Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Huruduru είπε

Ναι σου φταίει η E.Ε. όταν κάποιες χώρες αρνούνται να χρησιμοποιήσουν ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Η Γερμανία εδώ και χρόνια έκλεισε τα εργοστάσια πυρηνικής ενέργειας με τον πανικό που δημιούργησαν οι δήθεν οικολόγοι μετά το Τσερνόμπιλ και οι δεξιοί ακόμα παλεύουν να μπλοκάρουν τις ανεμογεννήτριες και καίνε κάρβουνο, μετά παθαίνει ο κόσμος καρκίνο. Την ίδια στιγμή οι χώρες με την φτηνότερη ενέργεια είναι η Φινλανδία και η Σουηδία που έχουν επενδύσει σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας: Πυρηνική, Υδρογόνο, Ηλιακή και αιολική ενώ ταυτόχρονα έχουν επενδύσει και στις υποδομές τους για να έχουν λιγότερη κατανάλωση. Μην ρίχνουμε τα σφάλματα μόνο εκεί που μας συμφέρει. Να κοιτάμε και λίγο τα δικά μας ατομικά σφάλματα ως άνθρωποι και ως κοινωνία. Δεν είναι τέλεια η Ε.Ε. έχει αρκετά σφάλματα αλλά μην τα βάζουμε όλα σε ένα καζάνι. 

Εδώ κυνηγούν τις ανεμογεννήτριες κι εσύ λες για ανανεώσιμες;😂 Για το ελλαδισταν μιλάμε.

• Like 2
  • Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εμπορικός πόλεμος είναι τίποτα άλλο.Χανοθν χρήματα οι εταιρίες για αυτό πολεμούν Temu SheIn 

Εγώ δεν τους πιστεύω.Δεν υπάρχει αγάπη για μας αλλά μόνο για την τσέπη τους.Οπως βρίσκουν προσχήματα συνεχώς μέχρι και νόμους υπέρ τους ψηφίζουν για να προστατεύσουν τα συμφέροντα των εταιριών τους.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προφανως η ποιοτητα στα περισσότερα προιόντα τους ειναι στα τάρταρα κι ακόμα προφανέστερα, δεν περνάνε κανένα έλεγχο ασφάλειας. 

Γονείς που παίρνουν για τα παιδιά τους μπιμπερό κλπ ειλικρινά είναι εγκληματίες. Αν δεν έχεις λεφτά να πάρεις ένα μπιμπερό της προκοπής στο παιδί σου, απλά μην κάνεις παιδί.

Αυτά τα μαγαζιά είναι οκ για προιόντα που δεν έρχονται σε άμεση επαφή με το δέρμα και τα τρόφιμα. ΠΧ να πάρεις ένα ανεμιστηράκι, διακοσμητικά για πάρτυ, κανά φωτιστικό κήπου κλπ οκ. Για κάτι παραπάνω δεν είναι. 

Πήρα από περιέργεια λουράκια για το apple watch. Δυο που είναι με μαγνήτη, ο μαγνήτης τους είναι της πλάκας κ μου άνοιξαν κ τα δύο όπου ευτυχώς δε μου έπεσε το ρολόι σε κανά πεζοδρόμιο.☠️

Επεξ/σία από margaritagr
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, margaritagr είπε

Αυτά τα μαγαζιά είναι οκ για προιόντα που δεν έρχονται σε άμεση επαφή με το δέρμα και τα τρόφιμα. ΠΧ να πάρεις ένα ανεμιστηράκι, διακοσμητικά για πάρτυ, κανά φωτιστικό κήπου κλπ οκ. Για κάτι παραπάνω δεν είναι. 

.☠️

Και θα προσθέσω, ούτε συσκευές που μπαίνουν στην πρίζα. Άνετα μπορεί να συμβεί κανένα βραχυκύκλωμα η να προκληθεί φωτιά. Όπως συνέβη στον κολλητό μου που έσκασε κινεζια φορτιστής για laptop, ήταν τυχερός που λειτούργησε η ασφάλεια γιατί θα είχε πάρει φωτιά. 

Επεξ/σία από mariosnik_
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...