pavloa Δημοσ. χθες στις 10:23 μμ Δημοσ. χθες στις 10:23 μμ Γίνεται ενώ κάνω βιντεοκληση στο viber να κλειδώσει η οθόνη ώστε να μην μπορεί να πατηθεί κάποιο κουμπί? Αλλά να μπορώ να βλέπω κανονικά την οθόνη.
poulinos Δημοσ. χθες στις 10:38 μμ Δημοσ. χθες στις 10:38 μμ 12 minutes ago, pavloa said: Γίνεται ενώ κάνω βιντεοκληση στο viber να κλειδώσει η οθόνη ώστε να μην μπορεί να πατηθεί κάποιο κουμπί? Αλλά να μπορώ να βλέπω κανονικά την οθόνη. δεν εχω δει τετοια επιλογη. το μονο που εχω δει ειναι με το σενσορα να σβηνει η οθονη οταν το εχεις κοντα στο αυτι σου.proximity sensor.εχει αυτην την επιλογη στις επιλογες του viber. αλλα αυτο που λες οχι δεν το εχω δει να κανει Lock την οθονη use device proximity sensor
Ukforthemoment Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες 24 λεπτά πριν, pavloa είπε Γίνεται ενώ κάνω βιντεοκληση στο viber να κλειδώσει η οθόνη ώστε να μην μπορεί να πατηθεί κάποιο κουμπί? Αλλά να μπορώ να βλέπω κανονικά την οθόνη. Γιατί να πατηθεί κουμπί σε βιντεοκλήση αφού θα το έχεις μπροστά σου και όχι στο αυτί;
pavloa Δημοσ. πριν από 23 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 23 ώρες Ο μικρός οταν μιλάει με τις γιαγιάδες στο viber αρχίζει και πατάει κουμπιά.. και έλεγα μην γίνετε κάπως να κλειδώσει η οθόνη αλλά να μπορεί να βλέπει.
chvnce Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες Το Viber δεν δίνει τέτοια δυνατότητα. Μπορείς να κατεβάσεις app, που κάνει αυτό που ζητάς. Για παράδειγμα, το touch lock.
pavloa Δημοσ. πριν από 1 ώρα Μέλος Δημοσ. πριν από 1 ώρα Τελικά από ψάξιμο βρήκα την άκρη.. Ρυθμίσεις, προσβασιμότητα ,αλληλεπίδραση, έλεγχος αλληλεπίδρασης. Εχω επιλέξει να το ενεργοποιώ πατώντας το πλαϊνό κουμπί και υο κουμπί της έντασης.. οποτε τώρα οταν είμαι στο viber ή σε κάποια άλλη εφαρμογή, πατώντας τα συγκεκριμένα κουμπιά κλειδώνει η οθόνη, για να την ξεκλειδώσω ξανα πατάω τα ιδια.
poulinos Δημοσ. πριν από 7 λεπτά Δημοσ. πριν από 7 λεπτά 1 hour ago, pavloa said: Τελικά από ψάξιμο βρήκα την άκρη.. Ρυθμίσεις, προσβασιμότητα ,αλληλεπίδραση, έλεγχος αλληλεπίδρασης. Εχω επιλέξει να το ενεργοποιώ πατώντας το πλαϊνό κουμπί και υο κουμπί της έντασης.. οποτε τώρα οταν είμαι στο viber ή σε κάποια άλλη εφαρμογή, πατώντας τα συγκεκριμένα κουμπιά κλειδώνει η οθόνη, για να την ξεκλειδώσω ξανα πατάω τα ιδια. απλα αυτο ειναι global δεν ειναι μονο στο viber
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα