XghosT7 Δημοσ. 22 Ιουλίου Δημοσ. 22 Ιουλίου Αντιμετωπίζει κανένας άλλος πρόβλημα με την ολοκλήρωση ενός update και την σύνδεση (login) στο Discord; στο downdetector βλέπω πολλούς Έλληνες να αναφέρουν προβλήματα σύνδεσης. Εννοείτε πως από μερία μου έχω κάνει τα πάντα και μου φαίνετε πως η διασύνδεση μεταξύ του παρόχου μου (vodafone) στους server της Discord έχει πρόβλημα, γιαυτό και υπάρχουν άλλη Έλληνες στο downdetector στην ίδια κατάσταση.
PowerMaxGR Δημοσ. 24 Ιουλίου Δημοσ. 24 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Εχει προβλημα η vodafone δεν φταις εσυ. Το φτιαχνεις αλλαζοντας dns απο το router ή ανοιγοντας vpn. Αν πας να αλλαξεις dns, ειναι πιθανο να σου λεει οτι το securenet ειναι ενεργοποιημενο και δεν θα σε αφησει. Αν θυμαμαι καλα μπορεις και απο το app της vodafone να το βγαλεις αλλα μπορεις να παρεις και στο 13830 Αναλυτικα, αν εχεις το ZXHN H268Q, ανοιγεις το cmd και γραφεις ipconfig. Καπου θα λεει default getaway, αυτον τον αριθμο τον βαζεις στο browser και κανεις login με τα στοιχεια σου που αν δεν τα εχεις αλλαξει τα γραφει πανω στο ρουτερ. Μετα πας Local Network->DNS->DNS και μετα βαζεις το dns που θες (π.χ αν θες της Cloudflare βαζεις 1.1.1.1 και 1.0.0.1 στα πρωτα δυο κουτακια) Επεξ/σία 24 Ιουλίου από PowerMaxGR
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα