poulinos Δημοσ. Παρασκευή στις 06:49 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 06:49 πμ On 23/07/2025 at 16:57, Chloe2 said: Και πολυτελή σπίτια, οικόπεδα αξίας, αμάξια, ακριβές συσκευές, κλπ. να θελουν να σου χαρισουν και να μην τους αφηνουν.ντροπη και αισχος 1 1
Chloe2 Δημοσ. Παρασκευή στις 07:01 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 07:01 πμ 11 λεπτά πριν, poulinos είπε να θελουν να σου χαρισουν και να μην τους αφηνουν. +Ο όποιος τηλεφωνητής/ η όποια τηλεφωνήτρια θυμώνει πολύ εάν πεις ότι παραχωρείς το δώρο σ' εκείνον/ σ' εκείνη. 1
ringboy Δημοσ. Παρασκευή στις 09:04 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:04 πμ Παντως εχω πεντε χρονια που αναγκαστηκα να πεταξω τις συσκευες σταθερης τηλεφωνιας και να αγορασω καινουργιες με φραγη για νουμερα εξωτερικου. Βεβαια εκανα πολυ υπομονη μεχρι να το αποφασισω. Επι ενα χρονο οι ατιμοι καλουσαν καθημερινα μεχρι και τρεις φορες τη μερα. Λογικα ηταν απο κομπιουτερ οι κλησεις.
poulinos Δημοσ. Παρασκευή στις 09:52 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:52 πμ 2 hours ago, Chloe2 said: +Ο όποιος τηλεφωνητής/ η όποια τηλεφωνήτρια θυμώνει πολύ εάν πεις ότι παραχωρείς το δώρο σ' εκείνον/ σ' εκείνη. να του πεις τι να τα κανω?που να τα χαρισω. μου θυμιζει που σε ενα email εγραφε .οτι ειμαι 70 χρονων και εχω καρκινο και θελω να αφησω την περιουσια μου σε σενα διοτι σε εμπιστευομαι οτι θα τα χρησιμοποιησεις για καλο σκοπο κτλ.και απανταει ο αλλος οτι μην μου τα δωσεις διοτι θα τα χαλασω σε ναρκωτικα,αμαξια κτλ και δεν θα δωσω τιποτα σε κανεναν.
poulinos Δημοσ. Παρασκευή στις 11:26 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:26 πμ 2 hours ago, ringboy said: Παντως εχω πεντε χρονια που αναγκαστηκα να πεταξω τις συσκευες σταθερης τηλεφωνιας και να αγορασω καινουργιες με φραγη για νουμερα εξωτερικου. Βεβαια εκανα πολυ υπομονη μεχρι να το αποφασισω. Επι ενα χρονο οι ατιμοι καλουσαν καθημερινα μεχρι και τρεις φορες τη μερα. Λογικα ηταν απο κομπιουτερ οι κλησεις. dialers.δυσκολο να γινει κληση manually.για αυτο και ακους πολλες φορες ενα τουτ οταν το σηκωσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα