likoyrgos Δημοσ. χθες στις 08:39 μμ Δημοσ. χθες στις 08:39 μμ (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους. Χρησιμοποιώ το Outlook του Office 365 (σε Windows) για να διαχειρίζομαι ένα email @otenet.gr. Χωρίς να αλλάξω τίποτα, εδώ και λίγες μέρες ξαφνικά σταμάτησε να συνδέεται — μου εμφανίζει μήνυμα ότι πρέπει να ελέγξω τον διακομιστή εισερχόμενης αλληλογραφίας. Πήρα τηλέφωνο την Cosmote και μου έδωσε ξανά τις ρυθμίσεις για την εισερχόμενη και εξερχόμενη αλληλογραφία, πόρτες κλπ. το μήνυμα το οποίο βγάζει είναι ότι δεν μπορεί να συνδεθεί με τον διακομιστή εισερχόμενης αλληλογραφίας Δοκίμασα: "Επιδιόρθωση λογαριασμού" στο Outlook → δεν άλλαξε τίποτα. Από webmail της COSMOTE, ο λογαριασμός λειτουργεί κανονικά. ΄’Εκανα backup, ώστε να μη χαθούν τα παλιά email. Έσβησα τον λογαριασμό και πήγα να τον ξαναβάλω αλλά βγάζει μνμ λάθους το οποίο και παραθέτω. Έχει τύχει σε άλλους; Φταίει η COSMOTE ή το Outlook; Κάθε ιδέα καλοδεχούμενη — ευχαριστώ! Επεξ/σία χθες στις 08:40 μμ από likoyrgos
infin1tyGR Δημοσ. χθες στις 09:58 μμ Δημοσ. χθες στις 09:58 μμ imap.otenet.gr που αναφέρει εδώ έχεις δοκιμάσει;
likoyrgos Δημοσ. πριν από 9 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 9 ώρες (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση !!! Τα έχω δοκιμάσει , μιλουσα εχθές και αρκετά με helpdesk της cosmote. Βγάζει πάντα το ίδιο μήνυμα. Το περίεργο είναι ότι κατέβασα το Thunderbird καθώς και το mailbird αλλά και αυτά δεν μπορούσαν να συνδεθούν . Έχω απενεργοποιήσει το τείχος προστασίας και έχω απεγκαταστήσει το NOD 32 (το οποίο παρεπιπτώντως το είχα εγκαταστήσει όταν δημιουργήθηκε το πρόβλημα!) Δυστυχώς δεν είδα φώς ! Μήπως τελικά το φταίξιμο είναι στην cosmote μιας και κανένα απο τα προγράμματα που κατέβασα δεν δούλεψε? Τελευταία νέα..... Πριν απο λίγο ανέβασα στο κινητό μου το bluemail & Thunderbird και δούλεψαν κανονικά!!!! Μήπως τελικά κάτι φταίει στα Win 11. Αν έκανα επαναεγκατάσταση (χωρίς χάσιμο δεδομένων) μήπως λυνόταν το θέμα ??? Ευχαριστώ! Επεξ/σία πριν από 9 ώρες από likoyrgos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα