Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
On 25/07/2025 at 08:59, Chris2756 said:

Την ιδια εχω, αλλα NH-D15S, εχουν λιγο διαφορετικο σχημα τα σωληνακια, ετσι ωστε να αφηνουν περισσοτερο χωρο για τις μνημες. (γι αυτο σου ειπα να αναφερεις μαρκα/μοντελο μνημων)

Οντως ειναι αθορυβη. Εχω δει καποιες φορες να σταματουν και οι δυο ανεμιστηρες, η να σταματα ο ενας και ο αλλος να λειτουργει σε χαμηλες στροφες

Έριξα μια ματιά πάλι, οι μνήμες που έχω έχουν ύψος 33mm και η NH-D15 G2 έχει RAM clearance 32mm.
Οπότε θα πρέπει να σηκώσω τον εξωτερικό fan 1mm. Οριακά, γιατί το case παίρνει μέχρι 170mm ύψος heatsink και η G2 είναι 168, αλλά μας παίρνει.
Να δω αν θα μου πουν κάτι διαφορετικό, τους ρώτησα και για το fan setup 2 πράγματα.

3 hours ago, dimoskoutr said:

Κάτοχος της 9070xt pulse επιβεβαιώνω ότι σταματάει τα fans. Δεν θα τα ακούς στο default fan curve με τίποτα. Αν όμως έχεις λίγο χαλαρό budget πήγαινε για την nitro+. Ναι μεν έχουν παρόμοιες θερμοκρασίες και είναι εξίσου ήσυχες όμως η nitro ανεβάζει συχνότητα πολύ μεγαλύτερη από την pulse και έχει και λίγο καλύτερες επιδόσεις. Ασε που είναι πανέμορφη. Το rgb της κλείνει.

Ναι, για τη Nitro βλέπω να πηγαίνω. Δεν είναι πολύ πιο πάνω το κόστος της και ίσως με undervolt κτλ κατέβει και λίγο πιο κάτω σε rpm, + πιο προσεγμένο build quality.
Ο ένας fan της pulse είναι λίγο μικρότερος btw, τώρα που τα κοίταζα λίγο.

Γενικά κατέληξα και στα υπόλοιπα, πάμε για την X870E Tomahawk.
Αν και έκλεινα προς την Asrock λίγο, θυμήθηκα τα issues με dead CPUs και είπα να προσπεράσω.
Kαι 2x Crucial T500 για SSD.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...