d_mich Δημοσ. Τετάρτη στις 02:21 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:21 πμ (επεξεργασμένο) γράφω αυτό το ✨άρθρο✨ επειδή θέλω να πω, αλλά και να συζητήσω, σκέψεις και εντυπώσεις γύρω από τον τρόπο που εξυπηρετούν. θεωρώ πως σε επίπεδο «σε κάνουν να νιώθεις πως όντως έχεις λίγη σημασία» κερδίζει η vodafone. κυρίως επικοινωνώ μέσω chat, και κάθε φορά δεν έχει τύχει να περιμένω πάνω από τρία λεπτά να συνδεθώ, και από τη στιγμή που συνδεθώ απαντάνε αμέσως. επίσης νιώθω πως πράγματι ξέρουν τι λένε. έχει τύχει να κάνω ερώτηση μέχρι και «θα ήθελα να μάθω πόσα gb έχω χρησιμοποιήσει από το όριο ορθής χρήσης των απεριόριστων μου» και ΜΟΥ ΤΟ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ. τεχνική υποστήριξη είναι καλούτσικη. στην ενεργοποίηση του καρτοκινητού μου δυσκολεύτηκα λίγο επειδή μου είπαν πως θα μου στείλουν sms στο προηγούμενο μου τηλέφωνο για το πότε να καλέσω το 1252 να το ενεργοποιήσω, μα το προηγούμενο τηλέφωνο είχε φραγή εισερχομένων η cosmote είναι- εντάξει; έχω μιλήσει μαζί τους όσο με chat, όσο και τηλέφωνο (εφόσον η κλήση από σταθερό είναι δωρεάν 🤪). γενικώς οι υπάλληλοι ξέρουν πάνω κάτω τι παίζει. το περισσότερο που έχω περιμένει και σε τηλέφωνο και σε τσατ είναι γύρω στα 7 λεπτά. στις περισσότερες ερωτήσεις είναι εντάξει και ξέρουν τι λένε, και σε θέματα τεχνικής υποστήριξης θεωρώ πως τα διαχειρίζονται αρκετά ικανοποιητικά. αν σε χρεώσουν παραπάνω είναι λίγο μπέρδεμα επειδή ο λογαριασμός στο cosmote app δεν αλλάζει, ακόμα και αν σου πουν να πληρώσεις λιγότερο. η πολυαγαπημένη nova είναι απαίσια. από όπου και να την πιάσω. ΔΕΝ. ΤΗΝ. ΑΝΤΕΧΩ. τηλέφωνο πήρα μια φορά και έπεσε η γραμμή, αλλά εννοείται πως χρεώθηκα. στο τσατ έχει τύχει να περιμένω (χωρίς να υπερβάλω) 35 λεπτά. κάθε μήνυμα που στέλνεις παίρνουν 5-7 λεπτά να το απαντήσουν, ώρες ώρες με κάνει να αναρωτιέμαι αν ο κάθε ένας υπάλληλος μιλάει με είκοσι άτομα ταυτόχρονα. οποιαδήποτε απορία ή ερώτηση και να κάνω που δεν υπάρχει γραμμένη στο site (που αν υπήρχε γιατί να την έκανα), μου λένε «δώστε μας ένα τηλέφωνο επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε εντός δύο ημερών). ΓΙΑ ποιο λόγο να προσφέρεις εξυπηρέτηση μέσω τσατ ενώ δεν γίνεται τίποτα πέρα από βασικά αιτήματα, και όλα τα άλλα προωθούνται σε τηλεφωνικό κέντρο. το αποκορύφωμα ήταν σήμερα, που είπα στην υπάλληλο για κάτι χρεώσεις στον λογαριασμό, μου λέει δεν γίνεται να αφαιρεθούν. με ρώτησε αν θέλω να με εξυπηρετήσει με κάτι άλλο και της απαντάω «ναι, με το ίδιο». και μου τερμάτισε την συνομιλία. ψύχραιμος είμαι, τα έβγαλα από μέσα μου. θέλω να ακούσω απόψεις και ιστορίες. Επεξ/σία Τετάρτη στις 02:25 πμ από d_mich 1
lector Δημοσ. Παρασκευή στις 09:08 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:08 μμ Εγω θα ελεγα οτι μαλλον εχεις σταθει τυχερος 😁 Μαλλον εχει να κανει με το ποσο μερακλης ειναι ο υπαλληλος που θα πεσεις, και με το αν θα θελει πραγματικα να σε εξυπηρετησει ή θα το κανει τοσο-οσο ισα ισα να περασει το 8ωρο. Επισης δεν ειναι υπαλληλοι των παροχων αλλα τριτων εταιρειων, πχ teleperformance. 1
George6633 Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες Επειδή έχει τύχει να χρησιμοποιήσω και τις τρεις εταιρίες (όπως και πολλοί από εμάς εδώ) θα σου πω με διαφορά καλύτερη εξυπηρέτηση της Vodafone.. Είτε chat είτε τηλεφωνικά τα παιδιά προσπαθούν για τι καλύτερο και δεν έχει μεγάλη αναμονή.Προφανως υπάρχουν παντού εξαιρέσεις που θα τύχει να πέσει κάποιος και να μην γίνει σωστά η εξυπηρέτηση. Για Cosmote δεν είμαι ευχαριστημένος...εχει τύχει να χρειαστώ κάτι σημαντικό και να μην σηκώνει κανείς τα τηλέφωνα με τίποτα και στο chat πάλι τίποτα και όχι μια φορά... Μην πω ότι έχουν σηκώσει ψηλά τον αμανέ και ακόμα και αν πας να αλλάξεις εταιρία σου λένε κάτι κουλα του τύπου "στην εταιρία που θα πάτε δεν θα έχετε σήμα" και άλλα τέτοια Για Nova-Wind ας μην επεκταθώ... Μπορεί να έπαιρνα τηλέφωνο για να ρωτήσω για μια προσφορά ή μια υπηρεσία και κατέληγα να τους δίνω εγώ περισσότερες πληροφορίες αντί αυτοί. Σε όλο αυτό σίγουρα δεν φταίνε οι υπάλληλοι,να το ξεκαθαρίσουμε αυτό αλλά παντού υπάρχουν και κάποιοι υπάλληλοι με περισσότερο μεράκι που έχουν την διάθεση να σε βοηθήσουν και χαίρεσαι να μιλάς μαζί τους. 1
d_mich Δημοσ. πριν από 11 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 11 ώρες 20 ώρες πριν, lector είπε Εγω θα ελεγα οτι μαλλον εχεις σταθει τυχερος 😁 Μαλλον εχει να κανει με το ποσο μερακλης ειναι ο υπαλληλος που θα πεσεις, και με το αν θα θελει πραγματικα να σε εξυπηρετησει ή θα το κανει τοσο-οσο ισα ισα να περασει το 8ωρο. Επισης δεν ειναι υπαλληλοι των παροχων αλλα τριτων εταιρειων, πχ teleperformance. δεν γνωρίζω αν εξαρτάται από την εταιρεία, αλλά είχα έναν γνωστό που δούλευε στην εξυπηρέτηση της vodafone συγκεκριμένα. οπότε δεν νομίζω πως βασίζονται σε τρίτες εταιρίες. 9 ώρες πριν, George6633 είπε στην εταιρία που θα πάτε δεν θα έχετε σήμα τραγικοοοο αυτο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα