villasg Δημοσ. Πέμπτη στις 10:55 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:55 μμ Τα λεει ολα ο τιτλος για πειτε τι σας αρεσει απο ολα τα cola που παιζουν coca cola , pepsi cola , vickos cola , Dr. Pepper Cola , green cola , lidl cola Ξεκινω Pepsi max
giwfys Δημοσ. Πέμπτη στις 11:16 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:16 μμ pepsi lime φοβερη δοκιμασα πρωτη φορα προχτες. Αλλιως coca zero οτι καλυτερο
StamTheMan Δημοσ. χθες στις 12:46 πμ Δημοσ. χθες στις 12:46 πμ Προσπαθω να κοψω τη ζιρο αλλα δεν κοβεται. Στο στρατο ειχα ρημαξει την twist,γιατι την ειχε ενα μηχανημα στο κτιριο που εμενα,το οποιο την εβγαζε τοσο τουμπανο ,οριακα πριν γινει γρανιτα. Το κουτακι ειχε μονιμα κομματακια παγο. Βικο ζιρο ηπια προσφατα,κυριολεκτικα με πηγε αιμα. Ειμαι στο οριο να τσακωθω οταν παω να φαω κανενα τυλιχτο,ζηταω κοκα ζιρο και μου λενε pepsi max. Μετα χειροτερευει,οταν μου λενε οτι ειναι ιδιες. 2
Dante80 Δημοσ. χθες στις 01:07 πμ Δημοσ. χθες στις 01:07 πμ zero μια στο τόσο, όσο πιο παγωμένη γίνεται. Για σπίτι πάντως την έχουμε βρει με αυτή: 6
cthulhucarbide Δημοσ. χθες στις 01:16 πμ Δημοσ. χθες στις 01:16 πμ Ωραία τα σουέπς. Ειδικά αυτό το περγαμόντο ιβίσκος εκλεκτή γεύση και χωρίς θερμίδες. Άμα θέλω κάτι πιο γλυκό παίρνω με ρόδι 3
haris_216 Δημοσ. χθες στις 07:42 πμ Δημοσ. χθες στις 07:42 πμ 8 ώρες πριν, villasg είπε Τα λεει ολα ο τιτλος για πειτε τι σας αρεσει απο ολα τα cola που παιζουν coca cola , pepsi cola , vickos cola , Dr. Pepper Cola , green cola , lidl cola Ξεκινω Pepsi max (με δεδομένο ότι είναι πια η "σκιά" του παλιού της εαυτού) "κανονική" Coca-Cola. Αλλά πάντα σε θερμοκρασία στο όριο της παγοποίησης. Γιατί μόλις φύγει από εκεί....νεροχύτη. Και μετά Pepsi twist
ekrepali Δημοσ. χθες στις 08:50 πμ Δημοσ. χθες στις 08:50 πμ Όσες και να έχω δοκιμάσει, καμία δε μου κάνει κέφι όπως η coca cola. Αλλά εδώ και 10 χρόνια πίνω μόνο όταν έχω φουσκώσει απ'το φαγητό, δηλαδή βαριά 2-3 φορές το μήνα. Από τότε που την έκοψα μαχαίρι... 20 μονάδες κάτω το σάκχαρο. Spoiler Spoiler
The_Judas Δημοσ. χθες στις 08:56 πμ Δημοσ. χθες στις 08:56 πμ 7 ώρες πριν, Dante80 είπε zero μια στο τόσο, όσο πιο παγωμένη γίνεται. Για σπίτι πάντως την έχουμε βρει με αυτή: και τα mocktails της green είναι αρκετά καλά. 3
JakeKaufman Δημοσ. χθες στις 09:06 πμ Δημοσ. χθες στις 09:06 πμ 15 minutes ago, ekrepali said: 2-3 φορές το μήνα. Από τότε που την έκοψα μαχαίρι... Reveal hidden contents 2-3 φορές το μήνα δεν είναι μαχαίρι πάντως. Μαχαίρι είναι 0. 2
ekrepali Δημοσ. χθες στις 09:18 πμ Δημοσ. χθες στις 09:18 πμ Όταν λέω 2-3 φορές το μήνα, μιλάμε για μισό ποτήρι. Καθαρά για λόγους χώνεψης γιατί έχω τη κακιά συνήθεια να τρώω λαίμαργα. Μαχαίρι λέω από την άποψη ότι κόπηκε μπαμ ο εθισμός. Πριν το 2015 μετά από κάθε γεύμα κατέβαζα ένα ποτήρι λες κι ήταν νερό... και μετά έβαζα και 2ο για να το απολαύσω. Δηλαδή 4 ποτήρια τη μέρα minimum.
christos4 Δημοσ. χθες στις 10:15 πμ Δημοσ. χθες στις 10:15 πμ 54 minutes ago, ekrepali said: Όταν λέω 2-3 φορές το μήνα, μιλάμε για μισό ποτήρι. Καθαρά για λόγους χώνεψης γιατί έχω τη κακιά συνήθεια να τρώω λαίμαργα. Μαχαίρι λέω από την άποψη ότι κόπηκε μπαμ ο εθισμός. Πριν το 2015 μετά από κάθε γεύμα κατέβαζα ένα ποτήρι λες κι ήταν νερό... και μετά έβαζα και 2ο για να το απολαύσω. Δηλαδή 4 ποτήρια τη μέρα minimum. Δοκίμασε ανθρακούχο νερο για το φούσκωμα, σε εμένα έχει πολύ καλύτερο αποτέλεσμα από κόκα κόλα On topic, σπίτι παίρνω coca cola zero, απο συνήθεια... Αν μου φέρουν έξω Pepsi max, δεν καταλαβαίνω διαφορά... Τα άλλα παίζει να μην τα έχω δοκιμάσει ποτέ.. Το αγαπημένο αναψυκτικό όμως είναι η spezi, που είναι μείγμα cola και πορτοκαλί, αλλα δυστυχώς δεν το φέρνουν στην Ελλάδα πλέον (ή αν ξέρει κάποιος, κάποιο μαγαζί που να το φέρει ας το μοιραστεί.!) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα