mpouliaritis Δημοσ. χθες στις 01:29 μμ Δημοσ. χθες στις 01:29 μμ Καλησπέρα . Μετά από φορματ σε laptop Lenovo yoga 300 11iby δεν λειτουργεί η αφή οθόνης ( λειτουργούσε πριν) υπάρχει κάποιος τρόπος να το διορθώσουμε;Δεν να κατεβάσω κάτι . Ευχαριστώ
mpouliaritis Δημοσ. πριν από 18 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 18 ώρες 5 ώρες πριν, chvnce είπε Έχει εγκατασταθεί ο driver; Καλησπέρα φίλος . Σορυ οι γνώσεις μου είναι πολύ περιορισμένες στο αντικείμενο, εγώ απλά πέρασα τα win από ένα στικάκι , τα άφησα να κάνει ενημερώσεις κλπ αλλά ποτέ δεν δούλεψε η αφή . Πριν το φορματ δούλευε κανονικά . Οποτε κάθε βοήθεια είναι χρήσιμη. Ευχαριστώ όπως και να έχει
Ukforthemoment Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες 3 λεπτά πριν, mpouliaritis είπε Καλησπέρα φίλος . Σορυ οι γνώσεις μου είναι πολύ περιορισμένες στο αντικείμενο, εγώ απλά πέρασα τα win από ένα στικάκι , τα άφησα να κάνει ενημερώσεις κλπ αλλά ποτέ δεν δούλεψε η αφή . Πριν το φορματ δούλευε κανονικά . Οποτε κάθε βοήθεια είναι χρήσιμη. Ευχαριστώ όπως και να έχει https://www.google.com/search?q=lenovo+yoga+300+11iby+touch+screen+driver+windows+10&sca_esv=b8cbb6e19436b965&rlz=1CAYKUD_enGB1141&sxsrf=AE3TifO3HTWvPdj7aMdlYyP0O66dgl5ImA%3A1753028845607&ei=7Rh9aObfJIaEhbIP6Iyq6Qk&oq=Lenovo+yoga+300+11iby+touc&gs_lp=Egxnd3Mtd2l6LXNlcnAiGkxlbm92byB5b2dhIDMwMCAxMWlieSB0b3VjKgIIADIFEAAYgAQyBRAAGIAEMgYQABgWGB4yCBAAGIAEGKIEMgUQABjvBTIFEAAY7wUyCBAAGIAEGKIEMgUQABjvBUjfG1CtAVjCCnAAeACQAQCYAcwFoAGSHKoBBzQtMi4yLjK4AQPIAQD4AQGYAgagAv4cwgIJEAAYsAMYBxgewgILEAAYgAQYsAMYywHCAggQABiABBiwA8ICBxAAGLADGB7CAggQABgWGAoYHpgDAIgGAZAGCpIHBTQtMi40oAe_I7IHBTQtMi40uAf-HMIHBTMtNS4xyAdg&sclient=gws-wiz-serp
chvnce Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες 8 λεπτά πριν, mpouliaritis είπε Καλησπέρα φίλος . Σορυ οι γνώσεις μου είναι πολύ περιορισμένες στο αντικείμενο, εγώ απλά πέρασα τα win από ένα στικάκι , τα άφησα να κάνει ενημερώσεις κλπ αλλά ποτέ δεν δούλεψε η αφή . Πριν το φορματ δούλευε κανονικά . Οποτε κάθε βοήθεια είναι χρήσιμη. Ευχαριστώ όπως και να έχει Έχεις κάνει όλα τα Windows Updates; Κανονικά, εγκαθίσταται με τα updates. Αν πας Device Manager > Human Interface Devices υπάρχει το HID-compliant touch screen; ΥΓ. Φίλη, όχι φίλος
mpouliaritis Δημοσ. πριν από 17 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 17 ώρες 45 λεπτά πριν, chvnce είπε Έχεις κάνει όλα τα Windows Updates; Κανονικά, εγκαθίσταται με τα updates. Αν πας Device Manager > Human Interface Devices υπάρχει το HID-compliant touch screen; ΥΓ. Φίλη, όχι φίλος Σορυ φίλη . Θα προσπαθήσω να το δω αυτό και βλέπουμε…Ευχαριστώ και πάλι .
chvnce Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες 2 λεπτά πριν, mpouliaritis είπε Σορυ φίλη . Θα προσπαθήσω να το δω αυτό και βλέπουμε…Ευχαριστώ και πάλι . Ναι, δες το όποτε μπορείς, κι εδώ είμαστε.
mpouliaritis Δημοσ. πριν από 16 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 16 ώρες 2 ώρες πριν, chvnce είπε Έχεις κάνει όλα τα Windows Updates; Κανονικά, εγκαθίσταται με τα updates. Αν πας Device Manager > Human Interface Devices υπάρχει το HID-compliant touch screen; ΥΓ. Φίλη, όχι φίλος
chvnce Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δεν το έχεις, οπότε πάμε να το προσθέσουμε. Δες αυτό το βιντεάκι. https://youtu.be/l4Qu29WvwLk?t=60 Στη σελίδα του κατασκευαστή δεν υπάρχει για να τον κατεβάσεις, οπότε θα πρέπει να το κάνεις μέσω της Διαχείρισης Συσκευών. Το βιντεάκι δίνει κάμποσες πιθανές λύσεις. Θα έχεις και εικόνα, οπότε δεν θα χαθείς. Πάρ' το βήμα-βήμα, με τη σειρά που τα δείχνει, και δοκίμαζε μέχρι να πετύχεις αυτό που θα σου δουλέψει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα