Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως σε φίλο και πελάτη το Honor Magic V2 χαλασε από ένα κόκκο άμμου. Δεν ξέρω τί ισχύει για το Samsung. Ίσως έχει άλλη οθόνη, άλλης τεχνολογίας που δεν χαλάει...

Επεξ/σία από Tlykog
  • Haha 3
  • Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Alexaras1991 είπε

Έχω ακόμα Fold 2 από τότε που βγήκε και δεν έπαθε τίποτα 

Αποκλείεται :P 

:lol:

Δημοσ.

Δίνουν βάση στο μεσεντε αλλά όχι στην οθόνη αυτή καθεαυτή, η οποία μπορεί να παρουσιάσει πρόβλημα και μετά από 100 αναδιπλώσεις. Τυχαία όπως πάντα 

Δημοσ.
11 hours ago, redhotstef said:

Δίνουν βάση στο μεσεντε αλλά όχι στην οθόνη αυτή καθεαυτή, η οποία μπορεί να παρουσιάσει πρόβλημα και μετά από 100 αναδιπλώσεις. Τυχαία όπως πάντα 

Να υποθέσω ότι δουλεύεις στη samsung και γνωρίζεις που δίνουν σημασία. 

Δημοσ.
18 ώρες πριν, TitoU είπε

Πώς σας φαίνεται το Google Fold σε σύγκριση με το Flip 5 ή το Fold 5; Υπάρχουν πραγματικά πλεονεκτήματα ή είναι καλύτερα να μείνουμε στη Samsung;

Απίστευτο μέγεθος και κάμερα. Τεράστια bezels. Καταπληκτικό μαύρο ή οθόνη. Ιδιαίτερο aspect ratio. Στα λεφτά που υπάρχει αυτή τη στιγμή, για αγορά χωρίς ΦΠΑ είναι τσάμπα. 

Το μόνο αρνητικό η μη δυνατότητα να βάλω δύο ..viber .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ τσίμπησα Z fold 7 jet black   και το τηλεφωνάκι είναι έρωτας ..

Και μην ακούτε που γράφουνε δεξιά και αριστερά ότι ζεσταίνεται και άλλα τέτοια χαζά το κινητό είναι πυροβόλο .. θα κάνω βιντεάκι στο YouTube με εντυπώσεις και όλα τα συναφή γιατί ειλικρινά έχω σιχαθεί τους πληρωμένους που μόνο και μόνο το διαφημίζουν επειδή τους το είπε η Sammy  και τους haters που κράζουν χωρίς λόγο αλλά και χωρίς να το έχουν..

Έψαχνα σοβαρές απόψεις από κάποιον που το έχει και δεν βρήκα πουθενά σε ολόκληρο YouTube παρά μόνο τους αναφερόμενους καθυστερημένους να σε ζαλίζουν με το Ai και ότι είναι είναι αρκετά λεπτό.

Επεξ/σία από Sakm

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...