Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, lector είπε

Αν ψαχουλεψεις λιγο τη μετοχικη συνθεση του σκρουτζ, δημιουργουνται καποιες επιφυλαξεις για αυτο που λες...

50 έως 53% οι 3 αρχικοί ιδρυτές διαβάζω, 30 έως 33% CVC capital, 14 έως 16% Southbridge Europe Mezzanine και 1 έως 3% εργαζόμενοι και συνεργάτες.

Τι μας λέει αυτό;

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Εν τω μεταξύ το Mega αμέσως να εντάξει την "είδηση" στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων... Και αμέσως μετά έπαιξε διαφήμιση του ShopFlix... 😜 

• Like 2
  • Haha 9
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

50 έως 53% οι 3 αρχικοί ιδρυτές διαβάζω, 30 έως 33% CVC capital, 14 έως 16% Southbridge Europe Mezzanine και 1 έως 3% εργαζόμενοι και συνεργάτες.

Τι μας λέει αυτό;

Η cvc capital εχει φιλικες σχεσεις με το ελληνικο κρατος.

• Like 1
  • Thanks 1
  • Haha 2
Δημοσ.
4 ώρες πριν, billdanos είπε

Εν τω μεταξύ το Mega αμέσως να εντάξει την "είδηση" στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων... Και αμέσως μετά έπαιξε διαφήμιση του ShopFlix... 😜 

Τυχαία είναι αυτά!😂

Δημοσ.
On 23/07/2025 at 11:02, lyda94 said:

Ε ναι.

και εσυ αν χρωστας 10 ευρω δεν τα γλυτωνεις.και φυλακη θα πας

Δημοσ.
Στις 23/7/2025 στις 11:04 ΠΜ, lector είπε

Η cvc capital εχει φιλικες σχεσεις με το ελληνικο κρατος.

Η κόρη του πρωθυπουργού εργάζεται στην cvc στο Λονδίνο 

• Like 2
Δημοσ.

Η cvc είναι οι μεγαλύτεροι μπαταχτσιδες. Μόλις πήραν ποσοστό από το skroutz κάθε χρόνο γίνεται και χειρότερο και ληστρικο και με πελάτες και με καταστήματα. Καιρός να τους βάλουν χέρι γιατί στο τέλος όλες τις προμήθειες κτλ ο καταναλωτής τις πληρώνει πάντα. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Arkin είπε

Η cvc είναι οι μεγαλύτεροι μπαταχτσιδες. Μόλις πήραν ποσοστό από το skroutz κάθε χρόνο γίνεται και χειρότερο και ληστρικο και με πελάτες και με καταστήματα. Καιρός να τους βάλουν χέρι γιατί στο τέλος όλες τις προμήθειες κτλ ο καταναλωτής τις πληρώνει πάντα. 

Προσωπικα δεν πιστευω οτι θα τους βαλουν κανενα χερι... ή ακομα κι αν το κανουν, το τερας θα βρει αλλους πλαγιους τροπους.

Η λυση ειναι να μην το ταϊζουμε. Να παιρνουμε τις πληροφοριες που θελουμε κλπ, και μετα να επικοινωνουμε και να ψωνιζουμε απευθειας απο τα καταστηματα, παρακαμπτοντας το.

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

η cvc μειοψηφει μετοχικα στο σκουτζ οπότε οι αποφασεις τους δεν ανηκουν στην cvc αλλα στους Ελληνες που εχουν το 50.1%.

Τελικα η κυβερνηση εξυπηρετει τον "κολλητο"  shopflix ... ή τους "κολλητους" της cvc...και τα 2 δεν γίνεται.

Δεν ειναι ολα μονα ζυγα δικά μας.

Επεξ/σία από The_Judas
  • Like 3
Δημοσ.
On 25/07/2025 at 22:21, lector said:

Προσωπικα δεν πιστευω οτι θα τους βαλουν κανενα χερι... ή ακομα κι αν το κανουν, το τερας θα βρει αλλους πλαγιους τροπους.

Η λυση ειναι να μην το ταϊζουμε. Να παιρνουμε τις πληροφοριες που θελουμε κλπ, και μετα να επικοινωνουμε και να ψωνιζουμε απευθειας απο τα καταστηματα, παρακαμπτοντας το.

το οποιο δεν θα γινει οπως δεν γινεται και σε αλλα πραγματα διοτι ο καθενας κοιταει την ευκολια του.θα σου πει ας υο κανουν οι αλλοι.ειτε λεγεται skroutz ειτε λεγεται box,wolt κτλ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 25/7/2025 στις 10:21 ΜΜ, lector είπε

Να παιρνουμε τις πληροφοριες που θελουμε κλπ, και μετα να επικοινωνουμε και να ψωνιζουμε απευθειας απο τα καταστηματα, παρακαμπτοντας το.

ναι μόνο που το σκρουτζ πουλάει ακριβώς αυτό:

να μην μπλέκεις με τα καταστήματα και τον καθε περίεργο μαγαζάτορα όταν κατι πάει στραβά

και τα καταφέρνει

περί κατάχρησης θέσης φυσικά και να ελεγθεί

Επεξ/σία από somt
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, poulinos είπε

το οποιο δεν θα γινει οπως δεν γινεται και σε αλλα πραγματα διοτι ο καθενας κοιταει την ευκολια του.θα σου πει ας υο κανουν οι αλλοι.ειτε λεγεται skroutz ειτε λεγεται box,wolt κτλ

Εγω προσωπικα παντως αυτο κανω. Και δε μου ειναι και ιδιαιτερα δυσκολο.

23 λεπτά πριν, somt είπε

ναι μόνο που το σκρουτζ πουλάει ακριβώς αυτό:

να μην μπλέκεις με τα καταστήματα και τον καθε περίεργο μαγαζάτορα όταν κατι πάει στραβά

και τα καταφέρνει

περί κατάχρησης θέσης φυσικά και να ελεγθεί

Το δεχομαι, αλλα αυτο κατα τη γνωμη μου εχει να κανει και με το τι αγοραζουμε, και απο που το αγοραζουμε. Και εκει υπαρχουν στραβα επισης.

Μια (1) φορα χρειαστηκε να μπλεξω με το σκρουτζ, μεσω του αδερφου μου που του ηρθε λαθος προϊον και μου ζητησε να τον βοηθησω με την επιστροφη. Αρχικα δε λειτουργουσε η θυριδα. Στη συνεχεια, ο σκρουτζ ενημερωσε οτι θα περασει οδηγος να το παρει. Τους ειπα να ερθουν απο τη δουλεια μου, ωστε να υπαρχει ενα οχταωρο αερας. Τη μερα που ειπαν οτι θα ερθουν, δεν ηρθαν. Τη δευτερη μερα ηρθαν αφου ειχα σχολασει. Την τριτη μερα ηρθαν αλλα εγω δεν το ειχα παρει μαζι γιατι το ξεχασα και δεν το σκεφτηκα, ειχα κι αλλα πραματα στο κεφαλι μου. Με την τεταρτη φορα τελικα καναμε δουλεια. Ε, θα προτιμουσα να ειχα μπλεξει απ'ευθειας με το καταστημα να ξεμπερδευω...

Δημοσ.
40 minutes ago, lector said:

Εγω προσωπικα παντως αυτο κανω. Και δε μου ειναι και ιδιαιτερα δυσκολο.

μια απο τα ιδια.παντα θα παω στο καταστημα και θα παρω κατι. box σπανιοτατα θα πεσει παραγγελια που θα πρεπει να ειναι super duper προσφορα.αλλιως  θα παω απο το καταστημα. αλλα ναι βλεπεις παραγγελια πχ καφε απο bow και το καφε ειναι στα 200 μετρα.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό που με έχει εντυπωσιάσει πάντως εμένα είναι η εξάπλωση των θυρίδων του box now που έχουν ξεπεράσει πλέον κατά πολύ αυτές του skroutz.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...