koriosg4 Δημοσ. 26 Ιουλίου Δημοσ. 26 Ιουλίου Εγώ να ρωτήσω κάτι σχετικά με την σειρά διαδικασίας, έχω κάνει την αίτηση και πήρα ΚΑΥΑΣ. Κάπου διάβασα ότι πρέπει να κάνουμε εγγραφή σε ΚΕΚ και μόλις βγει η πρόσκληση τίς ΔΥΠΑΣ λέει να ξεκινήσω άμεσα. Κάποιος που ξέρει όλοι την διαδικασία βήμα βήμα π.χ παρακολούθηση μαθημάτων κλπ θα το εκτιμούσα. Ευχαριστώ.
poulinos Δημοσ. 26 Ιουλίου Δημοσ. 26 Ιουλίου 47 minutes ago, johnnyman said: Ήσουν άνεργος όταν τα έκανες η οχι? οχι.δεν εκανα για ανεργους σεμιναριο αλλα για εργαζομενους.των 400 ευρω 1
johnnyman Δημοσ. 5 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου Καλημέρα παιδιά. Κάποιος που ήταν άνεργος κ έκανε παρόμοιο voucher σε ποιον κωδικό πέρασαν στην φορολογική δήλωση? Ευχαριστώ.
colombiano747 Δημοσ. 8 Αυγούστου Δημοσ. 8 Αυγούστου Τώρα που βγήκαν τα προγράμματα από τα κέντρα εκπαίδευσης έχετε βρει κάποιο που σας κέντρισε το ενδιαφέρον για παρακολούθηση ;
AntiCambeR Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Πόσο χρονικό περιθώριο υπάρχει απο την ημερομηνία που εγκρίνεται; Πρέπει όντως να συμπληρωθούν οι 150 ώρες online παρακολούθησης;
mike15 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Δημοσ. 7 Οκτωβρίου αναλογα τον φορεα που εκανες την παρακολουθηση και αναλογα την εποχη για το κρατος(εαν εχει τα χρηματα διαθεσιμα). εγω ειχα ακουσει πολλους μηνες μετα και εκαναν και πολλα παραπονα κ.λ.π. σε εμας μπηκαν αμεσως με τα διαδικαστικα.γραφειοκρατικα των σχολων με την δυπα,1 μηνα μετα δλδ..αν και μας ειπαν για μεχρι 2 μηνες ειναι νορμαλ,μετα να ανυσηχεις
sia560 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Δημοσ. 7 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Παιδιά καλημερα! Eιμαι στο κεκ ιαναπ Βόλου και είμαι σίγουρα στους επιτυχόντες για το πρόγραμμα των 750. Με όσους έχω μιλήσει από άλλα κεκ, ξεκινούν άμεσα τα μαθήματα τους (εντός της άλλης εβδομάδας και μάλιστα κάποια κεκ και σήμερα) ενώ εμένα απ' το ιαναπ σε ότι μειλ τους έχω στείλει και οποια τηλεφωνική επικοινωνία έχει γίνει, ακούω διαρκώς το ίδιο πράγμα, λέγοντας μου ότι δεν έχουν ακόμη ενημέρωση απ' τη δυπα, δεν μπορούν ακόμη να φτιάξουν ακόμη τμήματα κτλ κτλ. Γνωρίζει κανείς οτιδήποτε άλλο; Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου από sia560
vegeta1983 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Μου στειλανε e-mail στις 03-10 Παρασκευη Αγαπητοί ωφελούμενοι, Θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι εδώ και λίγες ημέρες η ΔΥΠΑ επέτρεψε τη σταδιακή δημιουργία τμημάτων κατάρτισης. Δε χρειάζεται να ανησυχείτε που δε σας έχουμε καλέσει ακόμα. Η διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη και σύντομα θα λάβετε σχετική τηλεφωνική ενημέρωση για το πότε θα ξεκινήσει το δικό σας τμήμα. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και την υπομονή σας. Είμαστε δίπλα σας για οτιδήποτε χρειαστείτε και μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας για κάθε απορία. Τωρα το ποτε θα ξεκινησουν, αγνωστο...
SoulisMafia Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Εμείς ξεκινήσαμε σήμερα και τελειώνουμε αρχές Δεκέμβρη.
vegeta1983 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Δημοσ. 7 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, SoulisMafia είπε Εμείς ξεκινήσαμε σήμερα και τελειώνουμε αρχές Δεκέμβρη. 2 μηνες? Ποσες ωρες την ημερα ειναι τα μαθηματα? Σαν πολυ δεν παει για 150 ωρες συνολικης διαρκειας? Επισης σας ειπαν τιποτα για τις εξετασεις για να παρεις τα λεφτα? Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου από vegeta1983
jobous Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 3 ώρες πριν, SoulisMafia είπε Εμείς ξεκινήσαμε σήμερα και τελειώνουμε αρχές Δεκέμβρη. Πόσες μέρες την βδομάδα γίνονται τα μαθήματα και από πόσες ώρες κάθε φορά ???
SoulisMafia Δημοσ. Τετάρτη στις 07:27 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 07:27 πμ 9 ώρες πριν, vegeta1983 είπε 2 μηνες? Ποσες ωρες την ημερα ειναι τα μαθηματα? Σαν πολυ δεν παει για 150 ωρες συνολικης διαρκειας? Επισης σας ειπαν τιποτα για τις εξετασεις για να παρεις τα λεφτα? 3 φορές την εβδομάδα από 2-4 ωρες Ναι έχει εξέταση στο τέλος αλλά λένε είναι εύκολο 9 ώρες πριν, jobous είπε Πόσες μέρες την βδομάδα γίνονται τα μαθήματα και από πόσες ώρες κάθε φορά ? 2
G.U.S+ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:34 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:34 μμ Συνολική διάρκεια 150 ώρες Δια ζώσης: 0 ώρες Σύγχρονη εξ αποστάσεως: 98 ώρες Ασύγχρονη εξ αποστάσεως: 52 ώρες Χρόνος ολοκλήρωσης (μήνες) 2.5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα