Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε καινούριο laptop όταν ανοίγω σε καρτέλες διαφορετικά προφίλ στο facebook η στο Instagram αντί η καρτέλα να λέει το όνομα του προφίλ  γράφει facebook  η Instagram αντίστοιχα. 

Στιγμιότυπο οθόνης 2025-07-22 032529.png

Στιγμιότυπο οθόνης 2025-07-22 032645.png

Το ίδιο συμβαίνει και όταν  αποθηκεύω σελιδοδείκτες... αντι να τους αποθηκεύσει με το όνομα του προφίλ τους αποθηκεύει  σαν facebook  η Instagram.
Προς στιγμή και όσο διαρκεί το φόρτωμα εμφανίζεται το όνομα του προφίλ και μετά αντικαθίσταστε με το λογότυπο του facebook/Instagram αντίστοιχα.
Το Laptop είναι ένα Lenovo  με i7-13620H, 32 GB Ram, ενσωματωμένα γραφικά και Win 11  24H2  με όλα τα update περασμένα. 
Θέμα browser δεν είναι γιατί το κάνει σε όλους που έχω δοκιμάσει... Brave, Firefox, Chrome, Edge, Opera... 
Καμιά ιδέα κάποιος γιατι συμβαινει αυτό; 
Υποθέτω ότι είναι από κάποια ρύθμιση στα Windows και για αυτό το έβαλα σ αυτή την ενότητα.

Επεξ/σία από teot
Δημοσ.

Δεν νομίζω ότι έχει σχέση με ρυθμίσεις του υπολογιστή αυτό αλλά του site. Απλά έτσι το έχουν ρυθμίσει.

Στο fb και μένα το ίδιο μου κάνει, μου εμφανίζει μόνο αυτή την λέξη. Στο insta μου γράφει το προφίλ αν και όχι πάντα. Παλιά έχω την αίσθηση ότι έγραφε πάντα και παντού το προφίλ οπότε μου την είχε σπάσει λίγο αλλά το συνήθισα

• Like 1
Δημοσ.

Όταν αποθηκεύεις τους σελιδοδείκτες, μπορείς ν' αλλάζεις τ' όνομα. Για τα title tabs, δεν έγινε κάτι. Πόσα παράθυρα ν' ανοίξεις και γιατί; Μικρό το κακό. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε

Δεν νομίζω ότι έχει σχέση με ρυθμίσεις του υπολογιστή αυτό αλλά του site. Απλά έτσι το έχουν ρυθμίσει.

Στο fb και μένα το ίδιο μου κάνει, μου εμφανίζει μόνο αυτή την λέξη. Στο insta μου γράφει το προφίλ αν και όχι πάντα. Παλιά έχω την αίσθηση ότι έγραφε πάντα και παντού το προφίλ οπότε μου την είχε σπάσει λίγο αλλά το συνήθισα

Στον σταθερό που έχω (R7-5700G, 32 GB RAM, ενσωματωμένα γραφικά και Win 11  24H2 )  και στο παλιό μου Laptop (R3 2200U Win 10 )  στην καρτέλα  εμφανίζει κανονικά το όνομα του προφίλ  και οι σελιδοδείκτες αποθηκεύονται κανονικά με το όνομα και όχι με το λογότυπο  και για αυτό με παραξένεψε αυτή η συμπεριφορά.... εκτος αν έχει αλλάξει κάτι τις τελευταίες 5... 6 ημέρες που λείπω.

7 ώρες πριν, chvnce είπε

Όταν αποθηκεύεις τους σελιδοδείκτες, μπορείς ν' αλλάζεις τ' όνομα. Για τα title tabs, δεν έγινε κάτι. Πόσα παράθυρα ν' ανοίξεις και γιατί; Μικρό το κακό. 

Ναι το ξέρω οτι μπορείς να το αλλάξεις απλά δεν το είχα ξανασυναντήσει και με παραξένεψε. 

Σας ευχαριστώ  και τους δυο για τις απαντήσεις.

Επεξ/σία από teot

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...