Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα και καλή Κυριακή σε όλους. 

Στο συγκρότημα που μένω έχει μια ταβέρνα της οποίας ο εξαερισμός που βγαίνει στην ταράτσα πετάει πίσσας στο μπαλκόνι μου και πίσω στον χώρο του πάρκινγκ. 

Πέφτει πάνω στο αμάξι μου και φεύγει μόνο με πολύ τρίψιμο και πολύ δύσκολα. 

Την προηγούμενη εβδομάδα καθαρίσαμε το μπαλκόνι και βάψαμε τα κάγκελα και πάλι σήμερα βλέπω κομμάτια πίσσας. 

Έχω πει στον ιδιοκτήτη 100 φορές και όλο λέει θα το δει κτλ.

Τι μπορώ να κάνω? Είχε ποτέ κάποιος παρόμοιο πρόβλημα? 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, ultimamage είπε

Καλημέρα και καλή Κυριακή σε όλους. 

Στο συγκρότημα που μένω έχει μια ταβέρνα της οποίας ο εξαερισμός που βγαίνει στην ταράτσα πετάει πίσσας στο μπαλκόνι μου και πίσω στον χώρο του πάρκινγκ. 

Πέφτει πάνω στο αμάξι μου και φεύγει μόνο με πολύ τρίψιμο και πολύ δύσκολα. 

Την προηγούμενη εβδομάδα καθαρίσαμε το μπαλκόνι και βάψαμε τα κάγκελα και πάλι σήμερα βλέπω κομμάτια πίσσας. 

Έχω πει στον ιδιοκτήτη 100 φορές και όλο λέει θα το δει κτλ.

Τι μπορώ να κάνω? Είχε ποτέ κάποιος παρόμοιο πρόβλημα? 

Δεν είναι πίσσα αλλά λίπη.Αυτό παίρνει φωτιά και μόνο με την σκέψη.Πες του ότι θα φωνάξεις την πυροσβεστική/υγειονομικό/αστυνομία.

• Like 2
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Δεν είναι πίσσα αλλά λίπη.Αυτό παίρνει φωτιά και μόνο με την σκέψη.Πες του ότι θα φωνάξεις την πυροσβεστική/υγειονομικό/αστυνομία.

Προφανώς είναι λίπη αλλά μέχρι να συμπληρωθούν και να ξεκολλήσουν από τα τοιχώματα του εξαερισμού που είναι αρκετά μέτρα και με πολλές στροφές καταλήγουν να είναι σαν πίσσα. 

Δημοσ.

Fun fact, είχα παρεβρεθεί πριν από χρόνια σε ένα δικαστήριο (ήμουν μάρτυρας σε τροχαίο, και περίμενα να έρθει η σειρά μου) , με μια ταβέρνα η οποία πήρε φωτιά και έκαψε και άλλα 2 σπίτια από διπλα. Δεν πήρε καμία αποζημίωση , επειδή δεν είχε καθαρίσει ποτέ τα λύπη από τον απορροφητήρα της. Είχε έρθει κανονικά πραγματογνώμονας, πυροσβεστική κλπ κλπ και έδιναν καταθέσεις, και η απόφαση βγήκε κατά της ταβέρνας..

Γενικώς πέρα από το αντί αισθητικό της υπόθεσης, είναι και πολύ επικίνδυνο. Έτσι και πάρουν φωτιά, σβήνουν δύσκολα.!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ultimamage είπε

Τι μπορώ να κάνω?

ρωτα μηχανικο Στον κτηριακο κανονισμο ανάλογα με τα διπλανά κτίρια προβλέπεται υψος και απόσταση Τοποθέτηση φίλτρου σωματιδίων  

Spoiler

image.jpeg.7248b2bcbc48fcb10e8e8f0ecd27c939.jpeg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...