεις δεν μπορω να καταλαβω γιατι κανετε ακομα.Ενα 50€ το εχω ενα μηνα στο πορτοφολι .

λαικη,οχι οτι δεν εχουν πος αλλα επειδη αργουν θα κανεις πολυ ωρα να φυγεις.ε και κανα χαρτζιλικι σε παιδι,εχουν καρτες αλλα το ρευστο ειναι αλλιως.

αλλου και εγω δεν χρησιμοποιω εδω και χρονια.

5 ώρες πριν, christos4 είπε

Έχουν αλλάξει branding ή παραμενουν με logo Πειραιώς και ανακαλύπτεις ότι θα έχεις χρέωση όταν βγάζεις τα λεφτά; 

https://www.google.com/search?client=safari&rls=en&q=Cashflex+&ie=UTF-8&oe=UTF-8

Επεξ/σία από mike15
  • Like 1
Δημοσ.

Να πούμε σε αυτό το σημείο ότι οι χρεώσεις που δήθεν κατήργησε ο κούλι δεν το έκανε από τη καλή του καρδιά αλλά επειδή ήταν Ευρωπαϊκή οδηγία...

• Like 2
  • Confused 2
Δημοσ.

Στο μονο που θα συμφωνουσα ειναι αν έβαζαν χρονικό οριο... είναι ορισμένοι εκνευριστικοί που καθονται 5 λεπτά στο ΑΤΜ 😏

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, dakangr είπε

Εχουν αλλαξει Brand και σε ενημερωνει πριν να κανεις την αναληψη. 

Ε άρα ξέρεις ότι πλέον δεν είναι ΑΤΜ της Πειραιώς. Που κολλάτε όλοι? Προφανώς κάτι τέτοιο δεν αναφέρεται στα σχετικά ρεπορτάζ για να περάσουν την ατζέντα τους και ο κόσμος να σχολιάσει αυτό το θέμα, και όχι άλλα πιο σημαντικά 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...