xantzerimaria99 Δημοσ. Δευτέρα στις 01:26 μμ Μέλος Δημοσ. Δευτέρα στις 01:26 μμ 1 λεπτό πριν, great είπε να φυγεις απο το Διδυμοτειχο να πας καπου που εχουν δουλειες, εσυ πηγες εκει για να μεινεις με εναν 43χρονο που παιζει στοιχημα και απλα μιλαγατε για 2.5 χρόνια και τον "αγαπάς". Μαρία φτάνει. Υπάρχουν και τέτοιες περιπτώσεις Μόλις τώρα, suboy99 είπε Αν το έβλεπε και εκείνος έτσι θα πήγαινε έστω σεζόν να μαζεψει κάνα φράγκο και να σε πάρει να κάνετε μια νέα αρχή. Sorry αλλά την βλέπω πολύ "φρεντο, στοιχηματάκι και χαλαρα" την φάση. Φύγε εσύ έστω σεζόν για την πάρτη σου και μην μένεις στην μιζέρια. Είσαι 26. Καμιά γλώσσα μιλάς? Σκέψου λίγο αν φύγει για σεζόν, θα χάσει και την δουλειά του, μετά τι θα γίνει; Ναι μιλάω λίγα αγγλικά
ny_ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:28 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:28 μμ Just now, xantzerimaria99 said: Αφού δεν με πιστεύετε μην μιλας αλλο, κλεισε το pc και τρεξε να βρεις μια δουλεια.. αυτη ειναι η λυση, οτι αλλο και να πεις , ειναι να' χαμε να λεγαμε... απορω οι γονεις σου πως σε αφησαν να κανεις τετοια βλακεια..
Ukforthemoment Δημοσ. Δευτέρα στις 01:28 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:28 μμ Κοπελιά σε κυνηγάει η ατυχία Για κάνε κανά ξεμάτιασμα. 5
xantzerimaria99 Δημοσ. Δευτέρα στις 01:28 μμ Μέλος Δημοσ. Δευτέρα στις 01:28 μμ Μόλις τώρα, ny_ είπε μην μιλας αλλο, κλεισε το pc και τρεξε να βρεις μια δουλεια.. αυτη ειναι η λυση, οτι αλλο και να πεις , ειναι να' χαμε να λεγαμε... απορω οι γονεις σου πως σε αφησαν να κανεις τετοια βλακεια.. Δεν εχω καν pc τι λες τώρα;
gbras Δημοσ. Δευτέρα στις 01:29 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:29 μμ 2 minutes ago, xantzerimaria99 said: Αφού δεν με πιστεύετε Δεν ειναι το θεμα αν σε πιστευει καποιος. Διαβασες τι σου λενε, σκεψου τα και αποφασισε. Αν θες την γνωμη μου η πιο σωστη αποφαση ειναι η πιο δυσκολη.
xantzerimaria99 Δημοσ. Δευτέρα στις 01:29 μμ Μέλος Δημοσ. Δευτέρα στις 01:29 μμ Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε Κοπελιά σε κυνηγάει η ατυχία Για κάνε κανά ξεμάτιασμα. Θα το δω και αυτό
Ukforthemoment Δημοσ. Δευτέρα στις 01:30 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:30 μμ Μόλις τώρα, xantzerimaria99 είπε Θα το δω και αυτό Ναι ρίξε μια ματιά. 1 12
ny_ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:30 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:30 μμ 1 minute ago, xantzerimaria99 said: Δεν εχω καν pc τι λες τώρα; σσσσ κουρασες... την σκουπα σου και να καθαρισεις κανα σπιτι...
xantzerimaria99 Δημοσ. Δευτέρα στις 01:30 μμ Μέλος Δημοσ. Δευτέρα στις 01:30 μμ Μόλις τώρα, gbras είπε Δεν ειναι το θεμα αν σε πιστευει καποιος. Διαβασες τι σου λενε, σκεψου τα και αποφασισε. Αν θες την γνωμη μου η πιο σωστη αποφαση ειναι η πιο δυσκολη. Αφού λένε πως τους τρολαρω υποτίθεται Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε Ναι ρίξε μια ματιά. Κάτι άλλο καλύτερο θα μπορούσες να βοηθήσεις αντί να λες τέτοια; 1 λεπτό πριν, ny_ είπε σσσσ κουρασες... την σκουπα σου και να καθαρισεις κανα σπιτι... Καλά 2
gbras Δημοσ. Δευτέρα στις 01:33 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:33 μμ 1 minute ago, xantzerimaria99 said: Αφού λένε πως τους τρολαρω υποτίθεται To προβλημα σου ομως δεν ειναι αν σε πιστευει καποιος η οχι. Να εστιαζεις σε αυτο που εχει σημασια.
dtk-386 Δημοσ. Δευτέρα στις 01:33 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:33 μμ 38 λεπτά πριν, xantzerimaria99 είπε Μπορεί να είναι και αυτό...Αυτό αρχίζω να καταλαβαίνω και εγώ...ότι από την στιγμή που ξέρει πως έχει να φάει ένα πιάτο φάει κάθε μέρα, αν πάει και νοικιάσει δεν θα έχει να φάει, από την στιγμή που ξέρω να μαγειρεύω. Ένα άλλο που ξέχασα να πω είναι ότι επίσης του αρέσει να ξοδεύει 50 ευρώ σίγουρα είναι το μήνα, σε εφημερίδες και στοιχήματα. Λέει πως είναι το χόμπι του... Μιλάμε κελεπούρι. Ή είσαι τόσο απελπισμένη (26 ετών φίλε αν είναι δυνατόν) ή μας τρολάρεις. Ποντάρω στο 2ο και βάζω τα 50 ευρώ του "φίλου" σου στοίχημα. 24 λεπτά πριν, xantzerimaria99 είπε Και αυτοί λένε πως δεν ήταν η καλύτερη ιδέα όλο αυτό, γιατί γνωρίζουν την περιοχή που μένω, ξέρουν ότι εδώ που είμαι δεν υπάρχουν δουλειές. Αλλά και εκεί πέρα να γυρίσω στο χωριό, πάλι δεν είναι καλά, χειρότερα είναι Το χωριό σου είναι ΣΑΦΩΣ καλύτερη λύση στην περίπτωσή σου. 7 λεπτά πριν, xantzerimaria99 είπε Καθόλου τρολ Το ανέφερα πιο πάνω ιστορία Αρλεκιν εν έτει 2025? δεν λέει....μην μας δουλεύεις .... είπαμε
Ukforthemoment Δημοσ. Δευτέρα στις 01:33 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:33 μμ 1 λεπτό πριν, xantzerimaria99 είπε Αφού λένε πως τους τρολαρω υποτίθεται Κάτι άλλο καλύτερο θα μπορούσες να βοηθήσεις αντί να λες τέτοια; Σε τι να βοηθήσω παραπάνω ;Σου έγραψα κάποια πράγματα.Αν εσύ θες να εισαι θύμα δεν μου πέφτει παραπάνω λόγος.Είσαι ενήλικη .
1comment Δημοσ. Δευτέρα στις 01:33 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:33 μμ Βάλε έστω αγγελία σε τοπικές εφημερίδες ότι φροντίζεις ηλικιωμένους. Χωριό είναι, θα έχει γέρους για φροντίδα ή καθάρισμα σπιτιών. Κι εγώ σε μικρή πόλη μένω και για τέτοιες δουλειές υπάρχει μεγάλη ζήτηση (και τα λεφτά μπόλικα συνήθως). Προσωπικά θα έπαιρνα σβάρνα και όλα τα μαγαζιά ρωτώντας αν θέλουν υπάλληλο. Κτελ δεν περνάει από εκεί να πηγαίνει σε πόλη; 1
xantzerimaria99 Δημοσ. Δευτέρα στις 01:35 μμ Μέλος Δημοσ. Δευτέρα στις 01:35 μμ 2 λεπτά πριν, gbras είπε To προβλημα σου ομως δεν ειναι αν σε πιστευει καποιος η οχι. Να εστιαζεις σε αυτο που εχει σημασια. Το ξέρω 2 λεπτά πριν, dtk-386 είπε Μιλάμε κελεπούρι. Ή είσαι τόσο απελπισμένη (26 ετών φίλε αν είναι δυνατόν) ή μας τρολάρεις. Ποντάρω στο 2ο και βάζω τα 50 ευρώ του "φίλου" σου στοίχημα. Το χωριό σου είναι ΣΑΦΩΣ καλύτερη λύση στην περίπτωσή σου. ιστορία Αρλεκιν εν έτει 2025? δεν λέει....μην μας δουλεύεις .... είπαμε Δεν θα είχα καμία πρόθεση να δουλεύω 3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Σε τι να βοηθήσω παραπάνω ;Σου έγραψα κάποια πράγματα.Αν εσύ θες να εισαι θύμα δεν μου πέφτει παραπάνω λόγος.Είσαι ενήλικη . Τι σημασία έχει αυτό 4 λεπτά πριν, 1comment είπε Βάλε έστω αγγελία σε τοπικές εφημερίδες ότι φροντίζεις ηλικιωμένους. Χωριό είναι, θα έχει γέρους για φροντίδα ή καθάρισμα σπιτιών. Κι εγώ σε μικρή πόλη μένω και για τέτοιες δουλειές υπάρχει μεγάλη ζήτηση (και τα λεφτά μπόλικα συνήθως). Προσωπικά θα έπαιρνα σβάρνα και όλα τα μαγαζιά ρωτώντας αν θέλουν υπάλληλο. Κτελ δεν περνάει από εκεί να πηγαίνει σε πόλη; Για το Διδυμότειχο λες;
dtk-386 Δημοσ. Δευτέρα στις 01:39 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:39 μμ (επεξεργασμένο) Επειδή ξέρω τι εστί Διδυμότειχο ειδικά το χειμώνα χαρά στο κουράγιο σου κοπελιά. Εγώ ούτε με σπίτι ξεχωριστό και οικιακά ως επάγγελμα σε άνθρωπο που βγάζει 1,5-2Κ τον μήνα δεν πήγαινα εκεί. Εμπλεξες σε ένα καταθλιπτικό χωριό στην άκρη της Ελλαδας με έναν μαμάκια που δεν έχει στον ήλιο μοίρα. Αυτό το λες απελπισία σίγουρα. Κρίμα τα νιάτα σου. Αν δεν μας δουλεύεις γιατί δεν με πείθεις ακόμα. Επεξ/σία Δευτέρα στις 01:40 μμ από dtk-386 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις