Kostasspil Δημοσ. Σάββατο στις 05:48 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 05:48 μμ O Raiden πάλι δε γεμίζει το μάτι 4
panther_512 Δημοσ. Σάββατο στις 05:54 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 05:54 μμ 22 minutes ago, MariosX said: Karl Urban ως John Cage το θεωρώ πολύ αταίριαστο Δεν πειράζει και εγώ το ίδιο σκεφτόμουν. Ο Κarl είναι πολύ δυνατός. Ανεβάζει το επίπεδο σε οποιαδήποτε ταινία παίζει τα τελευταία 30 χρόνια.
corr8 Δημοσ. Σάββατο στις 06:02 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 06:02 μμ 3 λεπτά πριν, panther_512 είπε Ο Κarl είναι πολύ δυνατός. Ανεβάζει το επίπεδο σε οποιαδήποτε ταινία παίζει τα τελευταία 30 χρόνια. Τον Karl τον ειχα δει πρωτη φορα στη Ζηνα στο ρολο του Cupid με κατι κερινα φτερακια στην πλατη και μου χει μεινει η εικονα απο τοτε 😄 Οταν επαιξε και το ρολο του Καισαρα πραγματικα τον απογειωσε. Ειναι πολυ καλος ηθοποιος. 2 1
Geralt_Haute_Bellegarde Δημοσ. Σάββατο στις 06:03 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 06:03 μμ Ωπ βάλανε τον Billy Butcher στο Mortal Compat? Μ 'αρέσει
Exodia The Forbidden One Δημοσ. Σάββατο στις 06:42 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 06:42 μμ Σαν παιδί των 90s έχω απλά να πω ότι αυτός που παίζει τον Raiden μου φαίνεται άθλιος. 2 3
iazriel Δημοσ. Σάββατο στις 06:56 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 06:56 μμ Karl μόνο ποιότητα ακόμα και να είναι μαλακία όλη η υπόλοιπη ταινία!
kgkaudi Δημοσ. Σάββατο στις 08:08 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 08:08 μμ 5 hours ago, darkmatinee said: Βλακεία και Karl Urban δεν πάνε μαζί. Ακριβώς. Μόνο στα Star Trek ήταν μεχ και αυτό γιατί ήταν βλάκας ο JJ Abrams
ilos Δημοσ. Σάββατο στις 09:07 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 09:07 μμ Η μετριάτζα του MK του 21 είναι + τον Urban. Πιο πολύ απορώ με τον Sanada σοβαρός άνθρωπος που με κάτι τέτοια πληρώνει τους λογαριασμούς του. Τον αγάπησα πρώτα στο twilight samurai (πολύ underated movie), τον λάτρεψα στη συνέχεια στο Shogun, αλλά εδώ ξεφτιλίζεται. 59 λεπτά πριν, kgkaudi είπε Ακριβώς. Μόνο στα Star Trek ήταν μεχ και αυτό γιατί ήταν βλάκας ο JJ Abrams Καλά και στο δεύτερο Riddick δεν ήταν τίποτα τρελό (αν και δε φταίει αυτός). 1
xaerialtwistx Δημοσ. Σάββατο στις 10:10 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:10 μμ 7 ώρες πριν, valkon είπε Έχω παρατηρήσει ότι ο κόσμος εύκολα χαϊπάρεται με MK στα trailers, και όταν έρθει η ώρα να παίξει το παιχνίδι ή να πάει σινεμά δεν στηρίζει. Τα παιχνίδια πεθαίνουν μετά από μήνες και οι ταινίες δεν κάνουν και τίποτα το ιδιαίτερο στο box office. Και εγώ γουστάρω, αλλά για αυτά τα λίγα δευτερόλεπτα που με ταξιδεύει στα 90ς. Μέχρι εκεί. Για εμενα το παιχνιδι φυτοζωουσε για παρα πολλα χρονια ξεκινωντας με την κυκλοφορια του 4 και εφαγε hara-kiri με τα Mythologies (κυριως λογο των αθλιων αλματων και οπτικης, το παιχνιδι δεν ηταν ασχημο) και Special Forces. Εχουμε αυτην την ταση να θελουμε να τα κανουμε ολα τρισδιαστατα, λες και ενας δισδιαστατος τιτλος δε μπορει να ειναι οπτικα πανεμορφος. 2
7nisiotis Δημοσ. Σάββατο στις 10:48 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:48 μμ (επεξεργασμένο) 🤣 Θα το φας αυτό? Spoiler Επεξ/σία Σάββατο στις 11:13 μμ από 7nisiotis 2 2 1
Innersense Δημοσ. χθες στις 04:52 πμ Δημοσ. χθες στις 04:52 πμ 14 hours ago, Dr_Pepper said: Δηλαδη ο πιο κλάιν μαιν χαρακτήρας έχει το focus επειδή ειναι αμερικανάκι; Και επίσης trailer και δεν είχε ούτε λίγα δεύτερα σαν μουσικό χαλί το επικό μπιτ του μορταλ κόμπατ;;; απογοήτευση. Ισχύει, μια από τα ίδια δεν είχε γίνει -31 χρονια πριν f@ck - και στο Street Fighter που είδαμε ξαφνικά πρωταγωνιστή στο ξεκάρφωτο τον Guile επειδή τον έπαιζε ο Jean-Claude Van Damme και ο Ryu ήταν τριτοδεύτερος.... 2
JohnnyDragon Δημοσ. χθες στις 08:15 πμ Δημοσ. χθες στις 08:15 πμ 17 ώρες πριν, Dr_Pepper είπε Δηλαδη ο πιο κλάιν μαιν χαρακτήρας έχει το focus επειδή ειναι αμερικανάκι; Και επίσης trailer και δεν είχε ούτε λίγα δεύτερα σαν μουσικό χαλί το επικό μπιτ του μορταλ κόμπατ;;; απογοήτευση. Εφόσον ο σεναριογράφο είναι Αμερικανος, λογικό είναι να έχει και τον Αμερικανο χαρακτήρα ως main. Ας το έγραφε το σενάριο Κινέζος να ήταν ο Sub-Zero πρωταγωνιστής ή Ιάπωνας για να ήταν ο Scorpion.
Dr_Pepper Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, JohnnyDragon είπε Εφόσον ο σεναριογράφο είναι Αμερικανος, λογικό είναι να έχει και τον Αμερικανο χαρακτήρα ως main. Ας το έγραφε το σενάριο Κινέζος να ήταν ο Sub-Zero πρωταγωνιστής ή Ιάπωνας για να ήταν ο Scorpion. Δεν είναι λογικό είμαι σίγουρος ότι ακόμη και στο αμερικάνικο κοινό ο cage δεν ειναι πιο δημοφιλής χαρακτήρας βασικά μισό... μόλις σκέφτηκα να ψάξω για στατιστικά και ορίστε δεν εινα καν στους τοπ 10 στην Αμερική https://www.eventhubs.com/stats/mk11/ Οπότε δεν θα το έλεγα λογικό (Εξάλλου και στο πρώτο ο σκηνοθέτης Άγγλος ήταν και ο παραγωγός Αμερικάνος -αν και το επίθετο καζάνοφ ξεγελά μπορεί να ειναι 1ης/2ης γενιάς Αμερικάνος κάτι τέτοιο) και είχε τον Ρέιντεν τον Σάο καν κτλ στο επίκεντρο όπως ειναι η ιστορία του παιχνιδιού δηλαδή, απλά το φέιλαραν και στοχεύουν γενικά σε "αμερικανιά" και όχι σε fan service για όσους τους αρέσει η νοσταλγούν το παιχνίδι. Με την λογική φίλαγε τα ρούχα σου για να έχεις τα μισά ή "bean counting" που λένε και εκει... Καλύτερα πχ να εχεις 90% πιθανότητα να βγάλεις ενα μικρό σταθερό κέρδος κάνοντας την ταινία όσο πιο mainstream γίνεται (και φυσικά χρησιμοποιώντας ήδη γνωστά δοκιμασμένα brand name αυτό που λέμε rerun of a rerun of a rerun) παρά να ρισκάρεις να κάνεις ένα master piece ή θεός φυλάξοι μια πρωτότυπη ταινία που να μην ειναι ανακυκλωμένη απο άλλες... οι αθεόφοβοι μέχρι και matrix 4 βγάλανε βιάζοντας όλη την τριλογία έτσι για ένα έξτρα χαρτζιλίκι και για κανένα άλλο λόγο... Το αμερικανικό σινεμά άρχισε να παίρνει την κάτω βόλτα και να βγάζει φασόν με έμφαση στην ποσότητα και όχι ποιότητα απο το 2010 περίπου και μετά κάθε πέρσι και καλύτερα... Επίσης στο IMDB έχω παρατηρήσει ότι πολλές ταινίες εκει απο το 2000-2015 που ήταν μπας κλας ξέρω γω 5 με 6 άρχισαν πρόσφατα και ανεβαίνουν σε βαθμολογία εγώ πιστεύω δεν ειναι επειδή η αισθητική του κοινού σήμερα έχει ξεπέσει αλλά επειδή ακριβώς οι ταινίες έχουν γίνει τόσο χάλια και συνηθίσαμε στο να βγαίνουν χάλια ταινίες που αν δούμε κάτι που δεν ειναι τέρμα 💩 το θεωρούμε πια ενδιαφέρουσα ταινία ... Οι νέοι δηλαδή που μεγάλωσαν με τις άθλιες σύγχρονες ταινίες βλέπουν κάτι μέτριο σαν το πχ μεμέντο και λένε ταινιάρα του παρελθόντος λολ. Στους τυφλούς ο μονόφθαλμος δηλαδή(και εννοείται ακόμη και οι όντως κορυφαίες ταινίες απο τα παλιά παραμένουν ή έχουν ακόμη καλύτερη βαθμολογία για τον ίδιο λόγο) . Επεξ/σία πριν από 21 ώρες από Dr_Pepper
Lucifer Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες 29 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε Το αμερικανικό σινεμά άρχισε να παίρνει την κάτω βόλτα και να βγάζει φασόν με έμφαση στην ποσότητα και όχι ποιότητα απο το 2010 περίπου Έχετε ξεχάσει μεγκ ράηαν και γούπι γκολντμπεργκ και mel gibson ε, νομίζετε ότι τα 00ζ ήταν μόνο λορντ οφ δε ρινγκζ και τα 90ζ μόνο συνήθεις ύποπτοι; Γέρασες και ξέχασες θείο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα