schumi46 Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες καλησπερες παιδες, ειμαι στη διαδικασια συντηρησης κ επισκευης του laptop μου HP 250 G7 (αγοράστηκε 11/2019). Η χρήση του ειναι ξεκάθαρα σερφάρισμα, streaming, downloading. Θα γίνουν τα ακόλουθα εντός της ερχόμενης εβδομάδας> - αντικατάσταση μπαταρίας - εγκατάσταση νεου SSD (o υπάρχων με υγεια 41% ψηνεται μεχρι απο 55-78°C τους τελευταιους μηνες) - επέκταση μνήμης σε 16gb Εχω 2 απορίες αν μπορείτε να με διαφωτισετε πλιζ γιατι δεν έχω ιδέα.. 1. Αρχικά για την κατάσταση του cpu i5 που φοράει, τραβηξα τα παρακάτω σκρινσοτ για βοηθεια. Χρειαζεται να αλλάξω και θερμοαγωγιμη παστα με βάση τις θερμοκρασιες αυτες και με βάση την ηλικία των 6 ετών του λαπτοπ, ή απλα να το αφήσω? 2. Η υψηλή θερμοκρασία του ssd οφείλεται ξεκάθαρα στην υγεία και επιβάρυνσή του, ή να περιμένω τα ίδια και με τον νέο δίσκο? Υπάρχει περίπτωση να οφείλεται στο όλο σύστημα και μετά τις αναβαθμίσεις να ψήνεται ξανά? Ευχαριστώ ξανά για τη πολύτιμη βοήθεια σας.
alexcrx Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 1 ώρα πριν, schumi46 είπε αγοράστηκε 11/2019 Καλησπέρα , από τότε δέν έχει γίνει πότε καμία συντήρηση???????? Σίγουρα θέλει παστούλα αλλά και να καθαρίσεις τον ανεμιστηρα και την εξόδο πού έχει για τον ζεστό αέρα , γι'αυτό ανεβάζει θερμοκρασίες......... Δές και ένα video να καταλάβεις τί λέω 1
schumi46 Δημοσ. πριν από 1 ώρα Μέλος Δημοσ. πριν από 1 ώρα (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, alexcrx είπε Καλησπέρα , από τότε δέν έχει γίνει πότε καμία συντήρηση???????? Σίγουρα θέλει παστούλα αλλά και να καθαρίσεις τον ανεμιστηρα και την εξόδο πού έχει για τον ζεστό αέρα , γι'αυτό ανεβάζει θερμοκρασίες......... Δές και ένα video να καταλάβεις τί λέω οχι, τιποτα απολύτως. το χω ανοιξει πριν 2-3 μερες κ ξεσκονισα το ανεμιστηρακι, παρελαβα χτες τον ssd κ μπαταρια, αυριο παιρνω παστα κ περιμενω μνημη τη δευτερα. οποτε απο τριτη θελω να κανω γενικη. 😄 μονο αυτο με τη παστα δεν ξερω αν θα το καταφερω. σε τι θερμοκρασιες πρεπει να δουλευει ο i5? το ανεμιστηρακι με το καναλακι αυτο παντως μπορει να επηρεασει τη θερμοκρασια του ssd μεσω ολης της μητρικης? update θερμοκρασιες επεξεργαστη υπο εργασια (back-up αρχειων) Επεξ/σία πριν από 1 ώρα από schumi46
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα