angelkiller Δημοσ. Τετάρτη στις 02:40 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:40 μμ Προερχόμενος απο s24 ultra έκανα υην μετάβαση πριν 2 μήνες στο φολντ 6 1tb. Φανατικός της σειράς νοτε ειπα να πάρω το ρίσκο και να δοκιμάσω μια φολντ συσκευή. Εξαιρετική επιλογή. Η συσκευη απόλυτα χρηστική αππ την εξωτερική οθόνη. Η μέσα οθόνη ειναι πραγματικά σαν ταμπλετ. Μπορείς να κάνεις τα πάντα. Και απο παιχνίδια και απο εργασιες μουλτιτασκινκ. Η μπαταρία με φυσιολογική χρήση και της έξω και της μέσα οθόνης βγάζει την ημέρα. Με αρκετό λιώσιμο θα αντέξει μέχρι το απόγευμα. Εννοείται πως το προσέχω περισοτερο απο το προηγούμενο αλλά όπως και να εχει είμαι γενικά προσεκτικός με τις συσκευές μου. Το μόνο που χάνει λίγο ειναι η κάμερα που είναι ελαφρώς υποδεέστερη απο το s24 ultra. Επίσης η έλλειψη active s pen καθώς με την επιπλεον θήκη της σαμσουνκ που πήρα δεν ειναι ίδια εμπειρία όπως του s24 ultra. Σε γενικές γραμμές ειναι μια πολύ καλή συσκευη που σου επιτρέπει να έχεις ένα μίνι υπολογιστή όταν τον χρειαστείς στην τσέπη σου. Προς το παρόν εξαιρετική επιλογή. Ίσως στο μέλλον να πάω στο 7. Αλλά με το 1tb που έχω επιλέξει σε navy blue ίσως να μην αξίζει η μετάβαση. 1
XarisArgy Δημοσ. Τετάρτη στις 02:42 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:42 μμ (επεξεργασμένο) jesus fucking christ απλα βαλτε εναν πολυ λεπτο μεντεσε αναμεσα, οπως τα παλια τηλεφωνα, οπως το nintendo, οπως τοσες αλλες συσκευες, και κρατηστε 2 οθονες αφής. Αν το φτιαξεις σωστα δεν θα φαινεται καν τοσο πολυ και θα μπορουν να χρησιμοποιηθουν σαν μια. Δεν ειναι ΤΟΣΟ ασχημο. Πεταγονται στα σκουπιδια τοσα λεφτα και ποροι για αυτο το gimmick που λεγεται foldable screen χωρις κανενα λογο. Επεξ/σία Τετάρτη στις 03:16 μμ από XarisArgy
zio10 Δημοσ. Τετάρτη στις 02:51 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:51 μμ 28 λεπτά πριν, nikos5800 είπε Και που του έκοψαν τις αναβαθμίσεις τι έγινε ? Δεν τρέχει τις εφαρμογές και τα παιχνίδια? Με note 9 είμαι κι εγώ και δεν έχω πετύχει κάτι που να μην το τρέχει. Όσο αντέχει αυτό θα έχω, σε λίγες μέρες θα του αλλάξω και οθόνη για 2η φορά και σε λίγο καιρό μια μπαταρία, δεν κολλάει πουθενά και είναι και με exynos και 6gb ram. 3
svartevarg Δημοσ. Τετάρτη στις 03:25 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 03:25 μμ 2 ώρες πριν, Jmanol000 είπε Αυτός έχει μείνει στο fold 1 και κράζει Η κάκιστη πρώτη κυκλοφορία (από άποψη αντοχής της συσκευής) σίγουρα φταίει για την παραπληροφόρηση και την δικαιολογημένη σε κάποιο βαθμό ανασφάλεια που υπάρχει γύρω από τα fold. 34 λεπτά πριν, zio10 είπε Με note 9 είμαι κι εγώ και δεν έχω πετύχει κάτι που να μην το τρέχει. Όσο αντέχει αυτό θα έχω, σε λίγες μέρες θα του αλλάξω και οθόνη για 2η φορά και σε λίγο καιρό μια μπαταρία, δεν κολλάει πουθενά και είναι και με exynos και 6gb ram. Και εγώ την έκδοση με 6gb έχω. Δεν του έχω αλλάξει οθόνη ή μπαταρία ακόμα. Η οθόνη είναι οκ θα έλεγα. Η μπαταρία όμως έχει αρχίσει να χάνει σε αντοχή. Το πενάκι το χρησιμοποιείς κανονικά όπως πριν ή λιγότερο τώρα που πολλά γίνονται μέσω ai ; Οθόνη και μπαταρία θα αλλάξεις σε κάποιο επίσημο service;
psilaououou Δημοσ. Τετάρτη στις 03:44 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 03:44 μμ Λοιπον, εαν δεν αγοράσει κάποιος τέτοιο τηλέφωνο δεν μπορεί να το εκτιμήσει. υπάρχουν δυο κατηγορίες, αυτοι που θα το πάρουν και θα το έχουν σε ζελατίνες για social και τίποτα άλλο. Αυτοί που θα το πάρουν για να του βγάλουν τα μάτια. Η δεύτερη κατηγορία ανθρώπων πολύ δύσκολα θα πάει σε μη αναδιπλούμενο κινητο. Εχω περάσει απο fold 2, 3, 4, 5, flip 5 και τώρα google fold. τα κινητά εχουν χρησιμοποηθεί προσεκτικά αλλα χωρίς φόβο. Περα απο τα πρώτα μοντέλα που είχαν θέμα με την μεμβράνη της εσωτερικής οθόνης δεν έχω αντιμετοπίσει τίποτα αλλο (αντικαταστάθηκε σε όλες τις περιπτώσεις απο αντιπροσωπεία δωρεαν). Ξενέρωσα μόνο με τη γραφίδα που έβγαλαν. Εννοείται ότι βαστάς, εαν το πάρεις καινουργιο, σχεδον 2000 στα χέρια σου. Εγω τα έπερνα πάντα μεταχειρισμένα στα 600-800 ευρώ. 1 2
zio10 Δημοσ. Τετάρτη στις 03:45 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 03:45 μμ 19 λεπτά πριν, svartevarg είπε Η κάκιστη πρώτη κυκλοφορία (από άποψη αντοχής της συσκευής) σίγουρα φταίει για την παραπληροφόρηση και την δικαιολογημένη σε κάποιο βαθμό ανασφάλεια που υπάρχει γύρω από τα fold. Και εγώ την έκδοση με 6gb έχω. Δεν του έχω αλλάξει οθόνη ή μπαταρία ακόμα. Η οθόνη είναι οκ θα έλεγα. Η μπαταρία όμως έχει αρχίσει να χάνει σε αντοχή. Το πενάκι το χρησιμοποιείς κανονικά όπως πριν ή λιγότερο τώρα που πολλά γίνονται μέσω ai ; Οθόνη και μπαταρία θα αλλάξεις σε κάποιο επίσημο service; Το πενάκι το χρησιμοποιώ κυρίως για χειρόγραφες σημειώσεις, με βολεύει πολύ. Μόνος μου τα αλλάζω. 1
Jmanol000 Δημοσ. Τετάρτη στις 03:56 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 03:56 μμ 1 ώρα πριν, Georgios Pappas είπε Το σκέφτομαι με την ίδια ιδέα που δουλεύει NVME και SSD σκληρός δίσκος σε υπολογιστή (Πόσο endurance έχει στο να γράφεις και σβήνεις αρχεία). Ιδικά πλέον που δεν μπορείς να βάλεις παραπάνω data με την SD card, θές η συσκευή να μην φοβάσε ότι θα χαλάσει με τα πολλά read και write cycles που κάνει. Και το ότι σου δίνανε κινητό με παραπάνω ram τότε. (8gb αντί για το 6 που έπερνες με το Note 9 128gb kai 6gb ram) Δεν δουλεύει διαφορετικά το flash storage ? iPad Air w 2 που έχω πάντως με 128 ακόμα κρατεί καλά
TitoU Δημοσ. Τετάρτη στις 04:35 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 04:35 μμ 50 λεπτά πριν, psilaououou είπε Εχω περάσει απο fold 2, 3, 4, 5, flip 5 και τώρα google fold. τα κινητά εχουν χρησιμοποηθεί προσεκτικά αλλα χωρίς φόβο. Περα απο τα πρώτα μοντέλα που είχαν θέμα με την μεμβράνη της εσωτερικής οθόνης δεν έχω αντιμετοπίσει τίποτα αλλο (αντικαταστάθηκε σε όλες τις περιπτώσεις απο αντιπροσωπεία δωρεαν). Ξενέρωσα μόνο με τη γραφίδα που έβγαλαν. Πώς σας φαίνεται το Google Fold σε σύγκριση με το Flip 5 ή το Fold 5; Υπάρχουν πραγματικά πλεονεκτήματα ή είναι καλύτερα να μείνουμε στη Samsung;
Georgios Pappas Δημοσ. Τετάρτη στις 04:47 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 04:47 μμ 49 λεπτά πριν, Jmanol000 είπε Δεν δουλεύει διαφορετικά το flash storage ? iPad Air w 2 που έχω πάντως με 128 ακόμα κρατεί καλά Η ιδέα νομίζω είναι η ίδια πάνω κάτο. Αφού δεν έχει κομμάτια ο δισκος που γυρνάνε, αυτό φθείρετε όσο πιο πολύ δουλεύει. Μόλις τώρα, Georgios Pappas είπε Η ιδέα νομίζω είναι η ίδια πάνω κάτο. Αφού δεν έχει κομμάτια ο δισκος που γυρνάνε, αυτό φθείρετε όσο πιο πολύ δουλεύει. NVMe (Non-Volatile Memory express) and flash storage are both types of solid-state storage, but NVMe is a protocol that leverages the PCIe bus for significantly faster data transfer speeds than traditional flash storage connected via SATA or other interfaces. While both use flash memory, NVMe offers lower latency and higher bandwidth, making it ideal for high-performance applications
drjohngr2 Δημοσ. Τετάρτη στις 04:57 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 04:57 μμ δυστυχώς βλέπω πολλούς που λένε διάφορα νομίζοντας ότι αυτο που συμβαίνει σε αυτούς συμβαίνει και σε όλους τους άλλους . Είχα λοιπόν το fold 3 δύο φορές ...Τα ίδια ακριβώς έκανε....μετα απο μερικούς μηνες άνοιξε κλείσε και τα δυο χάλαγαν στη μέση εκει ακριβως που τσακιζει και ήθελαν αλλαγή οθόνης. Τα ίδια πάθαινε και φίλος . Αυτος το πηγαινε συνεχεια για αλλαγη ενώ εγω στο δεύτερο εμεινα εκτός (αργησα να το χρησιμοποιησω στην αρχη καθημερινα) οπότε το πέταξα και ηρέμησα αλλιώς ήθελε 500 να αλλάξουν την οθόνη. Γυρισα σε note και ολα οκ... αν ξαναπαρω fold θα ειναι απο άλλη εταιρεια. υπαρχουν απειρα αρθρα σχετικα. τωρα αν αυτο ξαφνικα αλλαξε τι να πω ατυχος? https://www.sammobile.com/news/galaxy-z-fold-3-screens-cracking-warranty-expires/ 1
blanka Δημοσ. Τετάρτη στις 05:04 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 05:04 μμ 6 λεπτά πριν, drjohngr2 είπε δυστυχώς βλέπω πολλούς που λένε διάφορα νομίζοντας ότι αυτο που συμβαίνει σε αυτούς συμβαίνει και σε όλους τους άλλους . Είχα λοιπόν το fold 3 δύο φορές ...Τα ίδια ακριβώς έκανε....μετα απο μερικούς μηνες άνοιξε κλείσε και τα δυο χάλαγαν στη μέση εκει ακριβως που τσακιζει και ήθελαν αλλαγή οθόνης. Τα ίδια πάθαινε και φίλος . Αυτος το πηγαινε συνεχεια για αλλαγη ενώ εγω στο δεύτερο εμεινα εκτός (αργησα να το χρησιμοποιησω στην αρχη καθημερινα) οπότε το πέταξα και ηρέμησα αλλιώς ήθελε 500 να αλλάξουν την οθόνη. Γυρισα σε note και ολα οκ... αν ξαναπαρω fold θα ειναι απο άλλη εταιρεια. υπαρχουν απειρα αρθρα σχετικα. τωρα αν αυτο ξαφνικα αλλαξε τι να πω ατυχος? https://www.sammobile.com/news/galaxy-z-fold-3-screens-cracking-warranty-expires/ Οι γενιές στα fold κάνουν αλματα εξέλιξης ανθεκτικότητας. Εσυ απο το FOLD3 εχεις 4 γενιες πίσω εμπειρία.
dtk-386 Δημοσ. Τετάρτη στις 05:07 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 05:07 μμ πολύ θα ήθελα να δοκιμάσω το f7 αλλά ρε γμτ πολύ ακριβά για τα ελληνικά εισοδήματα. 1
cumulus Δημοσ. Τετάρτη στις 05:15 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 05:15 μμ 4 hours ago, Errik said: Αν μπει έστω και μισός κόκκος άμμου ανάμεσα, πόσες αναδιπλώσεις αντέχει; Ποιος πάει και αγοράζει τέτοια πράγματα, πραγματικά μου κάνει εντύπωση. Όσα έχω δει σε νορμάλ χρήση χαλάνε στο τρίμηνο. Στο τριήμερο χαλάνε 1
Just_travel_everywhere Δημοσ. Τετάρτη στις 05:38 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 05:38 μμ Πάντως με την προώθηση που πέφτει στην Γερμανία δεν το βλέπω μάλλον να έχει και πολύ καλές πωλήσεις. Με σύνδεση , 68€ Για τρία χρόνια και δίνουν την συσκευή 512 το Samsung Galaxy ταμπλετ ultra 512 και το Samsung Galaxy watch ultra. Συνολικά 2400 € οπότε καταλαβαίνεις πόσο χάλια πάει
drjohngr2 Δημοσ. Τετάρτη στις 05:45 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 05:45 μμ 38 λεπτά πριν, blanka είπε Οι γενιές στα fold κάνουν αλματα εξέλιξης ανθεκτικότητας. Εσυ απο το FOLD3 εχεις 4 γενιες πίσω εμπειρία. το θεμα ειναι οτι και τοτε η samsung ελεγε 200000 αναδιπλωσεις και χαλαγε στις 100δες αρα ποια η αξιοπιστια? τα ιδια εκανε και το 4 πιστεψε με...ελπιζω να το φτιαξανε πλεον . σε καθε περιπτωση εβγαλε ενα προιον που δεν ηταν ετοιμο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα