micos000 Δημοσ. 28 Ιουλίου Δημοσ. 28 Ιουλίου Στις 18/7/2025 στις 12:46 ΠΜ, StamTheMan είπε Ειμαι στο οριο να τσακωθω οταν παω να φαω κανενα τυλιχτο,ζηταω κοκα ζιρο και μου λενε pepsi max. Μετα χειροτερευει,οταν μου λενε οτι ειναι ιδιες. Ιεροσυλία! Σε καμία περίπτωση δεν είναι αι ίδιες. Coca Cola Zero... FTW. Όσο για τη χώνεψη, βρείτε και δοκιμάστε ανθρακούχο ξινό νερό Φλώρινας.Θα με θυμηθείτε.
mariosnik_ Δημοσ. 28 Ιουλίου Δημοσ. 28 Ιουλίου 2 ώρες πριν, dtk-386 είπε Βίκος cola stevia σε μπουκαλάκι 330ml. Ηπια εχτές μια τέτοια. Νομίζω ότι είχε λίγο ανθρακικό από την κλασσική και την έκανε πιο απολαυστική.
dtk-386 Δημοσ. 28 Ιουλίου Δημοσ. 28 Ιουλίου από τις λοιπές κολες έχει πολύ περισσότερο ανθρακικό πάντως.
fotis1997 Δημοσ. 28 Ιουλίου Δημοσ. 28 Ιουλίου Το καλύτερο και για την τσέπη και για την υγεία Spoiler 3
Dennis077 Δημοσ. 28 Ιουλίου Δημοσ. 28 Ιουλίου Ενδιαφέρουσα μάχη μεταξύ των αναψυκτικών. Η coca cola έχει αυξήσει την τιμή της πολύ τα τελευταία χρόνια και πιστεύω δεν αξίζει. Αναγκάστηκα να βρω και να δοκιμάσω άλλες μάρκες γιατί κακά τα ψέματα η γεύση παίζει μεγάλο ρόλο στην cola. Σειρά κατάταξης Pepsi twist, Pepsi Max, Bikos cola original και τέλος η Λουξ cola. Μάρκα ιδιωτικής ετικέτας δεν έχω τολμήσει ακόμα να δοκιμάσω.
sargus Δημοσ. 28 Ιουλίου Δημοσ. 28 Ιουλίου Freeway zero (lidl) μόνο. Έπινα για χρόνια Coca Cola zero και μόλις ήπια τη Freeway πλέον δε μπορώ να πιω Coca Cola.
lector Δημοσ. 29 Ιουλίου Δημοσ. 29 Ιουλίου Μονο σε μενα η freeway cola (και μονο αυτη απο ολες τις αλλες) δημιουργει πολλαπλασιο ογκο αεριων...;
mariosnik_ Δημοσ. 29 Ιουλίου Δημοσ. 29 Ιουλίου 4 ώρες πριν, sargus είπε Freeway zero (lidl) μόνο. Έπινα για χρόνια Coca Cola zero και μόλις ήπια τη Freeway πλέον δε μπορώ να πιω Coca Cola. Θα ψάξω να την δοκιμάσω.
fitsoulas2024 Δημοσ. 29 Ιουλίου Δημοσ. 29 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, Dante80 είπε Δώσε τις έρευνες και μελέτες προ πολλού που δείχνουν την μεγάλη διαφορά στην γλυκόζη. Η γλυκόζη είναι συγκεκριμένος (C6H12O6 ή H-(C=O)-(CHOH)5-H) μονοσακχαρίτης . Η πηγή προέλευσης δεν τον αλλάζει, και δεν θα μπορούσε εξάλλου. Δεν θα ήταν γλυκόζη τότε. Aλλη η γλυκοζη και η φρουκτοζη που βρισκoνται εκ φυσεως στα φρουτα, και αλλο η γλυκοζη και η φρουκτοζη που παρασκευαζονται στο εργαστηριο για να χρησιμοποιηθουν στα συσκευασμενα τροφιμα. Αυτο ειναι δεδομενο. Το σιροπι γλυκοζης/φρουκτοζης που γινεται απο... πατατες τι σχεση μπορει να εχει με τα φρουτα? 14 ώρες πριν, xxatziva είπε υπάρχει και μια που τις πατάει όλες κάτω. η άρπα κόλα. Yπαρχει και παραγεται στη Κρητη link Επεξ/σία 29 Ιουλίου από fitsoulas2024 1
giannis808 Δημοσ. 29 Ιουλίου Δημοσ. 29 Ιουλίου Δοκιμάστε Pepsi lime παιδιά στον ΑΒ βασιλόπουλο (σχεδόν αποκλειστικά εκεί την βρίσκω εγώ, μόνο σε 5αδες). Χωρίς ζάχαρη με ελαφριά γεύση lime, δεν την αλλάζω με τίποτα. 1
SagoniasSlutRos Δημοσ. 29 Ιουλίου Δημοσ. 29 Ιουλίου pepsi max και γω Επισης αυτη η Βικος zero απορω γιατι υπαρχει! δεν πινεται με τπτ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα