Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, what30 είπε

Γιατι δεν θα τον κολλησω στο τζαμι θα τον κραταω στο χερι

Για πιο λογο και μεμβρανη να εχεις οπως εγω στο παρμπριζ εκει που μπαινει δεν εχει μεμβρανη .....

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, villasg είπε

Για πιο λογο και μεμβρανη να εχεις οπως εγω στο παρμπριζ εκει που μπαινει δεν εχει μεμβρανη .....

Εχει ειδικο σημειο το παρμπριζ για να το βαλω τοξερω γιατι ειναι ειδικο θερμαινομενο, αλλα εχω ηδη τον συναγερμο εκει και δεν θελω να βαλω και τον πομπο

Δημοσ.

βαλτο απο την αλλη μερια , εγω το εχω δεξια , αμα εχεις εκει το συναγερμο βαλτο αριστερα εσυ 

IMAGE-1_fp.png

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν μου εχει κολλησει ποτε αν θυμαμαι καλα οσες φορες εχω περασει με το αμαξι μου και τον εχω κολλημενο στο τζαμι..

Μην το κρατας στο χερι.. 2-3 φορες που εχει τυχει να περασω με αυτοκινητο αλλο που κρατουσα το πομπο του στο χερι δεν το διαβασε αμεσως με αποτελεσμα το μπρος πισω μεχρι να τον διαβασει.. Κολλησε το στο τζαμι στο ειδικο σημειο ή απο την αλλη μερια του καθρεπτη... δεν θα εχει καποιο θεμα ο συναγερμος σου.

Επισης τι συναγερμο φορας που σου εχουν βαλει στο τζαμι εκει στο κεντρικο καθρεπτη κατι?? δεν θυμαμαι να εχω προσεξει σε οποιοδηποτε αυτοκινητο κατι στο συγκεκριμενο σημειο.

Τελος, κανα 2 φορες εχει τυχει να παρω οδηγησω αλλο αυτοκινητο και πηρα το πομπο απο το δικο μου και μια χαρα επαιξε (για το θεμα που ειπατε δεν μπορεις να το χρησιμοποιησεις σε αλλο αυτοκινητο)

Επεξ/σία από petran1790
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, petran1790 είπε

Δεν μου εχει κολλησει ποτε αν θυμαμαι καλα οσες φορες εχω περασει με το αμαξι μου και τον εχω κολλημενο στο τζαμι..

Μην το κρατας στο χερι.. 2-3 φορες που εχει τυχει να περασω με αυτοκινητο αλλο που κρατουσα το πομπο του στο χερι δεν το διαβασε αμεσως με αποτελεσμα το μπρος πισω μεχρι να τον διαβασει.. Κολλησε το στο τζαμι στο ειδικο σημειο ή απο την αλλη μερια του καθρεπτη... δεν θα εχει καποιο θεμα ο συναγερμος σου.

Επισης τι συναγερμο φορας που σου εχουν βαλει στο τζαμι εκει στο κεντρικο καθρεπτη κατι?? δεν θυμαμαι να εχω προσεξει σε οποιοδηποτε αυτοκινητο κατι στο συγκεκριμενο σημειο.

Τελος, κανα 2 φορες εχει τυχει να παρω οδηγησω αλλο αυτοκινητο και πηρα το πομπο απο το δικο μου και μια χαρα επαιξε (για το θεμα που ειπατε δεν μπορεις να το χρησιμοποιησεις σε αλλο αυτοκινητο)

O ποπμπος του συναγερμου που εχω ειναι αριστερά στον καθρέφτη οπότε θα πρεπει να βαλω το pass δεξια στο ειδικο μαυρισμενο σημειο...

Και για να σου λυσω την απορια ο συναγερμος μου ειναι ο Pandora.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 22/7/2025 στις 2:29 ΜΜ, villasg είπε

βαλτο απο την αλλη μερια , εγω το εχω δεξια , αμα εχεις εκει το συναγερμο βαλτο αριστερα εσυ 

IMAGE-1_fp.png

ειμαστε σιγουροι οτι επιτρεπεται η τοποθετηση του epass στο πλεγμα ? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, ritualistic είπε

ειμαστε σιγουροι οτι επιτρεπεται η τοποθετηση του epass στο πλεγμα ? 

Σιγουροτατοι το πλεγμα ουσιαστικα ειναι "κεραια" δλδ περιοχη που μπορουν να περασουν ολα τα σηματα 

image.png.0755b0b157bb680181d2721e66249081.png

Επεξ/σία από villasg
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...