pantelis670 Δημοσ. Παρασκευή στις 01:35 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 01:35 πμ Γειά και χαρά παιδιά, θα ήθελα τα φώτα σας: Πριν από 17 ημέρες, έκανα μια παραγγελία μεσω σκρουτζ, την οποία και ακύρωσα λίγες ώρες μετά, γιατί δεν χρειάστηκα τελικά το προϊόν. Αυτο είχε ως αποτέλεσμα το σκρουτζ να δώσει εντολή επιστροφής χρημάτων, με σχετικό αποδεικτικό που στέλνουν με μειλ, αλλά απο πλευράς τράπεζας, δεν φάνηκε στις κινήσεις μου, ποτέ ότι είχα κάνει συναλλαγή μέσω σκρουτζ εκείνη την ημέρα, αλλά παρόλο αυτά, τα χρήματα από το υπόλοιπο έλειπαν. Ενώ έκανα σχετική επικοινωνία με το σκρουτζ μέσω chat, εν τέλη δεν βγάζω άκρη γιατί δεν βλέπουν, μου έστειλε, την παραγγελία μου ενώ απάντησα ότι ειναι ακυρωμένη κτλ αλλά υπάρχει μέσα στο λογαριασμό μου στο σκρουτζ σαν ακυρωμένη (Δεν έχει εξαφανιστεί) .. Απο ότι ξέρω μετά απο 15 ημερολογιακές ημέρες τα χρήματα σε τέτοιες περιπτώσεις επιστρέφονται κανονικά, και μου κάνει μεγάλη εντύπωση ότι ακόμα δεν τα έχω δει μεσα στο λογαριασμό μου, παρολο όλη τη διαδικασία (ότι τα επέστρεψε το σκρουτζ) και υποψιάζομαι την τράπεζα μου ως φταίχτη (Πειραιώς είναι)... τι μπορεί εν τέλη να πήγε στραβά;
sakisgri Δημοσ. Παρασκευή στις 03:58 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 03:58 μμ 14 ώρες πριν, pantelis670 είπε Γειά και χαρά παιδιά, θα ήθελα τα φώτα σας: Πριν από 17 ημέρες, έκανα μια παραγγελία μεσω σκρουτζ, την οποία και ακύρωσα λίγες ώρες μετά, γιατί δεν χρειάστηκα τελικά το προϊόν. Αυτο είχε ως αποτέλεσμα το σκρουτζ να δώσει εντολή επιστροφής χρημάτων, με σχετικό αποδεικτικό που στέλνουν με μειλ, αλλά απο πλευράς τράπεζας, δεν φάνηκε στις κινήσεις μου, ποτέ ότι είχα κάνει συναλλαγή μέσω σκρουτζ εκείνη την ημέρα, αλλά παρόλο αυτά, τα χρήματα από το υπόλοιπο έλειπαν. Ενώ έκανα σχετική επικοινωνία με το σκρουτζ μέσω chat, εν τέλη δεν βγάζω άκρη γιατί δεν βλέπουν, μου έστειλε, την παραγγελία μου ενώ απάντησα ότι ειναι ακυρωμένη κτλ αλλά υπάρχει μέσα στο λογαριασμό μου στο σκρουτζ σαν ακυρωμένη (Δεν έχει εξαφανιστεί) .. Απο ότι ξέρω μετά απο 15 ημερολογιακές ημέρες τα χρήματα σε τέτοιες περιπτώσεις επιστρέφονται κανονικά, και μου κάνει μεγάλη εντύπωση ότι ακόμα δεν τα έχω δει μεσα στο λογαριασμό μου, παρολο όλη τη διαδικασία (ότι τα επέστρεψε το σκρουτζ) και υποψιάζομαι την τράπεζα μου ως φταίχτη (Πειραιώς είναι)... τι μπορεί εν τέλη να πήγε στραβά; https://help.skroutz.gr/hc/el-gr/articles/4411630710929-Πότε-θα-ολοκληρωθεί-η-επιστροφή-των-χρημάτων-μου Πότε θα ολοκληρωθεί η επιστροφή των χρημάτων μου; Για παραγγελίες που έχουν πληρωθεί με κάρτα η αποδέσμευση των χρημάτων από το Skroutz μετά την ακύρωση ή την επιστροφή της παραγγελίας γίνεται αυτόματα. Ωστόσο το χρονικό διάστημα που θα χρειαστεί για να εμφανιστούν τα χρήματα στον λογαριασμό σου εξαρτάται από την τράπεζα σου και μπορεί να χρειαστούν έως 12 εργάσιμες μέρες, σε σπάνιες περιπτώσεις. Αν μετά από αυτό το διάστημα δε βλέπεις ακόμη τα χρήματα στον λογαριασμό σου, μπορείς με το αποδεικτικό επιστροφής που σου έχει σταλεί να απευθυνθείς κατευθείαν στην τράπεζα σου για περισσότερες διευκρινίσεις. Μόλις ολοκληρωθεί η επιστροφή χρημάτων από την ομάδα μας, θα μπορείς να δεις την επιστροφή χρημάτων αλλά και να κατεβάσεις το αποδεικτικό επιστροφής χρημάτων από το συνεργαζόμενο ίδρυμα πληρωμών, μέσα από τις Παραγγελίες σου, πατώντας "Λεπτομέρειες" στην παραγγελία που σε ενδιαφέρει. Στις παρακάτω περιπτώσεις η διάρκεια της διαδικασίας επιστροφής χρημάτων ενδέχεται να διαφέρει: Αν έχεις πληρώσει με αντικαταβολή, η διαδικασία επιστροφής χρημάτων δεν γίνεται αυτόματα αλλά με τραπεζική κατάθεση. Σε περίπτωση επιστροφής ελαττωματικού προϊόντος θα χρειαστεί να προηγηθεί έλεγχος της βλάβης από το κατάστημα ή από εξουσιοδοτημένο συνεργείο. Αν έχεις πληρώσει σε μηνιαίες δόσεις τότε και η επιστροφή των χρημάτων θα πραγματοποιηθεί στις αντίστοιχες μηνιαίες δόσεις.
pantelis670 Δημοσ. Παρασκευή στις 04:23 μμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 04:23 μμ 19 λεπτά πριν, sakisgri είπε https://help.skroutz.gr/hc/el-gr/articles/4411630710929-Πότε-θα-ολοκληρωθεί-η-επιστροφή-των-χρημάτων-μου Πότε θα ολοκληρωθεί η επιστροφή των χρημάτων μου; Για παραγγελίες που έχουν πληρωθεί με κάρτα η αποδέσμευση των χρημάτων από το Skroutz μετά την ακύρωση ή την επιστροφή της παραγγελίας γίνεται αυτόματα. Ωστόσο το χρονικό διάστημα που θα χρειαστεί για να εμφανιστούν τα χρήματα στον λογαριασμό σου εξαρτάται από την τράπεζα σου και μπορεί να χρειαστούν έως 12 εργάσιμες μέρες, σε σπάνιες περιπτώσεις. Αν μετά από αυτό το διάστημα δε βλέπεις ακόμη τα χρήματα στον λογαριασμό σου, μπορείς με το αποδεικτικό επιστροφής που σου έχει σταλεί να απευθυνθείς κατευθείαν στην τράπεζα σου για περισσότερες διευκρινίσεις. Μόλις ολοκληρωθεί η επιστροφή χρημάτων από την ομάδα μας, θα μπορείς να δεις την επιστροφή χρημάτων αλλά και να κατεβάσεις το αποδεικτικό επιστροφής χρημάτων από το συνεργαζόμενο ίδρυμα πληρωμών, μέσα από τις Παραγγελίες σου, πατώντας "Λεπτομέρειες" στην παραγγελία που σε ενδιαφέρει. Στις παρακάτω περιπτώσεις η διάρκεια της διαδικασίας επιστροφής χρημάτων ενδέχεται να διαφέρει: Αν έχεις πληρώσει με αντικαταβολή, η διαδικασία επιστροφής χρημάτων δεν γίνεται αυτόματα αλλά με τραπεζική κατάθεση. Σε περίπτωση επιστροφής ελαττωματικού προϊόντος θα χρειαστεί να προηγηθεί έλεγχος της βλάβης από το κατάστημα ή από εξουσιοδοτημένο συνεργείο. Αν έχεις πληρώσει σε μηνιαίες δόσεις τότε και η επιστροφή των χρημάτων θα πραγματοποιηθεί στις αντίστοιχες μηνιαίες δόσεις. Φίλε μου αυτά τα ξέρω ήδη... μη μπαίνεις στο κόπο... το θέμα είναι ότι μετά απο 3 εβδομάδες σχεδόν, ακόμα δν φάνηκαν τα λεφτά στο λογαριασμό μου μεσα (ούτε στις κινήσεις φάινονται οτι τα είχε πάρει το σκρουτζ) και τα λεφτά αυτά ειναι στον αέρα, χωρίς να ξέρω πότε να τα πάρω, το chat gtp λέει για δεσμευμένα/παρακρατημένα χρήματα η τράπεζα τα κρατάει 25-30 ημέρες και μετά κάνει εκκαθάριση και στα δίνει εφόσον δεν έχουν επιστραφεί.... Πάντως, ούτε το σκρουτζ/το eshop, φταίει σε αυτό, αλλα και πάλι δεν είμαι πολύ αισιόδοξος για την τράπεζα, γιατί παίζει να μου φάγανε εν τέλη, τα 17€ της παραγγελίας...
sakisgri Δημοσ. Παρασκευή στις 05:01 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 05:01 μμ 21 λεπτά πριν, pantelis670 είπε Φίλε μου αυτά τα ξέρω ήδη... μη μπαίνεις στο κόπο... το θέμα είναι ότι μετά απο 3 εβδομάδες σχεδόν, ακόμα δν φάνηκαν τα λεφτά στο λογαριασμό μου μεσα (ούτε στις κινήσεις φάινονται οτι τα είχε πάρει το σκρουτζ) και τα λεφτά αυτά ειναι στον αέρα, χωρίς να ξέρω πότε να τα πάρω, το chat gtp λέει για δεσμευμένα/παρακρατημένα χρήματα η τράπεζα τα κρατάει 25-30 ημέρες και μετά κάνει εκκαθάριση και στα δίνει εφόσον δεν έχουν επιστραφεί.... Πάντως, ούτε το σκρουτζ/το eshop, φταίει σε αυτό, αλλα και πάλι δεν είμαι πολύ αισιόδοξος για την τράπεζα, γιατί παίζει να μου φάγανε εν τέλη, τα 17€ της παραγγελίας... Εφόσον τα ξέρεις ήδη, απευθύνθηκες στην τράπεζα με το αποδεικτικό επιστροφής, όπως γράφει στο σκρουτζ? Γιατί δεν είδα να γράφεις κάτι τέτοιο. Μπορείς όμως πολύ απλά να πάρεις ένα τηλ στην Πειραιώς, θα το δούνε και θα σου πούνε ακριβώς τι γίνεται. 1
CyberCr33p Δημοσ. Παρασκευή στις 11:30 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:30 μμ Στο web banking σου εμφανίζει την συναλλαγή; Εάν όχι τότε απλά είχαν δεσμεύσει τα χρήματα και δεν τα είχαν τραβήξει οπότε και δεν θα δεις συναλλαγή επιστροφής. 2
SabotazNic Δημοσ. χθες στις 02:02 πμ Δημοσ. χθες στις 02:02 πμ 9 ώρες πριν, pantelis670 είπε το chat gtp λέει Ασε το chat gpt, κααν τηλεφωνο στην τραπεζα πηρες? 2
Billator Δημοσ. χθες στις 08:49 πμ Δημοσ. χθες στις 08:49 πμ 9 ώρες πριν, CyberCr33p είπε Στο web banking σου εμφανίζει την συναλλαγή; Εάν όχι τότε απλά είχαν δεσμεύσει τα χρήματα και δεν τα είχαν τραβήξει οπότε και δεν θα δεις συναλλαγή επιστροφής. Αυτό ακριβώς! Και αν μιλάμε για "λίγες" ώρες μετά, το πιο πιθανό δεν έγινε καν αποδοχή της παραγγελίας για να προχωρήσει το Skroutz με χρέωση της κάρτας. 1
pantelis670 Δημοσ. πριν από 22 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 22 ώρες (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Billator είπε Αυτό ακριβώς! Και αν μιλάμε για "λίγες" ώρες μετά, το πιο πιθανό δεν έγινε καν αποδοχή της παραγγελίας για να προχωρήσει το Skroutz με χρέωση της κάρτας. Η αποδοχή έγινε, πηραν τα χρήματα, και αμέσως όταν έγινε η ακύρωση, μου έστειλαν αποδεικτικό επιστροφής.. και τα χρήματα δεν φάνηκαν ποτέ, άρα εν τελη υποθέτω, μπλόκαρε το σύστημα και θεώρησε ότι έγινε κανονικά η χρέωση, 15 ώρες πριν, CyberCr33p είπε Στο web banking σου εμφανίζει την συναλλαγή; Εάν όχι τότε απλά είχαν δεσμεύσει τα χρήματα και δεν τα είχαν τραβήξει οπότε και δεν θα δεις συναλλαγή επιστροφής. Άμα ειναι δεσμευμένα, δεν τα επιστρέφουν μετά από 15 ημέρες? δεν ξέρω τι παίζει με την τράπεζα σε αυτή τη περίπτωση, γτ 2 φορές που έκανα ακύρωση παραγγελίας, τα χρήματα τα έστειλαν 4-5 μέρες μετά.. 12 ώρες πριν, SabotazNic είπε Ασε το chat gpt, κααν τηλεφωνο στην τραπεζα πηρες? Όχι φίλε δεν πήρα, ειχα δουλειές, και δεν βολεψε.. κακως γτ αφορά λεφτα δικά μου Επεξ/σία πριν από 22 ώρες από pantelis670
alxandros_gr Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες Άμα είναι δεσμευμένα δεν φαίνεται άμεσα κάποια κίνηση στον λογαριασμό σου, μόνο όταν γίνει εκκαθάριση της συναλλαγής μετά από μερικές μέρες. Αυτό το βλέπεις από τη διαφορά μεταξύ διαθέσιμου και λογιστικού υπολοίπου. Απλά μπλοκάρουν και ξεμπλοκάρουν το ποσό της παραγγελίας. Οπότε αν δεν βλέπεις κάποια κίνηση μέσω ebanking για τα -17 ευρω, δεν θα δεις και κίνηση για +17 ευρώ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα