Προς το περιεχόμενο

Samsung galaxy s24 8/256 h Samsung galaxy s25 128 για αγορά?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ανάλογα τι ζητάς σε θέμα χώρου. Το S24, είναι μεγάλο δέλεαρ λόγω της μεγαλύτερης χωρητικότητας ενώ το 25αρι, υπερτερεί στο ότι είναι πιο καινούριο μοντέλο, χωρίς να έχω ψάξει ιδιαίτερα τις διαφορές τους. 

Επειδή πριν από λίγο καιρό, ήμουν σε αντίστοιχο δίλημμα με Xiaomi 14 & Xiaomi 15 και η χρηματική διαφορά ήταν μικρή, κατέληξα στο πιο καινούριο μοντέλο, είχε βέβαια και κάποιες αναβαθμίσεις που με ενδιέφεραν σφόδρα, όπως η καλύτερη αυτονομία της μπαταρίας. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ πιο πολύ το ανέφερα, για να σε βοηθήσω στην απόφαση σου ανάμεσα στο προηγούμενο και το καινούργιο μοντέλο, όπως είναι και το δίλημμα σου. 

Με μια γρήγορη έρευνα, το S24 βλέπω ότι παίζει σε ιδιαίτερα χαμηλή τιμή συνεχώς, αν είναι μεγάλη η οικονομική διαφορά με το 25αρι, ένας χρόνος μείον σε αναβαθμίσεις, δεν είναι δα και τόσο σοβαρό ζήτημα. Και επίσης, δεν υπάρχουν ουσιαστικές διαφορές κατά πολλούς.

Επίσης, βλέπω ότι το Xiaomi 15, παίζει στα ίδια χρήματα με το S25 αυτή την περίοδο. Το 15αρι το κοιτάς σε περίπτωση που σε ενδιαφέρει ή φωτογραφική μηχανή, από προσωπική εμπειρία, ξυρίζει κόντρα σε ικανότητες, χωρίς να έχω δοκιμάσει το Samsung, ενδεχομένως να είναι και καλύτερο σε αυτό το κομμάτι. 

Επίσης, στο Xiaomi 15, παίρνεις χωρητικότητα 512 Gb, έναντι των 256 που δίνει το Samsung σε αυτά τα χρήματα. Βέβαια, δεν ξέρω σε θέμα μπαταρίας πως πάει το Samsung, με τη μέχρι τώρα εμπειρία μου με το Xiaomi, ακόμα και με τη χρήση δεδομένων, όπου σε χρήση είναι προέκταση του χεριού μου, φτάνω στο βράδυ με μπαταρία περίπου στο 30-35%, στα "κόκκινα" έχω φτάσει σε πολύ εξαιρετικές περιπτώσεις, κοντά στις 8 ώρες ενεργής οθόνης. Λόγω χωρητικότητας της μπαταρίας του Samsung, ενδεχομένως αντίστοιχα να είναι τα νούμερα στην αυτονομία του καθώς, δεν έχει και ιδιαίτερα μεγάλη μπαταρία, σίγουρα το Xiaomi έχει μεγαλύτερη σε μέγεθος μπαταρία, δεν ξέρω όμως κατά πόσο....

Οπότε, βάλε λίγο σε τάξη το τι θέλεις από το κινητό σου και η απόφαση καθορίζεται από εκεί. Το S25, έχει κάποιες ελαφρές βελτιώσεις σε σχέση με το S24, παρόλα αυτά, αν δεν σε καίνε τόσο και η οικονομική διαφορά είναι αξιοσημείωτη, λάβε το κι αυτό στα υπόψιν....

Επεξ/σία από tsimisdel

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...