stellw Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες Γεια σε όλους. Θα σας φανεί περίεργο αλλά έχω ένα Poco X3 pro και θέλω να κλειδώσω το bootloader. Από τότε που το πήρα δεν μπορούσα να χρησιμοποιήσω το google pay και δεν κατάλαβα ποτέ το γιατί. Μέχρι προχθές που μου κλείδωσε και η εφαρμογή της revolut (την οποία χρησιμοποιούσα 2 χρόνια τώρα). Η εφαρμογή της revolut μου εμφανίζει το μήνυμα που επισυνάπτω. Συμπεραίνω ότι για να δουλέψουν και τα 2 (google pay και revolut) θα πρέπει να έχω κλειδωμένο bootloader. Πως το κάνω λοιπόν αυτό?
TechWeirdo Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες Το bootloader υπάρχει σε κάθε συσκευή. Που χρησιμεύει;
Ukforthemoment Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες Εχεις δοκιμάσει με επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων; Εσύ το έχεις πάρει καινούργιο το κινητό ή μεταχειρισμένο;
GATE123 Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 32 λεπτά πριν, TechWeirdo είπε Το bootloader υπάρχει σε κάθε συσκευή. Που χρησιμεύει; Ο bootloader είναι ένα κομμάτι λογισμικού που εκτελείται όταν ενεργοποιείται μια συσκευή. Είναι υπεύθυνος για την εκκίνηση του λειτουργικού συστήματος και τη διασφάλιση ότι όλα τα απαραίτητα συστατικά είναι διαθέσιμα και έτοιμα για χρήση.
stellw Δημοσ. πριν από 4 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 4 ώρες Έκανα χθες επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων αλλά δεν άλλαξε κάτι. Το είχα πάρει καινούριο ναι.
GATE123 Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες (επεξεργασμένο) Για να κλειδώσετε τον bootloader στο Poco X3 Pro, θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο ADB και Fastboot στον υπολογιστή σας. Αυτό είναι με δική σας ευθύνη. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα: 1. Ενεργοποίηση επιλογών προγραμματιστή και εντοπισμού σφαλμάτων USB: Μεταβείτε στις "Ρυθμίσεις" > "Σχετικά με το τηλέφωνο" και πατήστε επτά φορές στο "Αριθμός έκδοσης" για να ενεργοποιήσετε τις επιλογές προγραμματιστή. Στη συνέχεια, μεταβείτε στις "Ρυθμίσεις" > "Επιλογές προγραμματιστή" και ενεργοποιήστε το "Εντοπισμός σφαλμάτων USB". 2. Εγκατάσταση ADB και Fastboot: Κατεβάστε και εγκαταστήστε το ADB και Fastboot στον υπολογιστή σας. Μπορείτε να βρείτε οδηγίες για την εγκατάσταση σε διάφορους ιστότοπους, όπως το HardReset.info. 3. Εκκίνηση σε Fastboot Mode: Απενεργοποιήστε εντελώς το Poco X3 Pro. Πατήστε και κρατήστε πατημένα ταυτόχρονα τα πλήκτρα "Ενεργοποίηση" και "Μείωση έντασης" μέχρι να εμφανιστεί η οθόνη Fastboot (με το λογότυπο του Android και τη λέξη "Fastboot"). 4. Σύνδεση του τηλεφώνου: Συνδέστε το τηλέφωνο στον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο USB. 5. Άνοιγμα γραμμής εντολών: Ανοίξτε μια γραμμή εντολών (ή τερματικό) στον υπολογιστή σας και μεταβείτε στον κατάλογο όπου έχετε εγκαταστήσει το ADB και το Fastboot. 6. Επαλήθευση σύνδεσης: Εκτελέστε την εντολή fastboot devices για να βεβαιωθείτε ότι το τηλέφωνο αναγνωρίζεται από τον υπολογιστή. 7. Κλείδωμα bootloader: Εκτελέστε την εντολή fastboot oem lock. Το τηλέφωνο θα σας ζητήσει να επιβεβαιώσετε την ενέργεια. Ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία. Σημείωση: Το κλείδωμα του bootloader θα διαγράψει όλα τα δεδομένα από τη συσκευή. Επομένως, είναι σημαντικό να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των σημαντικών σας δεδομένων πριν ξεκινήσετε. 36 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Εχεις δοκιμάσει με επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων; Εσύ το έχεις πάρει καινούργιο το κινητό ή μεταχειρισμένο; Μπορεί να το πήρε καινούργιο από κάποιο Σκρουτζαδικο αλλά να μην ήταν το ευρωπαϊκό και να του δώσανε με custom rom από κάποια χώρα άλλη (Κίνα, Ινδία κλπ). 17 λεπτά πριν, stellw είπε Έκανα χθες επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων αλλά δεν άλλαξε κάτι. Το είχα πάρει καινούριο ναι. Κοίταξε την τελευταία ανανέωση που έκανες και δες εάν είναι η Ευρωπαϊκή Rom που φοράει. Εάν όχι τότε δεν θες το bootloader αλλά όλη την rom να περάσεις. 1 ώρα πριν, stellw είπε Γεια σε όλους. Θα σας φανεί περίεργο αλλά έχω ένα Poco X3 pro και θέλω να κλειδώσω το bootloader. Από τότε που το πήρα δεν μπορούσα να χρησιμοποιήσω το google pay και δεν κατάλαβα ποτέ το γιατί. Μέχρι προχθές που μου κλείδωσε και η εφαρμογή της revolut (την οποία χρησιμοποιούσα 2 χρόνια τώρα). Η εφαρμογή της revolut μου εμφανίζει το μήνυμα που επισυνάπτω. Συμπεραίνω ότι για να δουλέψουν και τα 2 (google pay και revolut) θα πρέπει να έχω κλειδωμένο bootloader. Πως το κάνω λοιπόν αυτό? Κοίταξε πρώτα εάν είναι κλειδωμένος ή ξεκλειδωτος. https://forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Thread/13298-Πως-ελέγχουμε-αν-ο-bootloader-είναι-κλειδωμένος-ή-ξεκλείδωτος/ Επεξ/σία πριν από 4 ώρες από GATE123 1
stellw Δημοσ. πριν από 18 λεπτά Μέλος Δημοσ. πριν από 18 λεπτά Αυτό σημαίνει ότι είναι ξεκλείδωτος ο bootloader. Σωστά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα