Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, lucanis είπε

Αυτό που με έχει εντυπωσιάσει πάντως εμένα είναι η εξάπλωση των θυρίδων του box now που έχουν ξεπεράσει πλέον κατά πολύ αυτές του skroutz.

Αν δεν κανω λαθος η box now ειχε θυριδες πριν ξεκινησει ο σκρουτζ αυτο το μοντελο.

• Like 2
  • Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, lucanis είπε

Αυτό που με έχει εντυπωσιάσει πάντως εμένα είναι η εξάπλωση των θυρίδων του box now που έχουν ξεπεράσει πλέον κατά πολύ αυτές του skroutz.

Μετα τη συνεργασια με το temu η box ανεβηκε παρα πολυ. Ολα ερχονται με box οποτε οι αναγκες αυξημενες για θυριδες.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, lector είπε

Αν δεν κανω λαθος η box now ειχε θυριδες πριν ξεκινησει ο σκρουτζ αυτο το μοντελο.

Δεν κάνεις λάθος. Η box now ήταν αυτή που το ξεκίνησε. 

3 ώρες πριν, lucanis είπε

3 ώρες πριν, Arkin είπε

Μετα τη συνεργασια με το temu η box ανεβηκε παρα πολυ. Ολα ερχονται με box οποτε οι αναγκες αυξημενες για θυριδες.

Το skroutz περιορίζεται στις παραλαβές των προϊόντων που αγοράζονται μέσω skroutz. Η box now έχει πιαστεί κυριολεκτικά απ' τα πάντα: παραγγελίες από καταστήματα, αποστολή προσωπικών δεμάτων, συνεργασίες με temu, vendora, vinted κτλ. Η σύγκριση δεν είναι και τόσο δίκαιη. 

• Like 2
Δημοσ.

μακαρι οτι χειροτερο στο σκρουτζ. μηδενικη εξυπηρετηση πελατων μεσω email/chat/τηλεφωνο και τον τελευταιο καιρο καθε παραγγελια μου καθυστερει τη μερα που εχει βαλει το ιδιο "παραδοση ΕΩΣ την ταδε ημερα" 

Δημοσ.

Το Σκρουτζ έχει ξεφύγει γενικά... Και στα μεταφορικά και στις παραδόσεις και στις προμήθειες και στην ανύπαρκτη εξυπηρέτηση που δεν μπορείς να μιλήσεις με άνθρωπο ούτε με τάμα! 

Και εγώ σε κάθε παραγγελία ψάχνω λεπτομέρειες στο Σκρουτζ και προσπαθώ να πάρω κατευθείαν από το μαγαζί μετά.  Προσπαθώ να κρατώ χαμηλά τις παραγγελίες εκεί όσο γίνεται. Άσε που πολλές φορές είναι και χαμηλότερη η τιμή ή σου βγάζει κάποια έκπτωση, πχ με εγγραφή σε newsletter.

Δημοσ.

Στο skroutz παρατήρησα τελευταία ότι έχουν απομακρυνθεί διάφορες θυριδες απο καταστήματα. Μάλλον έπαψαν να είναι τόσο συμφέρουσες πλέον. 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, mariosnik_ είπε

Στο skroutz παρατήρησα τελευταία ότι έχουν απομακρυνθεί διάφορες θυριδες απο καταστήματα. Μάλλον έπαψαν να είναι τόσο συμφέρουσες πλέον. 

Προφανως το καταστημα διαπιστωσε οτι η "υποσχεση" που του εδωσε ο σκρουτζ αντι ενοικιου, οτι δηθεν θα κινειται κοσμος για παραλαβες και θα τους πιασει πελατες, ηταν μια παπατζα και μιση, οποτε και τους εστειλε στο γεροδιαλο.

Δημοσ.
22 ώρες πριν, somt είπε

ναι μόνο που το σκρουτζ πουλάει ακριβώς αυτό:

να μην μπλέκεις με τα καταστήματα και τον καθε περίεργο μαγαζάτορα όταν κατι πάει στραβά

και τα καταφέρνει

περί κατάχρησης θέσης φυσικά και να ελεγθεί

Τουλάχιστον παραγγελίες που δεν θα χρειαστείς υποστήριξη μετά, μπορούν να γίνουν με αυτόν τον τρόπο. Ανακυκλώσιμα, σχολικά, ρούχα, χαρτικά, ζωοτροφές κτλ κτλ. Ναι, ίσως για μια ακριβή ηλεκτρονική αγορά να είναι προτιμότερο μέσω σκρουτζ. Αλλά και εκεί, στις χαμηλότερες τιμές πάντα βρίσκω ένα έμπιστο κατάστημα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...