Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, 

ψαχνω για drone για τη μικρη μου κορη για παιχνίδι περισσότερο αλλα και ισως εκμαθηση,

κοστος γυρω στα 100 ε 

και λιγοτερο θα ηταν ευπροσδεεκτο

αγορα και απο το εξωτερικο

ευχαρ για τις προτάσεις 

Δημοσ.
On 19/07/2025 at 13:53, greg2310 said:

Καλημέρα, 

ψαχνω για drone για τη μικρη μου κορη για παιχνίδι περισσότερο αλλα και ισως εκμαθηση,

κοστος γυρω στα 100 ε 

και λιγοτερο θα ηταν ευπροσδεεκτο

αγορα και απο το εξωτερικο

ευχαρ για τις προτάσεις 

ετών??

Δημοσ.

οκ

δυστυχώς τα φτηνά είναι ασταθή και για πρωτάρη δε κάνουν γιατί εύκολα θα σπάσει γιατί δεν έχει κάποιες προστασίες και ευκολιες

αν ήσουν γείτονας έχω το τέλειο εκπαιδευτικό(δεν το πουλάω) 

γνώμη να δεις ένα μέταχειρισμενο dji mavic pro ...υπαρχουν αλλα μεταξυ 200-300......σιγουρα θα σε βοηθήσει να ξεκινήσεις αλλά και να γίνεις πολύ καλος

επειδή το έχω αρκετά χρόνια το προτείνω ........απλά λίγο ψάξιμο και με κάποιον που έχει λίγο εμπειρία να το δει 

Δημοσ.
11 ώρες πριν, kostasbm είπε

οκ

δυστυχώς τα φτηνά είναι ασταθή και για πρωτάρη δε κάνουν γιατί εύκολα θα σπάσει γιατί δεν έχει κάποιες προστασίες και ευκολιες

αν ήσουν γείτονας έχω το τέλειο εκπαιδευτικό(δεν το πουλάω) 

γνώμη να δεις ένα μέταχειρισμενο dji mavic pro ...υπαρχουν αλλα μεταξυ 200-300......σιγουρα θα σε βοηθήσει να ξεκινήσεις αλλά και να γίνεις πολύ καλος

επειδή το έχω αρκετά χρόνια το προτείνω ........απλά λίγο ψάξιμο και με κάποιον που έχει λίγο εμπειρία να το δει 

Ευχαριστώ 

Δημοσ.

Εχει δίκιο ο Κώστας. Ξέχνα τα φθηνά, το μόνο που θα κάνεις είναι να χάσει το παιδί (και ο πρωτάρης) κάθε ενδιαφέρον απο την δυσκολία...

Πήγαινε σε ένα DJI mini .. είδικά το παλαιό mini 1 λογικά θα το βρήσκεις κάπου εκεί στα 100-150 ευρώ. Πάρε το fly more combo me extra μπαταρίες, ανταλακτικές έλικες και προστασία, για να μπορείς να παίζεις...

Δημοσ.
21 ώρες πριν, nkarama είπε

Εχει δίκιο ο Κώστας. Ξέχνα τα φθηνά, το μόνο που θα κάνεις είναι να χάσει το παιδί (και ο πρωτάρης) κάθε ενδιαφέρον απο την δυσκολία...

Πήγαινε σε ένα DJI mini .. είδικά το παλαιό mini 1 λογικά θα το βρήσκεις κάπου εκεί στα 100-150 ευρώ. Πάρε το fly more combo me extra μπαταρίες, ανταλακτικές έλικες και προστασία, για να μπορείς να παίζεις...

Γνωμη για το neo σε καινούργιο;

Δημοσ.
11 minutes ago, greg2310 said:

Γνωμη για το neo σε καινούργιο;

Εννοείτε, αλλά αν δεν θες απλά μια ιπτάμενη κάμερα, καλό θα ήταν να πάρεις και χειριστήριο για να μπορείς να παίζεις με αυτό !

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, nkarama είπε

Εννοείτε, αλλά αν δεν θες απλά μια ιπτάμενη κάμερα, καλό θα ήταν να πάρεις και χειριστήριο για να μπορείς να παίζεις με αυτό !

Μήπως γνωρίζεις τη εμβέλεια αν το χειριστείς με το κινητο και την εμβελεια με το χειριστήριο.. επισης ολα τα χειριστηρια dji ειναι συμβατα με τα μοντελα; 
ευχαριστω

Δημοσ.
1 hour ago, greg2310 said:

Μήπως γνωρίζεις τη εμβέλεια αν το χειριστείς με το κινητο και την εμβελεια με το χειριστήριο.. επισης ολα τα χειριστηρια dji ειναι συμβατα με τα μοντελα; 
ευχαριστω

Δεν ξέρω, δυστυχώς. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...