amigagr Δημοσ. 22 Ιουλίου Δημοσ. 22 Ιουλίου 10 hours ago, TechWeirdo said: Ας μου στείλει κάποιος μήνυμα το έχω προσπαθήσει αλλά τίποτα. Για δημόσιες υπηρεσίες με xp τι προτείνετε; 🤣 δοκίμασε win 98 b edition. είναι πιο ελαφριά!
torgar Δημοσ. 22 Ιουλίου Δημοσ. 22 Ιουλίου Microsoft φτιαξε ενα εννιαιο UI και ξεφορτωσου το παλιο που εχει μενου απο την εποχη των Windows 95-2000, κανε το συστημα πιο fault tolerant ωστε αν αντιγραφεις 1 αρχειο απο UBS stick/hdd/optical media να μην "καθεται" τελειως αν υπαρχει θεμα με συνεχομενα retries. Ξανασχεδιασε το βλακωδες UI interface ωστε να χρησιμοποιει ενα μερος απο τις GPU που λιγο πολυ εχουν οι περισσοτεροι ως ενα βαθμο ωστε να μη τρωει CPU resources και τελος διορθωσε το θεμα του font scaling που λογω των υψηλων αναλυσεων που υπαρχουν στις καινουριες οθονες αλλα και το γεγονος οτι υπαρχουν διαφορες ηλικιες ως χρηστες πλεον ειναι πλεον ενα θεμα
kerinoma Δημοσ. 22 Ιουλίου Δημοσ. 22 Ιουλίου 5 ώρες πριν, amigagr είπε δοκίμασε win 98 b edition. είναι πιο ελαφριά! Και πού μπορώ να τα βρω για να τα κατεβάσω καθώς όπου και να έχω ψάξει δεν υπάρχουν.
proximo Δημοσ. 22 Ιουλίου Δημοσ. 22 Ιουλίου 16 ώρες πριν, TechWeirdo είπε Ας μου στείλει κάποιος μήνυμα το έχω προσπαθήσει αλλά τίποτα. Για δημόσιες υπηρεσίες με xp τι προτείνετε; 🤣 Σε μικροβιολογικό εργαστήριο που πήγα πριν από λίγες μέρες, είχαν εργαστηριακό PC να τρέχει Windows XP. Don't fix what ain't broken, χα χα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα