Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
21 ώρες πριν, Hacker?pcs είπε

Δηλαδή εσύ επιμένεις ότι οδηγούσες σωστά, αν ο μπροστά δεν ήταν χαζός (ΑΝ ΕΙΝΑΙ) και είχε όντως πεταχτεί ένα παιδάκι μπροστά του θα έλεγες "α εντάξει έχω λάθος τότε"; ΟΔΗΓΑΣ ΛΑΘΟΣ εφόσον δεν είχες χρόνο να σταματήσεις

δεν ξερω που ζεις αλλα στην αθηνα δεν μπορει κανενας να κρατησει αποσταση ικανη να φρεναρει αν ο μπροστα τσαρουχωσει τα φρενα. σε ενα δρομο που πανε τα αμαξια με 50χαω επρεπε να βλεπεις αναμεσα τους 20μετρα κενο. για κανενα λογο δεν συμβαινει αυτο.

• Like 1
  • Haha 1
  • Απαντ. 107
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
1 hour ago, Disrespect said:

Ενημερωση. Ρώτησα δικηγόρο που ειδικεύεται σε αποζημιώσεις τροχαίων και μου είπε ότι το αρχείο από την κάμερα ασφαλείας γίνεται κανονικά αποδεκτό ως στοιχείο, απλά μου είπε να μην το πάρω εγώ από τον ιδιοκτήτη της καφετέριας γιατί απαγορεύεται απο τον νόμο για τα προσωπικα δεδομένα η διανομή και η επεξεργασία στοιχείων, αλλά να το ζητήσει ο δικηγόρος της ασφαλιστικής μου εφόσον έχω νομική κάλυψη. 

Για το αν θα δικαιωθω μου είπε ότι εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως την αιτιολόγηση του αντιδικου και την κρίση του δικαστη, αλλά είναι απόλυτα μαχητο και έχει κερδίσει πολλές τέτοιες περιπτώσεις ή εχει βγει συνυπαιτιοτητα, όπου και πάλι παίρνω αποζημίωση ανάλογα με το ποσοστό της υπαιτιότητας.

Δικηγόροι από τα lidl και παντογνωστες του φόρουμ που με καταδικάσατε απο τον καναπε σας φιλάκια και περαστικά.

Αν το κυνηγήσεις, κάνε update το post όταν βγει το δικαστήριο.

Δημοσ.
Στις 18/7/2025 στις 12:40 ΠΜ, Disrespect είπε

Είναι σίγουρο αυτό; Είμαι 100% σίγουρος ότι το έκανε επίτηδες. Δεν υπάρχει κανένας τρόπος προστασίας από τους απατεώνες δηλαδή αφού ακόμα και οι κάμερες αυτοκινήτου θεωρούνται παράνομες; 

Και επίτηδες να το έκανε , έπρεπε να κρατάς αποστάσεις. Ο κοκ λύνει τέτοιες απορίες.

Στις 18/7/2025 στις 5:58 ΜΜ, Disrespect είπε

Ναι είμαι σιγουρος οτι μπω μέσα ισόβια που πηγαινα με 50 σε δρόμο με οριο τα 60. Θα κάνει κάποιος αλλος τον ειδήμονα/δικαστη/κριτη της ηθικης ή είμαστε κομπλέ για σήμερα;

Ξέρεις τι θα πει.... κώδικας οδικής κυκλοφορίας..?? Σήματα έδωσες...??ή το πήρες το δίπλωμα έτσι..??

Στις 18/7/2025 στις 5:32 ΜΜ, Disrespect είπε

Θα το δούμε αυτό. Δεν ξερω αν θα ασχοληθώ γιατί εδωσα ηδη το αυτοκίνητο για επισκευη και δεν με πολυνοιαζει, αλλα μπορει να βαλω και δικηγόρο να του κάνει αγωγη αποζημιωσης ετσι για το γαμωτο γιατί δεν μου εχει ξανατυχει τετοια πουστια και μου την εσπασε πολυ ο καραγκιοζης και ακόμα περισσότερο μου την σπασατε εσεις που πεσατε να  με φάτε.

Στο λέω εγώ τίποτε δεν θα κάνεις . Απλά την επόμενη φορά ακόμη και να βιάζεσαι θα κρατάς αποστάσεις.

• Το θέμα έχει κλειδωθεί
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...