d_mich Δημοσ. 23 Ιουλίου Δημοσ. 23 Ιουλίου (επεξεργασμένο) γράφω αυτό το ✨άρθρο✨ επειδή θέλω να πω, αλλά και να συζητήσω, σκέψεις και εντυπώσεις γύρω από τον τρόπο που εξυπηρετούν. θεωρώ πως σε επίπεδο «σε κάνουν να νιώθεις πως όντως έχεις λίγη σημασία» κερδίζει η vodafone. κυρίως επικοινωνώ μέσω chat, και κάθε φορά δεν έχει τύχει να περιμένω πάνω από τρία λεπτά να συνδεθώ, και από τη στιγμή που συνδεθώ απαντάνε αμέσως. επίσης νιώθω πως πράγματι ξέρουν τι λένε. έχει τύχει να κάνω ερώτηση μέχρι και «θα ήθελα να μάθω πόσα gb έχω χρησιμοποιήσει από το όριο ορθής χρήσης των απεριόριστων μου» και ΜΟΥ ΤΟ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ. τεχνική υποστήριξη είναι καλούτσικη. στην ενεργοποίηση του καρτοκινητού μου δυσκολεύτηκα λίγο επειδή μου είπαν πως θα μου στείλουν sms στο προηγούμενο μου τηλέφωνο για το πότε να καλέσω το 1252 να το ενεργοποιήσω, μα το προηγούμενο τηλέφωνο είχε φραγή εισερχομένων η cosmote είναι- εντάξει; έχω μιλήσει μαζί τους όσο με chat, όσο και τηλέφωνο (εφόσον η κλήση από σταθερό είναι δωρεάν 🤪). γενικώς οι υπάλληλοι ξέρουν πάνω κάτω τι παίζει. το περισσότερο που έχω περιμένει και σε τηλέφωνο και σε τσατ είναι γύρω στα 7 λεπτά. στις περισσότερες ερωτήσεις είναι εντάξει και ξέρουν τι λένε, και σε θέματα τεχνικής υποστήριξης θεωρώ πως τα διαχειρίζονται αρκετά ικανοποιητικά. αν σε χρεώσουν παραπάνω είναι λίγο μπέρδεμα επειδή ο λογαριασμός στο cosmote app δεν αλλάζει, ακόμα και αν σου πουν να πληρώσεις λιγότερο. η πολυαγαπημένη nova είναι απαίσια. από όπου και να την πιάσω. ΔΕΝ. ΤΗΝ. ΑΝΤΕΧΩ. τηλέφωνο πήρα μια φορά και έπεσε η γραμμή, αλλά εννοείται πως χρεώθηκα. στο τσατ έχει τύχει να περιμένω (χωρίς να υπερβάλω) 35 λεπτά. κάθε μήνυμα που στέλνεις παίρνουν 5-7 λεπτά να το απαντήσουν, ώρες ώρες με κάνει να αναρωτιέμαι αν ο κάθε ένας υπάλληλος μιλάει με είκοσι άτομα ταυτόχρονα. οποιαδήποτε απορία ή ερώτηση και να κάνω που δεν υπάρχει γραμμένη στο site (που αν υπήρχε γιατί να την έκανα), μου λένε «δώστε μας ένα τηλέφωνο επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε εντός δύο ημερών). ΓΙΑ ποιο λόγο να προσφέρεις εξυπηρέτηση μέσω τσατ ενώ δεν γίνεται τίποτα πέρα από βασικά αιτήματα, και όλα τα άλλα προωθούνται σε τηλεφωνικό κέντρο. το αποκορύφωμα ήταν σήμερα, που είπα στην υπάλληλο για κάτι χρεώσεις στον λογαριασμό, μου λέει δεν γίνεται να αφαιρεθούν. με ρώτησε αν θέλω να με εξυπηρετήσει με κάτι άλλο και της απαντάω «ναι, με το ίδιο». και μου τερμάτισε την συνομιλία. ψύχραιμος είμαι, τα έβγαλα από μέσα μου. θέλω να ακούσω απόψεις και ιστορίες. Επεξ/σία 23 Ιουλίου από d_mich 1
lector Δημοσ. 25 Ιουλίου Δημοσ. 25 Ιουλίου Εγω θα ελεγα οτι μαλλον εχεις σταθει τυχερος 😁 Μαλλον εχει να κανει με το ποσο μερακλης ειναι ο υπαλληλος που θα πεσεις, και με το αν θα θελει πραγματικα να σε εξυπηρετησει ή θα το κανει τοσο-οσο ισα ισα να περασει το 8ωρο. Επισης δεν ειναι υπαλληλοι των παροχων αλλα τριτων εταιρειων, πχ teleperformance. 1
George6633 Δημοσ. 26 Ιουλίου Δημοσ. 26 Ιουλίου Επειδή έχει τύχει να χρησιμοποιήσω και τις τρεις εταιρίες (όπως και πολλοί από εμάς εδώ) θα σου πω με διαφορά καλύτερη εξυπηρέτηση της Vodafone.. Είτε chat είτε τηλεφωνικά τα παιδιά προσπαθούν για τι καλύτερο και δεν έχει μεγάλη αναμονή.Προφανως υπάρχουν παντού εξαιρέσεις που θα τύχει να πέσει κάποιος και να μην γίνει σωστά η εξυπηρέτηση. Για Cosmote δεν είμαι ευχαριστημένος...εχει τύχει να χρειαστώ κάτι σημαντικό και να μην σηκώνει κανείς τα τηλέφωνα με τίποτα και στο chat πάλι τίποτα και όχι μια φορά... Μην πω ότι έχουν σηκώσει ψηλά τον αμανέ και ακόμα και αν πας να αλλάξεις εταιρία σου λένε κάτι κουλα του τύπου "στην εταιρία που θα πάτε δεν θα έχετε σήμα" και άλλα τέτοια Για Nova-Wind ας μην επεκταθώ... Μπορεί να έπαιρνα τηλέφωνο για να ρωτήσω για μια προσφορά ή μια υπηρεσία και κατέληγα να τους δίνω εγώ περισσότερες πληροφορίες αντί αυτοί. Σε όλο αυτό σίγουρα δεν φταίνε οι υπάλληλοι,να το ξεκαθαρίσουμε αυτό αλλά παντού υπάρχουν και κάποιοι υπάλληλοι με περισσότερο μεράκι που έχουν την διάθεση να σε βοηθήσουν και χαίρεσαι να μιλάς μαζί τους. 1
d_mich Δημοσ. 26 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 20 ώρες πριν, lector είπε Εγω θα ελεγα οτι μαλλον εχεις σταθει τυχερος 😁 Μαλλον εχει να κανει με το ποσο μερακλης ειναι ο υπαλληλος που θα πεσεις, και με το αν θα θελει πραγματικα να σε εξυπηρετησει ή θα το κανει τοσο-οσο ισα ισα να περασει το 8ωρο. Επισης δεν ειναι υπαλληλοι των παροχων αλλα τριτων εταιρειων, πχ teleperformance. δεν γνωρίζω αν εξαρτάται από την εταιρεία, αλλά είχα έναν γνωστό που δούλευε στην εξυπηρέτηση της vodafone συγκεκριμένα. οπότε δεν νομίζω πως βασίζονται σε τρίτες εταιρίες. 9 ώρες πριν, George6633 είπε στην εταιρία που θα πάτε δεν θα έχετε σήμα τραγικοοοο αυτο 1
uniquegr Δημοσ. 29 Ιουλίου Δημοσ. 29 Ιουλίου Η Nova είναι μακράν η χειρότερη. Ανεύθυνο προσωπικό, λένε ό,τι να'ναι, δίνουν εντελώς λανθασμένες πληροφορίες και οι υπεύθυνοι βάρδιας, ακόμα και όταν τους ανέφερα τα προβλήματα του customer care, δεν έκαναν τίποτα απολύτως. Μάλιστα, ακόμα περιμένω απο τον Μάρτιο να με καλέσει εκ νέου υπ. βάρδιας για να επισημάνω ότι τα προβλήματά τους εξακολουθούν να υφίστανται. Αλλά και υπεύθυνη βάρδιας του τεχνικού ( έτσι μου συστήθηκε τουλάχιστον ), όταν ζητούσα πληροφορίες για το dhcp option 61 προκειμένου να χρησιμοποιήσω voip σε ιδιόκτητο εξοπλισμό, μου είπε ότι κακώς μου είχε γνωστοποιηθεί έστω και ανεπίσημα και ότι αυτή η πληροφορία δεν με αφορά. Το dhcp option 61 που χωρίς αυτό, δεν παίρνει ip το router στο voip vlan. Και φυσικά, αν κάνεις το λάθος και ζητήσεις να χρησιμοποιήσεις δικό σου εξοπλισμό, για το οτιδήποτε σου λένε να φέρεις δικό σου τεχνικό ( προφανώς με δική σου επιβάρυνση ). Και το χειρότερο απ'όλα είναι ότι με προέτρεψαν σε κάτι τέτοιο ενώ μου έδιναν εντελώς λανθασμένη πληροφορία, άρα θα καλούσα τεχνικό για το δικό τους λάθος ( λάθος sip server για το voip ). Καλές οι ταχύτητες του δικτύου τους, καλή η τηλεφωνία ( το κατάφερα και το έφτιαξα μόνος μου, ψάχνοντας πληροφορίες σε forums ), αλλά μέχρι να χρειαστείς το customer care. Τότε, πολύ απλά την έβαψες. 1
d_mich Δημοσ. 29 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 18 ώρες πριν, uniquegr είπε Το dhcp option 61 που χωρίς αυτό, δεν παίρνει ip το router στο voip vlan. άρχισα να γελάω όταν το διάβασα αυτό, είναι απαράδεκτοι. 18 ώρες πριν, uniquegr είπε Καλές οι ταχύτητες του δικτύου τους, καλή η τηλεφωνία ( το κατάφερα και το έφτιαξα μόνος μου, ψάχνοντας πληροφορίες σε forums ), αλλά μέχρι να χρειαστείς το customer care. Τότε, πολύ απλά την έβαψες. αρα με λίγα λόγια στα απλά πράγματα είναι εντάξει αλλά πέρα από αυτό you’re on your own.
uniquegr Δημοσ. 29 Ιουλίου Δημοσ. 29 Ιουλίου 6 ώρες πριν, d_mich είπε άρχισα να γελάω όταν το διάβασα αυτό, είναι απαράδεκτοι. Και πρόσεξε: μου το είπε άτομο που με κάλεσε και δήλωσε ότι ήταν υπεύθυνη βάρδιας του τεχνικού. Όχι ένας οποιοσδήποτε agent που απαντά τη κλήση. Επίσης, είχα μιλήσει με άλλη υπ. βάρδιας για να τους εξηγήσω ότι ο sip server που μου έδιναν, δεν ήταν ο σωστός και ότι σε αυτό συνηγορούσε και το γεγονός ότι έπαιρνα ip σε range διαφορετικό του byod.nova.gr που μου έλεγαν ότι υπαγόμουν, ενώ και οι dns servers ήταν διαφορετικοί απο το προβλεπόμενο. Τους είπα μάλιστα και ποιοι θα έπρεπε να ήταν οι σωστοί με βάση τον server. Τίποτα, χαμπάρι. Μου έλεγαν να φέρω τεχνικό να το δει. Τελικά, όντως είμαι σε άλλο server. 6 ώρες πριν, d_mich είπε αρα με λίγα λόγια στα απλά πράγματα είναι εντάξει αλλά πέρα από αυτό you’re on your own. Κάπως έτσι. Είναι παντελώς άσχετοι και κρύβονται πίσω απο τον όρο που υπάρχει στην αίτηση για γνωστοποίηση των credentials ότι δηλαδή η nova είναι υπεύθυνη για τη σύνδεση μέχρι το ont. Μόνο που στη περίπτωση του voip, αυτό δεν ίσχυε, γιατί πολύ απλά μου έδιναν λάθος πληροφορία. Μια χαρά λειτουργεί το voip με τις κατάλληλες ρυθμίσεις οι οποίες ουδεμία σχέση έχουν με αυτές που μου έδιναν. Μη πάμε μακριά. Απο τη πρώτη μέρα είχα πρόβλημα με εισερχόμενες κλήσεις απο το δίκτυο της Cosmote. Πόσες φορές τους το επεσήμανα, τους είπα και τη λύση, χαμπάρι. Μου έλεγαν ότι πρώτα έπρεπε να λειτουργήσει το voip και μετά να το δουν. Αποτέλεσμα: σε γραμμή που χρησιμοποιείται επαγγελματικά, έχασα αμέτρητες κλήσεις. Τελικά, αποδείχτηκε ότι είχα δίκιο, ότι δεν χρειαζόταν να ενεργοποιηθεί το voip για να στρώσει και απο τη στιγμή που μίλησα με ένα υπ. βάρδιας που είχε τις γνώσεις και την υπευθυνότητα, το πρόβλημα λύθηκε σε ΔΥΟ ΩΡΕΣ. Και το κερασάκι στη τούρτα: επίσκεψη σε κατάστημα, αφού είχα γίνει μπαλάκι απο το customer care στο κατάστημα και τούμπαλιν. Απο το οποίο κατάστημα, άκουσα το κορυφαίο, ότι δεν είμαι πελάτης του ( κατάστημα με την επιγραφή της Nova, δεν με ενδιαφέρει αν είναι franchise ή όχι ), να απευθυνθώ στον πωλητή που με κάλεσε για να μου προωθήσει τη σύνδεση και ότι αν ήμουν πελάτης του, θα μου έδινε τζάμπα και το ακριβότερο fritz. Απο όπου και να το πιάσεις, είναι τραγικοί. Και προφανώς, δεν τους ενδιαφέρει η ποιότητα, γιατί αν τους ενδιέφερε, θα είχαν καταλάβει ότι δεν βρέχει αλλά τους φτύνουν και θα είχαν πάρει τα μέτρα τους για να παρέχεται έστω μια υποτυπωδώς ποιοτική εξυπηρέτηση. Για κάποιον έμπειρο που έχει όρεξη να το ψάξει, είναι μια χαρά, καλές τιμές όπως είπα ( εγώ πήρα και έξι πάγια δώρο τόσο στο κινητό όσο και στο σταθερό ). Αν όμως δεν το έχει ο χρήστης, απλά τον ήπιε, ας πάρει μπόλικα ηρεμιστικά γιατί θα του χρειαστούν. 1
d_mich Δημοσ. 30 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 11 ώρες πριν, uniquegr είπε άκουσα το κορυφαίο, ότι δεν είμαι πελάτης του το πήγαν σε άλλο λεβελ
lector Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου Στις 29/7/2025 στις 11:35 ΜΜ, uniquegr είπε Απο το οποίο κατάστημα, άκουσα το κορυφαίο, ότι δεν είμαι πελάτης του ( κατάστημα με την επιγραφή της Nova, δεν με ενδιαφέρει αν είναι franchise ή όχι ), να απευθυνθώ στον πωλητή που με κάλεσε για να μου προωθήσει τη σύνδεση και ότι αν ήμουν πελάτης του, θα μου έδινε τζάμπα και το ακριβότερο fritz. Ισχυει αυτο που σου ειπε, δεν εισαι πελατης του, και δεν εχει κανενα οφελος με το να χασει το χρονο του να σε εξυπηρετησει. Για αυτο δε φταις ουτε εσυ ουτε το καταστημα, φταιει η μαμα εταιρεια. Τα καταστηματα στην πραξη εχουν σκοπο μονο την πωληση και οχι την εξυπηρετηση ουτε την τεχνικη υποστηριξη, καθως δεν ανταμειβονται για τετοιες υπηρεσιες.
uniquegr Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου 41 λεπτά πριν, lector είπε Ισχυει αυτο που σου ειπε, δεν εισαι πελατης του, και δεν εχει κανενα οφελος με το να χασει το χρονο του να σε εξυπηρετησει. Για αυτο δε φταις ουτε εσυ ουτε το καταστημα, φταιει η μαμα εταιρεια. Τα καταστηματα στην πραξη εχουν σκοπο μονο την πωληση και οχι την εξυπηρετηση ουτε την τεχνικη υποστηριξη, καθως δεν ανταμειβονται για τετοιες υπηρεσιες. Μόνο που εγώ δεν απευθύνθηκα σε ένα τυχαίο κατάστημα, αλλά σε ένα κατάστημα Nova. Αν είναι franchise ή όχι, ποσώς με ενδιαφέρει. Αν δεν θεωρούμαι πελάτης του, τότε να μη φοράει τη ταμπέλα της Nova και η Nova ας δημιουργήσει δικά της καταστήματα. Τόσα χρόνια πελάτης της Cosmote, ποτέ δεν έλαβα τέτοια απάντηση και ενώ είναι franchise τα περισσότερα αν όχι όλα τα καταστήματα του δικτύου εξυπηρέτησης.
lector Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου 1 ώρα πριν, uniquegr είπε Μόνο που εγώ δεν απευθύνθηκα σε ένα τυχαίο κατάστημα, αλλά σε ένα κατάστημα Nova. Αν είναι franchise ή όχι, ποσώς με ενδιαφέρει. Αν δεν θεωρούμαι πελάτης του, τότε να μη φοράει τη ταμπέλα της Nova και η Nova ας δημιουργήσει δικά της καταστήματα. Τόσα χρόνια πελάτης της Cosmote, ποτέ δεν έλαβα τέτοια απάντηση και ενώ είναι franchise τα περισσότερα αν όχι όλα τα καταστήματα του δικτύου εξυπηρέτησης. Ναι, για καταστημα nova μιλαω κι εγω οχι οτιδηποτε. Το οτι εισαι πελατης της nova δε σε κανει πελατη του καταστηματος, γι'αυτο και τα παραπανω που εγραψα. Σημειωτεον, δεν επικροτω αυτη τη λογικη, απλα αποτυπωνω πως εχουν τα πραγματα. Οσο για την κοσμοτε, φανταζομαι οτι το ιδιο ισχυει αν πας σε γερμανο. Μια χαρα θα προσπαθησουν να σου πουλησουν συμβολαια κοσμοτε, ή αντε να πληρωσεις και κανα λογαριασμο ή να βαλεις καρτα, αλλα στην εξυπηρετηση αλλαζουν τα πραματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα