souz Δημοσ. 20 Ιουλίου Δημοσ. 20 Ιουλίου Καλησπέρα παιδιά ηθελα τη βοήθεια σας αν γνωρίζει κάποιος. Χρησιμοποιώ χρόνια ενα λογαριασμό yahoo , τα τελευταία χρονια τον εχω στο iphone , ipad. Μόνο στο ipad βρηκα το κωδικό μου με τα συνθηματικά που το είχα συγχρονίσει. προχθες μου βγηκε ο κωδικός από τ iphone και ηθελε πάλι να τον ξαναβάλω. Τον εβαλα και μου ζητάει επαλήθευση μέσω μηνύματος που πάει σε ενα email yahoo που είχα βάλει τότε το οποίο έχει καταργηθεί γιατί ήταν ανενενεργό πολλά χρόνια οποτε δεν υπαρχει πρόσβαση. Τι μπορώ να κάνω!; Το έχω χρόνια αυτό το email και το χρειάζομαι. Το κινητό μου δεν το είχα βάλει τότε . μόνο ενα τηλεφωνο έχει για να καλέσεις από αμερική νομίζω
StamTheMan Δημοσ. 20 Ιουλίου Δημοσ. 20 Ιουλίου 28 λεπτά πριν, souz είπε μου ζητάει επαλήθευση μέσω μηνύματος που πάει σε ενα email yahoo που είχα βάλει τότε το οποίο έχει καταργηθεί γιατί ήταν ανενενεργο Καντο παλι register Εγω ετσι εκανα σε ενα παιδι που ειχε ιδιο προβλημα και ειχε συνδεσει εναν λογαριασμο fb και νομιζε οτι ημουν μαγος οταν του εδωσα τον νεο κωδικο για το λογαριασμο του
poulinos Δημοσ. 21 Ιουλίου Δημοσ. 21 Ιουλίου 4 hours ago, souz said: Μπορεις να με βοηθήσεις;; εννοει οτι αμα εχει καταργηθει, ξαναφτιαξτο ωστε να ερθει εκει το email επιβεβαιωσης 1
chvnce Δημοσ. 21 Ιουλίου Δημοσ. 21 Ιουλίου 7 λεπτά πριν, souz είπε Και θα πιάσει;; 10 ώρες πριν, StamTheMan είπε Καντο παλι register Εγω ετσι εκανα σε ενα παιδι που ειχε ιδιο προβλημα και ειχε συνδεσει εναν λογαριασμο fb και νομιζε οτι ημουν μαγος οταν του εδωσα τον νεο κωδικο για το λογαριασμο του
souz Δημοσ. 21 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 8 λεπτά πριν, chvnce είπε Πηγα να το κάνω αλλα μου λεει οτι αυτη η διεύθυνση που βαζω δεν γινεται εγγραφη
souz Δημοσ. 21 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 6 λεπτά πριν, chvnce είπε Μίλα με τη Yahoo. https://help.yahoo.com/kb/account Τους εχω στειλει και μου λένε πρέπει να πάρω τηλ. Αλλά απο εδώ θα χρεωθω πολύ αν πάρω και δεν ξέρω καλά αγγλικά
chvnce Δημοσ. 21 Ιουλίου Δημοσ. 21 Ιουλίου 10 λεπτά πριν, souz είπε Τους εχω στειλει και μου λένε πρέπει να πάρω τηλ. Αλλά απο εδώ θα χρεωθω πολύ αν πάρω και δεν ξέρω καλά αγγλικά Δεν έχω άλλη λύση. ☹️
poulinos Δημοσ. 21 Ιουλίου Δημοσ. 21 Ιουλίου 1 hour ago, souz said: Τους εχω στειλει και μου λένε πρέπει να πάρω τηλ. Αλλά απο εδώ θα χρεωθω πολύ αν πάρω και δεν ξέρω καλά αγγλικά viber out.βαλε ενα φιλο 1 1
poulinos Δημοσ. 22 Ιουλίου Δημοσ. 22 Ιουλίου On 21/07/2025 at 09:46, souz said: Πηγα να το κάνω αλλα μου λεει οτι αυτη η διεύθυνση που βαζω δεν γινεται εγγραφη σε αυτην την περιπτωση υπαρχουν 2 υποπεριπτωσεις. α.να υπαρχει ακομα το email που ειναι ευκολο να το δεις με το να στειλεις ενα email και να δεις αν θα γυρισει πισω. β. επειδη εχει διαγραφει λογω πχ μη χρησης η yahoo επιτηδες να μην αφηνει να το παρει καποιος αλλος .δηλαδη να το κραταει δεσμευμενο επειδη ηταν καποιου χρηστη καποτε 1
souz Δημοσ. 22 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 4 ώρες πριν, poulinos είπε σε αυτην την περιπτωση υπαρχουν 2 υποπεριπτωσεις. α.να υπαρχει ακομα το email που ειναι ευκολο να το δεις με το να στειλεις ενα email και να δεις αν θα γυρισει πισω. β. επειδη εχει διαγραφει λογω πχ μη χρησης η yahoo επιτηδες να μην αφηνει να το παρει καποιος αλλος .δηλαδη να το κραταει δεσμευμενο επειδη ηταν καποιου χρηστη καποτε Θεωρω το δεύτερο αλλά έχω αρχίσει και το κλαίω το μειλ μου δε μπορω να βγάλω άκρη
poulinos Δημοσ. 23 Ιουλίου Δημοσ. 23 Ιουλίου 9 hours ago, souz said: Θεωρω το δεύτερο αλλά έχω αρχίσει και το κλαίω το μειλ μου δε μπορω να βγάλω άκρη μαζι με καποιον που ξερει αγγλικα παρτε τηλεφωνο.
poulinos Δημοσ. 26 Ιουλίου Δημοσ. 26 Ιουλίου On 22/07/2025 at 22:43, souz said: Θεωρω το δεύτερο αλλά έχω αρχίσει και το κλαίω το μειλ μου δε μπορω να βγάλω άκρη πηρες τηλεφωνο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα