Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, lector είπε

Εγω αυτο που καταλαβα απο ολη αυτη την ιστορια ειναι, αν εχω ζημια πισω και θελω να τη φτιαξω δωρεαν, να κοιταξω να με τσιμπησει η καρδια μου. 

σκοτοδυνη, μαυριλα, κουνουπια/μελισσες/μυγες. αυτος ειναι και ενας σκοπος του κρατας απόσταση. δεν ξερεις τι γινεται μπροστα και τι μπορει να παθει ο μπροστα. Ας κατσει ο πισω να λεει οτι θελει.

Ή αλλιώς το κλάμα μπορεί να ξεκινήσει.

• Απαντ. 107
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
8 hours ago, Disrespect said:

Πέντε σελίδες μου την λέγατε για το πόσο άδικο εχω, ψευτη με ειπατε, στραβό με ειπατε, μόνο δολοφόνο δεν με αποκαλεσατε, και με πήρε τωρα μόλις τηλεφωνο ο ιδιοκτήτης της καφετέριας απο τον οποίο ζήτησα χτές αν μπορεί να ψαξει στην κάμερα ασφαλείας του γιατι εγινε απεξω το ατύχημα, και μου είπε οτι το είδε και φαίνεται καθαρά οτι ο δρόμος ηταν αδειος χωρίς κανένα εμπόδιο και οτι ο τυπος φρέναρε αποτομα και επίτηδες. Το αποθηκευσε λεει και να ερθω να το παρω οποτε θέλω σε στικακι. Να ναι καλα ο ανθρωπος, γιατι δεν ειχε καμια υποχρεωση να μπεί στο κοπο. Δεν ξερω τι δικαιωματα εχω να το χρησιμοποιησω και αν ειναι νομιμο, ουτε ξερω αν αξιζει να μπω σε διαδικασίες γιατί η ζημια μου ειπαν στο συνεργειο οτι φτιάχνεται με 600 ευρω περιπου, αλλά είναι μια ηθική δικαιωση. Ευχαριστω τους ελαχιστους που με υπερασπιστηκαν. 

Δηλαδή εσύ επιμένεις ότι οδηγούσες σωστά, αν ο μπροστά δεν ήταν χαζός (ΑΝ ΕΙΝΑΙ) και είχε όντως πεταχτεί ένα παιδάκι μπροστά του θα έλεγες "α εντάξει έχω λάθος τότε"; ΟΔΗΓΑΣ ΛΑΘΟΣ εφόσον δεν είχες χρόνο να σταματήσεις

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΚΡΑΤΑΓΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΟΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΣΟΥ....

αν παντως δικαιωθεις απο την ασφαλιστικη κανε μια ενημερωση σε παρακαλω

Επεξ/σία από stel106
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 18/7/2025 στις 12:26 ΠΜ, Disrespect είπε

Πήγαινα χαλαρά με 50 - 60 χιλιόμετρα περίπου ακολουθώντας την ροή των οχημάτων, και ξαφνικά ο μπροστινός μου χωρίς κανένα λόγο αφου δεν ειχε ουτε φανάρι, ουτε διάβαση, ουτε αλλο αυτοκίνητο ή εμπόδιο μπροστά του πλάκωσε τα φρενα και σταματήσε πολυ απότομα.

Αντανακλαστικά φρενάρα κι εγώ αμέσως, μπήκε το abs, μπλόκαραν οι ρόδες αλλα τον χτύπησα απο πίσω. Βγήκα έξω τρομαγμένος και του λέω γιατί σταματησες έτσι απότομα και μου απάντησε ότι τον έκλεισε και καλά ένα αλλο (αόρατο προφανώς) αυτοκίνητο που αμεσως εφυγε. Του λέω με δουλεύεις; Άδειος ήταν ο δρόμος μπροστά. Μου λεει εφυγε γρηγορα ο άλλος και δεν προλαβα να δω τίποτα (....)

Πήρα επιτόπου τηλ την ασφαλιστική να έρθουν για καταγραφή αλλά μου είπαν ότι θα χρειάζονταν πανω απο μια ωρα και επειδή βιαζομουν για να παρω τον μικρο απο το φροντιστήριο, εβγαλα φωτογραφίες, ανταλλάξα στοιχεία με τον τύπο ( που προφανως το εκανε επίτηδες) και έκανα την δήλωση μετά διαδικτυακά από το σπίτι. Τα περιέγραψα ακριβώς οπως εγιναν και δηλωσα οτι φταίει ο αλλος. Εχω πάθει αρκετή ζημία μπροστά γιατί έχει σπάσει φανάρι και εχει τσακαλακωθει προφυλακτήρας και καπω. Υπάρχει πίστευτε πιθανότητα να δικαιωθω; Πρέπει να κάνω κάτι άλλο; 

Θα βρεις δικηγορο και θα κάνεις αγωγη στον αλλο οδηγο και στην ; ασφαλιστική του.. προφανώς δεν θα τα βρειτε συμβιβαστικα και θα  σου κανει αγωγη και ο αλλος οδηγός 

Στα δικαστηρια 90% με τη χρηση του βιντεο θα σας βγαλουν ενα 70-30% συνυπαιτοτητα υπερ σου..αρα θα αποζημιωθεις απ την αλλη ασφαλιστικη για το 70% της ζημιάς σου

Το βιντεο θα υο προσκομίσεις κανονικα

Αν σε συμφέρει να κανεις δικαστήριο για 400 ευρω αππ σενα εξαρτάται 

Το καλύτερο ειναι να καταληξετε σε ενα συμβιβασμο στο ανωτερω ποσοστό..να παρεις εσυ το 70% της ζημιας σου να πληρώσει η ασφαλιστική σου το 30%της ζημιας του αλλου και ουτε γατα ουτε ζημια..τα ανωτερω συμβιβαστικα εξωδικα

Επεξ/σία από koostas2001
Δημοσ.

Έπρεπε να κρατάς απόσταση.Αυτος θα υποστηρίξει στο δικαστήριο (δε πρόκειται να πας γιατί κανένας δικηγόρος δε θα αναλάβει τέτοια χαμένη υπόθεση εκτός και αν θέλει να στα πάρει) ότι ένιωσε δυσφορία και πάτησε φρένο (αυτό θα του πει ο δικηγόρος του να πει).Αν κρατούσες την σωστή απόσταση και την σωστή ταχύτητα,δε πρόκειται να εσκαγες πίσω του για κανέναν λόγο.Δε πρόκειται ούτε στο εκατομμύριο αυτή η υπόθεση να φτάσει στα δικαστήρια.Αν φτάσει,θα του πληρώσεις και τα δικαστικά έξοδα.

Δημοσ.

Εν τω μεταξύ, ο άλλος θα πει ότι τον έπιασε κράμπα στο πόδι, ή δυσφορία στο στήθος, ή οτιδήποτε άλλο, και θεώρησε σκόπιμο να σταματήσει άμεσα πριν γίνει πρόξενος ατυχήματος, και τσάάάμπα όλη η τσαντίλα του φίλου μας εδώ. 

Μπορεί πρακτικά να έχει μισό δίκιο (δηλαδή ο άλλος όντως να σταμάτησε επίτηδες), αλλά κάτι τέτοιο δεν αποδεικνύεται, ούτε με video. 

• Like 4
Δημοσ.

Ότι και να λέει το βίντεο, για οποίο λόγο και να σταματησε φταις εσύ που είσαι από πίσω γιατί δεν είχες απόσταση ασφάλειας.

Ναι μπορεί να το έκανε επίτηδες για να φτιάξει το αμάξι του αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχεις πιθανότητες να δικαιωθείς.

Αν πει ότι ένιωσε έναν πόνο ένα σφίξιμο στη καρδιά και φρέναρε τι ακριβώς περιμένεις ότι θα πει το δικασυηριο? Θα τους πεις ότι έχω βίντεο από τις καφετέρια? 

Πόση απόσταση ασφαλείαςείχες στο βίντεο? Πόσο γρήγορα πάτησες φρένο? 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε

Μάθαμε τον λόγο που ο μπροστά επίτηδες πάτησε φρένα;Τι κερδίζει;

Στις 18/7/2025 στις 1:21 ΠΜ, cthulhucarbide είπε

Το πιθανότερο είναι να του είχες κολλήσει από πίσω και το έκανε επειδή νευρίασε για να σε βάλει σε μπελάδες ή ψαχνόταν να φτιάξει καμιά προηγούμενη ζημιά

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενημερωση. Ρώτησα δικηγόρο που ειδικεύεται σε αποζημιώσεις τροχαίων και μου είπε ότι το αρχείο από την κάμερα ασφαλείας γίνεται κανονικά αποδεκτό ως στοιχείο, απλά μου είπε να μην το πάρω εγώ από τον ιδιοκτήτη της καφετέριας γιατί απαγορεύεται απο τον νόμο για τα προσωπικα δεδομένα η διανομή και η επεξεργασία στοιχείων, αλλά να το ζητήσει ο δικηγόρος της ασφαλιστικής μου εφόσον έχω νομική κάλυψη. 

Για το αν θα δικαιωθω μου είπε ότι εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως την αιτιολόγηση του αντιδικου και την κρίση του δικαστη, αλλά είναι απόλυτα μαχητο και έχει κερδίσει πολλές τέτοιες περιπτώσεις ή εχει βγει συνυπαιτιοτητα, όπου και πάλι παίρνω αποζημίωση ανάλογα με το ποσοστό της υπαιτιότητας.

Δικηγόροι από τα lidl και παντογνωστες του φόρουμ που με καταδικάσατε απο τον καναπε σας φιλάκια και περαστικά.

Επεξ/σία από Disrespect
  • Like 3
  • Haha 6
Δημοσ.
14 minutes ago, Disrespect said:

Δικηγόροι από τα lidl και παντογνωστες του φόρουμ που με καταδικάσατε απο τον καναπε σας φιλάκια και περαστικά.

Άσε τα περαστικά για όταν κερδίσεις τη δίκη. Προς το παρόν είσαι έναν προφυλακτήρα μείον 

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, Disrespect είπε

Disrespect, τα nicknames δεν βγαίνουν τυχαία τελικά.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δυο περιπτώσεις μπορώ να σκεφτώ που μπορείς να πάθεις ότι έπαθες.

Μου έχουν τύχει και η δύο απλά στην πρώτη είμουν κωλόφαρδος, στην δε δεύτερη μου έκοψε να παρακολουθώ τα στοπ του μπροστινού για να προλάβω να ακινητοποιηθώ(την έχω κόψει αυτή την συνήθεια εδώ και πολλά χρόνια για να μην πάθω αυτό που έπαθες).

Περίπτωση 1η. 

Θαυμάζεις το πισινό μιας όμορφης κοπέλας όπως ρολλάρεις και τσούπ αφού έχει γυρίσει το κεφάλι και ο άλλος έχει σταματήσει καρφώνεσαι πίσω του. Αν ο πισινός είναι όμορφος χαλάλι.

Περίπτωση 2η.

Σε έχει τσατίσει με τα διάφορα που σου έχει κάνει στο δρόμο και τον κολλάς στο χιλιοστό για να του την σπάσεις. Αν χάσεις έστω και μισό δεύτερο το πως συμπεριφέρεται, πατάει φρένο ξαναπατάει γκάζι κτλ είσαι χαμένος.

Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις έχεις αρκετό χρόνο να αντιδράσεις και να ακινητοποιηθείς εγκαίρως εκτός και αν πάς με χίλια σε σχέση με το μπροστινό.

Ολα τα άλλα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.

Επεξ/σία από piiii
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...