Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπερα επειδη δουλέυω στον καραμολεγκο και επειδη ειμαι μεσα σε φουρνους με  μεγαλές θερμοκρασιες  μπορειτε να μου  προτεινετε γάντια ανθεκτικά στη θερμότητα?

επειδη  οι φορμες που ειναι μεσα τα ψωμια και οπως τα καπακια απο τις φορμες εχουν μεγαλη θερμοτητα θελω γαντια  για να μην με καινε τα χερια  μου. Τα γαντια που μας δινει η επιχειρηση δεν ειναι τοσο καλα... και οταν  βγαζω τις  φορμες  η και τα καπακια απο τις φορμες πολλες φορες καινε τα χερια μου.. εννοω  οτι  νιωθω στα χερια μου να περνει μεγαλη θερμοτητα απο θερμοκρασιες..

οποτε  μπορειτε να μου προτεινετε  γάντια ανθεκτικά στη θερμότητα?

Επεξ/σία από Cubicolor
Δημοσ.

Το "νιώθω να περνάει μεγάλη θερμότητα" τι σημαίνει? Σου έχει δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα? Το μόνο που μπορεί να γίνει είναι έγκαυμα, άμα δεν έχει φτάσει σε αυτό το σημείο μάλλον δεν χρειάζεται κάτι άλλο. Σε συνδυασμό με το ότι οι υπόλοιποι υπάλληλοι μάλλον δεν έχουν το ίδιο πρόβλημα ίσως να το έχεις σκεφτεί υπερβολικά.

Anyway, προσωπική εμπειρία δεν έχω αλλά αν ψάξεις για πυρίμαχα γάντια θα βρεις αρκετά, που λογικά προορίζονται και χειρότερες συνθήκες από αυτές που θες εσύ

Δημοσ.

Η εταιρία( η οποία εταιρεία ) είναι υποχρεωμένη να σου προσφέρει ότι εξοπλισμό ασφαλείας απαιτεί η εκάστοτε θέση.

Έχεις μιλήσει με τον προϊστάμενο του τμήματος σου? Εάν ναι τι σου είπε? Ότι η εταιρία αυτά προσφέρει και αν σου αρέσει? 

Δημοσ.

Μου κάνει εντύπωση τέτοια εταιρεία να μην χορηγεί στους εργαζόμενους τον αναγκαίο εξοπλισμό και μέσα ασφαλείας, στην προκειμένη περίπτωση γάντια αλλά και οτιδήποτε σχετικό με την προστασία από έγκαυμα. 

Θα σου πρότεινα πριν μπεις στον κόπο να ψάχνεις. Δες αν μπορείς να μάθεις τι μάρκας είναι τα γάντια που σου δίνει η εταιρεία. Ψαξε μήπως βρεις στο internet για πόσους βαθμούς είναι πυραντοχο. Αν δεν σε ικανοποιούν παρε αλλα. 

Δημοσ.
26 minutes ago, mariosnik_ said:

Μου κάνει εντύπωση τέτοια εταιρεία να μην χορηγεί στους εργαζόμενους τον αναγκαίο εξοπλισμό και μέσα ασφαλείας, στην προκειμένη περίπτωση γάντια αλλά και οτιδήποτε σχετικό με την προστασία από έγκαυμα. 

Θα σου πρότεινα πριν μπεις στον κόπο να ψάχνεις. Δες αν μπορείς να μάθεις τι μάρκας είναι τα γάντια που σου δίνει η εταιρεία. Ψαξε μήπως βρεις στο internet για πόσους βαθμούς είναι πυραντοχο. Αν δεν σε ικανοποιούν παρε αλλα. 

βρηκα αυτα ειναι καλα?

image.png.81a7b81e1da79c2c820f26bac32b134c.png

image.png.03526f919c399e3a2902ae1dbfc8110a.png

το θεμα ειναι γιατι τα εχουν  μονο σε 10 μεγεθος?

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, Cubicolor είπε

βρηκα αυτα ειναι καλα?

image.png.81a7b81e1da79c2c820f26bac32b134c.png

image.png.03526f919c399e3a2902ae1dbfc8110a.png

το θεμα ειναι γιατι τα εχουν  μονο σε 10 μεγεθος?

Πρεπει να μάθεις το υλικό από το οποίο είναι κατασκευασμενα και τις θερμικές αντοχές η προστασίες που παρέχει. Έκανα μεγέθυνση την ετικέτα από τα γάντια της φωτογραφίας αλλά δεν φτάνει για να δω τι λέει. Κάνε εσύ ένα Zoom. Πρέπει να είναι επαγγελματικά τα γάντια όχι οικιακά για το ταψί που θα πιάσουμε στον φούρνο μας 1-2 φορές. 

Δημοσ.

το συγκεκριμένο κάνει αλλά πρέπει να πας σε ένα μαγαζί με μαπ και να τα δεις από κοντά και να τα δοκιμάσεις ειδικά για το μέγεθος, εννοείται τα μαπ δεν είναι προμήθεια του εργαζόμενου αλλά της εταιρίας 

Δημοσ.

Μηπως ειναι αλλο το πυριμαχο και αλλο να μη περναει θερμοτητα; 

Νομιζω αυτο που θες να ειναι αρκετα χοντρο και αρκετα για να μη μπορεις να δουλεψεις... 

Δημοσ.
21 ώρες πριν, Cubicolor είπε

καλησπερα επειδη δουλέυω στον καραμολεγκο και επειδη ειμαι μεσα σε φουρνους με  μεγαλές θερμοκρασιες  μπορειτε να μου  προτεινετε γάντια ανθεκτικά στη θερμότητα?

επειδη  οι φορμες που ειναι μεσα τα ψωμια και οπως τα καπακια απο τις φορμες εχουν μεγαλη θερμοτητα θελω γαντια  για να μην με καινε τα χερια  μου. Τα γαντια που μας δινει η επιχειρηση δεν ειναι τοσο καλα... και οταν  βγαζω τις  φορμες  η και τα καπακια απο τις φορμες πολλες φορες καινε τα χερια μου.. εννοω  οτι  νιωθω στα χερια μου να περνει μεγαλη θερμοτητα απο θερμοκρασιες..

οποτε  μπορειτε να μου προτεινετε  γάντια ανθεκτικά στη θερμότητα?

Στέλνω τωρα φωτογραφία και link στο αφεντικό σου μαζί με ενα mail ολο αγανάκτηση...

Αυριο το πρωί θα σας καλέσει για να σας αλλάξει γάντια. 

Το Πρόβλημα θα λυθεί. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...