Προς το περιεχόμενο

Ε- Pass διοδίων

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα σε όλους. 
αποφάσισα να αγοράσω κι εγώ το free pass της Νέας Οδού γιατί τώρα το καλοκαίρι πολύ ουρά ρε παιδιά στα διόδια…

Θα ήθελα να ρωτήσω όσους έχετε αν σας εξυπηρετεί, αν κολλάει και δεν σηκώνεται η μπάρα 

και επίσης αν θέλετε να μου προτείνετε ποιον πομπό να πάρω. Μπήκα στο site παραγγείλω έναν ηλεκτρονικά αλλά έχει πολλές επιλογές 

έχει έναν που τον λέει basic, κάποιους άλλους που λέει 5%, 10% και κάτι τέτοια που δεν έχω ιδέα …

Την βοήθεια σας παρακαλώ!

Ευχαριστώ! 

Δημοσ.

Δε γνωριζω να σου απαντησω, αλλα αν το θεμα σου ειναι η καθυστερηση και οι ουρες, μπορω να σου προτεινω την εναλλακτικη που εφαρμοζω εγω:

Κρατα κερματα μαζι σου πριν το ταξιδι και πηγαινε στις λωριδες που εχουν αυτοματα ταμεια. Εχουν πολυ μικροτερες ουρες και περνας σχετικα γρηγορα.

• Like 1
Δημοσ.
36 minutes ago, lector said:

Κρατα κερματα μαζι σου πριν το ταξιδι και πηγαινε στις λωριδες που εχουν αυτοματα ταμεια. Εχουν πολυ μικροτερες ουρες και περνας σχετικα γρηγορα.

Παίρνουν και κάρτα αυτά.

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ εχω το eway λόγω αιγαίου εδώ και 4 χρόνια, φαντάζομαι ίδια λειτουργία έχουν. Δεν κολλάει, η μπάρα ανεβαίνει ενώ πάς με 30 χλμ και ΕΙΝΑΙ ΣΩΤΗΡΙΑ. Θα απορείς μετά γιατί δεν το αγόρασες νωρίτερα. Εχει κάποια πακέτα για τακτικούς χρήστες αλλά δεν το έχω ψάξει. Η μονη μ@λακια ειναι πως θεωρητικά δεν μπορείς να το πάρεις σε άλλο αμάξι. 

• Like 1
Δημοσ.

Μου έχει κολλήσει 1 φορά το E-PASS (Αττική Οδός) σε άλλο αυτοκινητόδρομο, ενώ είχα υπόλοιπο, και μπήκα σωστά στη λωρίδα. Οκ, έκανα λίγο πίσω, έφαγα (σίγουρα) το μπινελίκι μου, αλλά πέρασε με τη δεύτερη. Τυπικά, χαλάω σε διόδια γύρω στα 300-350 ευρώ το χρόνο. Αυτό για το αν κολλάει.

Κατά τ' άλλα μ' έχει σώσει, δε παλεύεται η ουρά χωρίς αυτό. Σπάνια θα βρεις ουρά και στη λωρίδα του πομποδέκτη (συνήθως αν μπει κανείς χωρίς μηχάνημα και μπλοκάρει), αλλά οκ, απ' το τέταρτο αναμονής στις άλλες λωρίδες, ας είναι. 

20 minutes ago, lary7 said:

Η μονη μ@λακια ειναι πως θεωρητικά δεν μπορείς να το πάρεις σε άλλο αμάξι. 

Αυτό! Δε λέμε για καφρίλα τύπου να βάλεις τον πομποδέκτη του αυτοκινήτου σε φορτηγό, αλλά στην πράξη δε θα σου πει κανείς κάτι αν αντί για το αυτοκίνητό του πας με άλλο. 

• Like 1
Δημοσ.
54 λεπτά πριν, panosntok είπε

Aρκει να έχεις συνοδηγό, για να σου μετράει τα κέρματα 

Δε χρειαζεται, τα μετρας και μονος σου οταν κοβεις ταχυτητα πλησιαζοντας.

Ή, αν εισαι και λιγο ψυχαναγκας, τα εχεις μετρησει και ετοιμασει απο πριν.

Δημοσ.
18 hours ago, lector said:

Ή, αν εισαι και λιγο ψυχαναγκας, τα εχεις μετρησει και ετοιμασει απο πριν.

Αλλά επίπεδα ευκολίας 😂

μονο Epass , φορτίζω 2-3 φορές το χρόνο από 100 και δεν ξανασχολούμαι 

• Confused 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, JakeKaufman είπε

Αλλά επίπεδα ευκολίας 😂

μονο Epass , φορτίζω 2-3 φορές το χρόνο από 100 και δεν ξανασχολούμαι 

Καλα, για τετοια συχνοτητα που περιγραφεις λογικα ναι αξιζει.

Εγω ζητημα να περασω διοδια 1 φορα το μηνα αντε 2.

Δημοσ.
Στις 20/7/2025 στις 4:30 ΜΜ, what30 είπε

έχει έναν που τον λέει basic, κάποιους άλλους που λέει 5%, 10% και κάτι τέτοια που δεν έχω ιδέα …

Ενας ειναι, e-pass. Ολα τα αλλα ειναι επιλογες αν μπαινοβγαινεις σε συγκεκριμενες εισοδους/εξοδους συχνα.

Στις 20/7/2025 στις 4:40 ΜΜ, lector είπε

Δε γνωριζω να σου απαντησω, αλλα αν το θεμα σου ειναι η καθυστερηση και οι ουρες, μπορω να σου προτεινω την εναλλακτικη που εφαρμοζω εγω:

Βορεια Ελλαδα δεν ξερω καν αν εχω δει με κερματα/καρτα, αλλα υπαρχει κατι πιο γρηγορο απο το να μην σταματησεις καθολου? Πλεον ειναι ενας πομπος για παντου, οχι οπως παλια που ηταν 5 διαφορετικα.

Δημοσ.

Eυχαριστω ολους για τις απαντησεις σας!

Τους εχω καλεσει στο τηλεφωνο απο χθες 20 φορες για να το παραγγελω να μου το στειλουν και δεν απαντανε ποτε.

Τραγικοι.

Θα το αγορασω μονο και μονο επειδη πολυ σωστα ειπατε καποιοι φιλοι οτι δεν σταματας ποτε και προχωρας... Ευκολια...

Δημοσ.

Βασικα το εχω χρονια , δεν θυμαμαι να το αγορασα , απλα πηγα εκει στα διοδια αφιδνων δεξια στα γραφει το πηρα και πληρωσα το ποσο που το "φορτισα"

Απο θεματα δεν εχει ανεβαινουν κανονικα οι μπαρες απλα μην κολλας απο τον προηγουμενο ασε ενα κενο ασφαλειας 

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστω!

Ναι αυτο φοβαμαι μονο... Μην δεν σηκωνεται η μπαρα και πρεπει να κανω μπρος πισω.. Γιατι δεν θα τον κολλησω στο τζαμι θα τον κραταω στο χερι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...